Part 12

5.9K 383 5
                                    


Sziasztóók! :) Mint gondolom feltűnt, eléggé megragadtam a sztoriban, így arra gondoltam átugrok pár hónapot. Pontosabban 4-et:D Szóóóval igen, jó olvasást. xx :)

4 hónappal később

Helló Sydney.  Hogy kerülök Sydney-be? Anyáék mikor elváltak megegyeztek apával, hogy egy évben legalább egy hónapot nála töltök, így kerültem Ausztráliába. Szerencsére apám belement, hogy Sophie is velem legyen.

Pontosan 3 hónapja lett vége a tábornak. Azóta nem láttam Luke-ot. Én hülye, azt hittem elmúlik. Nem fog hiányozni egy idő után. Szép volt Cami. Gyönyörű.

Mióta vége a tábornak a mának éltem. Nem érdekel az apám, aki egy fikarcnyit sem törődik velem, se mostohatestvérem, még Sophie sem kifejezetten, hiába volt velem azóta. Próbált visszatéríteni a helyes útra, de rájött, hogy nem fog menni. A pia, a cigi, a drogok magukkal ragadtak.

A mai nap is úgy indult mint a többi. Másnaposan. Egy szál cigivel. Apa üvöltözésével. A mostohahúgom szemrehányásával. Sophie szánakozó tekintetével. És egy újabb buli meghívóval. Délután négy sem múlt el, de én már készülődni kezdtem. A hajam begöndörítettem, a szememre két tonna fekete szemfestéket kentem és a lehető legrövidebb ruhámat vettem fel. Sophie is velem tartott, természetesen. Persze ő sosem volt annyira kész mint én és csak szolídan nyomta.

- Biztos vagy te ebben? Ez már sorban a 6. Nap hogy a sárga földig iszod magad- figyelmeztetett, amint elhagytuk a lakást.

- Fogd már be- forgattam a szemem.

Valószínűleg Sydney egyik legnagyobb buliját találtuk meg az este. A helység dugig volt, levegőt alig lehetett kapni. Odafurakodtunk a  bárpulthoz és rendeltünk 2-2 tequilát és mellé egy-egy fröccsöt. A két rövidet egyből lehúztuk, mellé a fröccsöt. Ahogy az alkohol hatni kezdett, a gátlásaim felszabadultak. A táncparkett közepére verekedtünk magunkat és táncoltunk. Fogalmam sincs meddig, kivel, legfőképpen hogy, de felkerültünk a vip emelvénye. Felszabadító volt a zene, a mozgás, még a perverz taperolások sem érdekeltek. Egy kezet éreztem a derekamon. A tulajdonosa felé fordultam. 25 év körüli srác lehetett, tetkókkal a karján.

- Jöhet egy kis cucc, baby?- ordította túl a tömeget. Vállant rántottam. Sophie-t sehol nem láttam, így szó nélkül mentem ki a mosdóba a pasival. Fehér port szórt a kézmosónak a peremére és felszívta. Kiszórt még többet, majd arrébb állt. Rajtam volt a sor. Oldalra fogtam a hajam, befogtam egyik oldalt az orrom és szívtam. Fintorogni kezdtem, tüsszenteni. Felemelő érzés volt. Mintha lebegtem volna. Kinyitottam az ajtót és visszamentem a tömegbe. A fülemben egyre hangosabban dübörgött a zene. Egyre kevésbé voltam magamnál. Csak táncoltam és táncoltam, amíg el nem homályosult minden.

Luke

Undorodva kerülgettem ki a felszabadultan táncoló embereket. Utáltam az ilyen helyeket. Mindig is. Asthon ragadta meg a karom hirtelen hátulról.

- Látod őket?- üvöltötte.

- Nem. Pedig Sophie azt mondta itt vannak- válaszoltam. Igen, Sophie felhívott. Azt mondta Cami bajban van, így én jöttem, ahogy tudtam. Hiába kellett volna gyűlölnöm azért, amiket mondott, nem tudtam. Aggódtam érte. Főleg mióta összeállt azzal a Maxxie gyerekkel.

- Ott- hallottam meg Michael hangját. Az egyik emelvény felé mutatott. Sophie szőke haja tűnt fel először. Aztán Ő. A haja az izzadságtól a homlokára tapadt. Az arcát elmosódott festék borította és legalább három fiú állt körbe és táncoltak. Egyszerre kezdett a szívem hevesen dobogni, lettem ideges és könnyebbültem meg, de elindultam feléjük. Nem vettem le róla a szemem. Láttam az arcán, hogy valami megváltozott. Egyre lassabban pislogott. Valami baj van. Éreztem. Gyorsítottam a lépteimen. Épp időben értem az emelvény mellé, hogy elkapjam. Eszméletlenül lógott a karjaimban. A szíve dobogott a sok mozgástól és bűzlött a piától. De most már velem van. Biztonságban. És nem nyugszom, amíg vissza nem térítem a helyes útra.

Cami

Az első, amit felfogtam, hogy valami puha. A fejem alatt. Az egész testemen. A hajam vizes volt és csikizte az arcom. Ismerős illat fürkészte be magát az orromba. Tudtam kié, de az agyam nem akarta felfogni. Hirtelen valami hozzáért a homlokomhoz. Végig simított a szemöldököm mentén és a fülem mögé tűrte a hajam. Megreccsent az ágy, ajtó csúkodott. Kiment. Félve nyitottam ki a szemem. Idegen szobában találtam magam. Sötét volt és meleg. Amit először észrevettem, az egyik aszprin és egy pohár víz volt. Gondolkodás nélkül vettem be és ittam meg a hideg vizet. Megdörzsöltem a szemem, hogy jobban körül nézhessek. A falak világoskékre voltak festve és gitárok lógtak rajta az egész nagy szobában. A bútorok feketék voltak, tele képekkel, papírokkal és szeméttel. Ahogy a szemközti falon lévő gitárt méregettem, feltűnt egy ajtó, ahonnan fény szűrődött ki. A gyötrő fejfájásom ellenére felálltam és óvatosan benéztem. Fürdőszoba. Tökéletes. Ahogy belenéztem a tükörbe, elborzadtam. A hajam félig még vizesen, kócokba állt. Fekete festék szinte nem is maradt a szememen, az egész arcomon viszont ott volt. A tegnap esti ruhám helyett, egy szürke póló volt rajtam, ami a térdemig ért. A szemem a szokásos reggeli szürke színt vette fel, de mellette piros volt. Kapkodva mostam arcot. Megtöröltem, majd kimentem a szobába. Azt ajtótóél balra fordultam, az ablakok felé. Kikukucskáltam az egyik redőnyön. Megdöbbenve tapasztaltam, hogy a parton vagyok.

- Mi a franc...- motyogtam halkan. Az ajtó recsegése ébresztett fel a csodálatból. Ijedten fordultam meg. A szívem majd' kiugrott a helyéről. Egy magas alak jött be az ajtón. Először az ágyra nézett, amikor észrevette, hogy nem vagyok ott, egyből rám kapta a tekintetét. Felkapcsolta a villanyt. Egyből a szememhez kaptam, a sötét után a fény eléggé bántotta a szemem

- Hol vagyok?- kérdeztem félve. A hangom vékony volt, alig ismertem magamra.

- Nálam- szólalt meg az „idegen". De nem volt idegen. Ezer közül felismertem volna a hangját. Mit sem törődve a szemem épségével, ránéztem.

- Luke?

Summer Camp /LukeHemmings Fanfiction/Where stories live. Discover now