Caracterul unei persoane îl vezi la ultima întâlnire, nu la prima

772 14 1
                                    

     Cu toți știm cum sunt începuturile unei relații , când totul este de vis ,când începi să cunoști persoana de lângă tine și încet încet te îndrăgostești de ea.
     Treci prin tot felul de stări :de la nebunie la extaz de la fericire la nopți nedormite. Când ești acolo trup și suflet pentru persoana iubită gata să dai orice ca ea să fie bine...dar totuși ești sigură că e chiar el/ea în totalitate ? Crezi că şi-a pus sufletul pe tavă în fața ta după o lună de vorbit sau chiar mai puțin?
   Crezi că dacă îți spune "te iubesc " o spune că simte cu adevărat?
    Nu poți simți iubirea într-un timp așa de scurt că ai ieșit de câteva ori și a-ți vorbit prin sute de mesaje. Nu poți spune că știi tot despre persoana de lângă tine pentru ca nu ți s-a deschis total . Știi doar cât vrea el/ea să știi, dar o să știi cum e decât după multe luni de relație sau în cel mai rău caz la ultima întâlnire ,când o să răbufniți amandoi, și o sa da-ți cărțile pe față cunoști adevăratul caracter.
  Pentru că dacă îți întoarce spatele și pleacă și nu se mai întoarce înapoi înseamnă ca așa zisa voastră poveste de dragoste defapt a fost o piesă de teatru în care el/ea a avut rolul principal. Îți dai seama ca acele cuvinte și promisiuni au fost defapt vorbe în vânt și minciuni spuse dimineața la o ceașcă de cafea, că defapt tot ce ai trăit și ai simțit era defapt o iluzie...O iluzie a propriilor tale sentimente și așteptări.
   Deschide ochii și nu te arunca cu capul înainte și lucifer a fost odată un înger.

Simte-o p-asta Where stories live. Discover now