Prolog

33 3 1
                                    

12 februarie 2134 - lansarea Zeus 16
fusese pregătită de mult timp.
După primele 15 încercări -ratate- lumea își punea speranța în aceasta lansare - ultima speranța a lumii - și mai ales în el , Jeff Downey , coordonatorul proiectului și şeful NASA .
Acesta era testul final pentru o racheta ce ar fi trebuit sa salveze omenirea de la pieire. Începe numărătoarea inversă . 10...9...8..
7 ...  sistemele sunt verificate .... 6...5...4...se pornesc motoarele auxiliare 3...2...1... . Nava pornește iar tot echipajul de la sol este fericit de reușită . Toată munca depusă în ultimele trei luni de toți cei implicați în proiectul de salvare a lumii în sfârșit da roade...
Jeff Downey este felicitat din stânga în dreapta de colegii lui. El își pune geanta și scoate dosarul albastru - cel cu discursul în cazul în care misiunea reușește - bucuros ca misiunea nu a fost un eșec și ca probabil a salvat lumea...
În aer însă, lucrurile nu merg tocmai bine . Nava începe sa se clatine din ce în ce mai mult , echipajul începând sa își facă cu adevărat griji , înainte crezând ca erau doar turbulente , deoarece misiunea s-ar putea sa eșueze.
Nava se clatina din ce în ce mai tare, pana când unul din motoarele auxiliare se oprește, urmat parcă de celelalte. Nava se întoarce la 180 de grade și cu botul în jos cade în apa provocând un val uriaș.
Misiunea a eșuat. Din nou. Tot echipajul se uita acum cum ultima speranța a lumii se duce pe apa sâmbetei, la propriu. Jeff era un om mort. Ce sa mai, toată lumea urma sa moara din cauza epidemiei numite Arșița, o boala care odată intrata în creierul tău, te face din ce în ce mai nebun pana ajungi sa fii ca un zombie.
Jumătate de lume suferea deja de boala asta, o boala super contagioasa, o boala creeata ca arma în al 3-lea Război Mondial pentru a omorî forțele inamice dar care a fost mai fatala decât se aștepta lumea.
Cu lacrimi în ochi, Jeff băgă înapoi în geanta dosarul albastru și baga un alt dosar, pe care spera sa nu fie nevoie sa îl folosească, cel roșu în care se afla discursul în caz ca misiunea va eșua și lumea va fi sortita morții...

Apocalipsa ArșițeiDonde viven las historias. Descúbrelo ahora