O tura de alergare prin Londra

171 11 0
                                    

Seara parea destul de frumoasa inainte sa apara monstrul.
Eu si Annabeth eram in Londra,trimisi de Chiron sa verificam daca exista semizei sau ceva ce ar putea sa ne ingrijoreze.Ca sa fie clar, am mers pe calea apei.Sa zbor ar insemna sa ma duc in fata lui Zeus in chiloti si sa urlu "Hei, vreau sa ma omori! Omoara-ma!!!".
In ciuda faptului ca Annabeth nu a trait in Anglia, stia orasul ca-n palma, facandu-mi o scurta prezentare.Era noapte, asa ca nu prea se vedea bine , insa stiam ca altfel nu putem prinde monstrul.
Ca de obicei, Annabeth facuse un plan despre cum ar trebui sa-l prindem ,dar eu n-aveam nici cea mai mica idee despre ce trebuie sa fac.
Daca vreti sa mergeti linistiti prin Londra, nu o faceti seara, mai ales daca cautati stradute mai putin importante.Serios, oamenii astia nu stiu altceva decat bautura.Poate ar trebui sa-l aducem pe Domnul D.la ei.
In sfarsit, eram pe malul Tamisei,totul parea atat de romantic...Chiar in clipa in care ni se uneau buzele, o explozie puternica porni din spatele nostru.O silueta imensa parea ca avea chef de joaca cu masinile unor muritori care se aflau pe pod.
-Repede! spuse Annabeth, tragandu-ma de mana.
Mi-am scos sabia, pe Ripide.Desigur, Annabeth fusese mai rapida decat mine, scotandu-si sabia.Si am plecat in vanatoare de monstrii.
Stiu ca acest capitol a fost scurt, dar sper sa va placa!!!

Percy Jackson si Harry PotterWhere stories live. Discover now