Big BANG!

96 13 0
                                    

Daesung:Stii de care melodie am nevoie,nu-i așa?
GD:Lasa totul în seama mea!Tu doar stai pe scena!
În spatele lui Daesung apar un număr de aproximativ 10 dansatori. Pornește muzica. O recunoaste. Știe ce are de făcut. Începe cu vocea sa puternica, impresionand tot publicul. Se plimba pe toată lungimea scenei,probabil din cauza emoțiilor.Esarfa sa roșie probabil a fost pierdută prin valul de fani prezenti la spectacol. Exact lângă scena,se afla G dragon supraveghind totul.Este perfecționist.Vrea sa iasă totul ca la carte,chiar dacă la început,a fost un act de calitate.Il admira pe Daesung și toti oamenii prezenti.Primele rânduri sunt cele mai gălăgioase și agitate. Ciudat este faptul ca fanii sunt prea entuziasmati de distanta dintre ei și un artist de nota 10,pe care nu înca nu îi știe nimeni numele,cu excepția membrilor din trupa. G Dragon se uita la fiecare persoana,la fiecare gest și la fiecare zâmbet.Privirea lui se oprește la Seungri,care părea la fel de entuziasmat ca și ceilalți.Incepe sa se gândească că,probabil și Seungri și-ar fi dorit sa fie într-o trupa, sa fie apreciat pentru talentul său dovedit la concurs. Acesta era momentul potrivit!De data aceasta, camerele nu îl vor mai șantaja,martorii fiind fanii însăși. Se îndreaptă spre el,Seungri fiind surprins de apariția sa. Îl ia de mână,si îl trage după el, ca pe o cârpă veche.Nu era din vina proastei cresteri,ci din cauza ca G Dragon se grăbea,avand foarte multe planuri cu el.
Seungri:Unde mergem??
G Dragon:Taci și vei vedea!
Amândoi se duc în ascunzătoarea secreta a lui Ji Yong, care nu era departe de scenă.
Seungri:Ce loc mai este și asta?
GD:Locul în care obișnuiam să stau când voiam sa fiu singur. Acum, încearcă să te miști ca mine!
Îl invata pe Seungri câteva coregrafii în cel mai scurt timp posibil. Au repetat de nenumărate ori, Seungri uitând sau incurcand pașii.
Telefonul lui G Dragon suna încontinuu,acesta trimitând părinților săi un singur mesaj:
" Sunt ocupat,traindu-mi visul"
Restul apelurilor pur și simplu le-a ignorat,concentrandu-se pe ceea ce trebuie cu adevărat.
Seungri:Am repetat de peste 1.000 de ori și tot nu mi-ai spus ce ai de gând să faci!Asta e ultima data când reîncep coregrafiile!
GD:Doar daca totul iese cum vreau eu.
De data aceasta au reușit. Totul a fost pus la punct. În cele din urmă, grăbiti și extenuati,au ajuns înapoi la acel mini-concert.Pareau a fi mult mai multi oameni decât la început.Indreptandu-si Putin privirea spre dreapta, G Dragon aproape face stop cardiac:insusi reporterii și cameramanii de la "MAMA" erau acolo.In acel moment i se lua lui Daesung un interviu:
Daesung:Sincer sa fiu, nu eu am fost cel care a plănuit asta. Acela a fost G Dragon urmandu-si "nebunia".Priviti-l,este chiar acolo!
În secunda 2,toate camerele și luminile sunt puse pe faţa lui G Dragon:
-Cum a început totul?Cum ai reușit să te gândești la toate amănuntele?
Reporterul punea întrebări fără oprire.Dintr-o data G Dragon și ceilalți membri au fost luati de niște gărzi de corp înalte, îmbrăcate în haine negre.Acestia i-au condus pe băieți într-o limuzina albă cu sigla "MAMA".
G Dragon:Nu pot sa cred ca în sfârșit am reușit!

B to the I to the G BANG!Where stories live. Discover now