Part 3

2.5K 121 13
                                    

Luke

- Luke, mire készülsz? - kérdezte Ashley, miután letettem az ágyra és a szemébe néztem.

- Ashley... - simitottam meg szőkésbarna haját. - Tudnod kell valamit. - éreztem hogy elvagyok pirulva. Tényleg komoly dologról van szó.

- Hadd halljam. - sóhajtott egyet. Bárcsak dugás közbe hallanám ezeket a sóhajokat. Persze a jól eső sóhajokat (Sorry nem hagyhattam ki 😂)

- Én... - kezdtem bele. - Szeretlek. Nem hittem volna hogy valaha is megszeretek valakit Arizóna... Vagyis Arzaylea után. De sikerült. Azt sem hittem volna hogy pont a legjobb haverom hugába fogok  halálosan beleesni. Megtörtént. Ashley, hidd el nekem... Igazat beszélek. Ott akarok lenni mindig melletted. Mikor boldog vagy, mikor szomorú, mikor egészséges, mikor beteg. Én... a barátod akarok lenni. - fejeztem be. Láttam Ashley arcán hogy megleptem és hogy most dolgozza fel a hallottakat.

- Nem, nem, nem és nem! Én...Nem tudnálak szeretni... Nem menne...

- Próbálj meg, kérlek. - könyörögtem neki.

- De én... Nemtudom... Ott van Liam...

- Liam... - idegesen néztem és képzeletben ütöttem az arcát.

- Sajnálom, Luke... - sóhajtott az életem asszonya. Igen, így fogom hívni.

- Szeretned kell! Payne úgy se lesz itt többé, mit akarsz még?! - néztem rá félig csalódott, félig ideges arckifejezéssel. Szeretem, sőt, imádom. Ki kell vernem Payne-t a fejéből. Mihamarabb.

- Igazad van. Elhagyott. - bekönnyesedett a szeme, majd legördült egy könnycsepp az arcán. Megsajnáltam.

- Asszem...Én most megyek. - kimentem a szobámból, le a többiekhez.

- Srácok... - néztem főként Ash-re. - Kell egy terv.

- Öljük meg. - vágta rá egyből Hood.

- Tudom hogy maffiázunk, de ez Ashley-vel szemben... Nem akarom megbántani. Azt akarom hogy szeressen. Hogy elfogadjon. És hogy én legyek a mindene. - mi van velem, valami őszinteségi roham?

- Akkor is öljük meg. - helyeselték a fiúk.

- Akkor öljük meg... - egyeztem bele én is.

Ashley

Miután Luke szerelmet vallott és kiment én teljesen összeestem. Nem tehetek róla, én Liam-ot szeretem. Testileg, lelkileg,mindenhogy. Nem tudnám szeretni. Amíg Liam él és virul biztos nem. Rá akarok írni. Szükségem van rá. Előkerestem a telómat. Egy csomó üzenet FB-ről, egy csomó követés mindenhonnan. De engem most csak az IG érdekelt. Rámentem és beirtam a keresőbe Liamet. Megpróbáltam ráírni. Nem ment... El akar felejteni, érzem. De... Az életem semmi nélküle. Hiányzik, nagyon. Én nem akartam ezt...

Végül 20 perccel később ráírtam.

Én: Szia! Nagyon sajnálom ami történt... Hidd el, nem akartam semmi rosszat... Remélem nem haragszol. Ha fent vagy, írj vissza kérlek. A

Elküldtem az üzenetet. És vártam, vártam ja meg vártam. Végül visszaírt.

Liam: Csá. Minek keresel? Nagyszerűen kifejezted hogy nem akarsz tőlem semmit! Ezután még zaklatsz is?! Hagyjál már élni... Te kis ribanc. Na megyek, jobb dolgom is van mint hogy egy sarkinak írjak.

Ne...Megutált...végleg...

- ASHLEY... - hívott a bátyám.

- HAGYJ BÉKÉN! MEGAKAROK HALNI. - ennyit mondtam, majd elindultam a fürdőbe.

Sziasztok embik! :3 Itt az újabb rész. Szerintetek miért írta Liam ezeket a sorokat? Megutálta Ashley-t? Vagy más írta, csak az ő fiókjából? A véleményeteket + azt hogy ti mit gondoltok várom kommentbe.
Ui: Szerintetek jó ötlet lenne csinálni egy chat csoportot facebook-on amin mondom hogy kábé mikkora várható rész meg ilyesmik?

IG Message - Liam PayneWhere stories live. Discover now