İLK ÖPÜCÜK

386 63 42
                                    

Umarim begeniyorsunuzdur lütfen vote vermeyi bana çok görmeyin hepinizi seviyorum ❤❤

******

Biraz evde vakit öldürdükten sonra Goncaya gitmek için toparlandım. Bergama da her yer yürüme mesafesiydi.

Doğru düzgün araba yolu yoktu yürüyüş ve bisiklet yolları daha fazlaydı bu sefer biraz külüstür olsa da işe yarar olan bisikletime atladım . Saçlarım rüzgârla birlikte uçuşurken kendimi özgür hissetmistim kendimi özgür hissettiğim ender anlardan biri de bisiklete bindiğim zamanlardi.

Goncalara vardığımda annesi ve babası arabalarına valizlerini yerleştiriyorlardi. Ne güzel ama karı koca rehberlik yapıyorlar hem gezip hem para kazanıyorlar imrenmemek elde değil.
Goncaya evde olanları anlattım yere yapıştığım an kahkahasini daha fazla tutamadı ve bi saat gülme krizine tutuldu bende onun bu haline gülmeye basliyinca ev yikilcakti ama abimin adını duyar duymaz bi durgunlasti .

Laynnnnn !!burda noluyo dememek icin kendimi zor tutmuştum.Garanti benim bilmediğim bi şeyler vardı .Ama ortaya çıkarmasını bilirdim. Gonca ailesinden izin almak için yanımdan uzaklasali 5 dakka ya olmuş ya olmamisti ki izin verdiklerini söyledi . Oh ne ala memleket ben izin almak için kırk dereden su getiriyim o bi söylesin tamam .
!!!!!Dünyanın adaleti!!!!!!!!
Where is the adalet? ¿¿

***

Gonca bu günü evde geçireceğini söyledi. Biraz sasirsamda kabul ettim . Birlikte mutfağa geçip iki hamarat *bağyanlar *gibi tatlı yaptık daha doğrusu puding yaptık
Ama çaktirmayin. Sonra Harry Potter izlemek için rahat puflara kurulduk. Bu kaçıncı izleyisimizdi bilmiyorum ama çocukluğum Harry Potter 'la geçmişti .

Normalde Gonca da Harry Potter hayraniydi fakat filmi izlemiyordu.

" Karadeniz'de gemilerin mi battı diyip gülümsedim ama yok tık yok kızda. En son kesin Can dan ayrıldı dedim ve şak diye aklımdan geçenleri söyledim.

GONCA

Alper ' in geldiğini duyduğumda gerçekten heyecanlanmistim onu görmek istiyordum . Bu son 4 yıl benim için katlanilmaz olmuştu . O yoktu ve ben sesini , görüntüsünü unutmaktan korkuyordum .

Biz Hevesle anaokulunda beri arkadaşdik ve o yaşlarımda Alperden başka erkek yoktu etrafımda ilk hoşlanmaya başladım fakat bu hoşlanma değil di o kadar basit değildi sanırım 3 harfli olan ve hastalık olduğunu düşündüğüm o şeye yakalanmıştım.

İlkokula kadar bu devam etti fakat bu hislerimin karşılığını bulamayacagimi anladigimda da vazgecmistim yada vazgeçtiğimi sanmıştım. O yüzden ortaokulda Canla çıkmaya başladım fakat onu gördüğümde yada optugumde hicbir sey hissetmiyorum. Ona güveniyor dum ama bu kadar daha ilerisi yoktu alışkanlık olmuş gibiydi bilemiyecegim.

Ben bu düşünceler içindeyken Heves Can 'dan ayrildinmi demişti . Sadece omuz silkmekle yetindim. Aslında düşünüyordum fakat doğru zamanı bekliyordum diyelim yada Alper in gelmesini bekliyordum.

Heves

Omuz silkmekle gecistirecegini saniyorsa yanılıyordu ben de Heves sem ağzındaki baklayı cikartcaktim. Ama biraz beklesin...

" Gonca sence neden benim hiç sevgilim yok , yani 17 yaşındayım bikaç erkekle kesişme ve tabi küçükken ilk öpücüğümu verdiğim çocuk dışında kimseyle daha fazla ileriye gidemedim" sesim ağlamaklı mi çıkmıştı.

" Kıyamam ya ben sana sanki ben senden çok mu farklıyim allah aşkına en güzel yaşlarımiz ve bok gibi geciriyoruz ."

"Sence şu küçükken öpücüştuğüm çocuk kimdi ve su an ne yapiyordur sonuçta ilk öpücüğümu benden çaldı "
"Hiç mi bişey hatirlamiyosun onunla ilgili " dedi biraz zihnini zorladım ama bölük pörçük görüntüler vardı .

" Ya nerden hatırlicam 4 yaşında ya varmış ya yokmuşum . Abim le parka gitmiştik ve abim bi 5 dakkaligina arkadaşıyla konuşmak için yanımdan ayrıldı. O sıra ben kaydiraktan kayicaktim ki bi cocuk onumu kesti tek hatırladığım öndeki çıkmış süt dişiydi dudagima yakinlastigi andan sonrası yok ne yazık ki .Büyük bir ihtimalle bende iki üç yaş büyüktür. "dedim ve derin bir nefes alarak pudinge yumuldum.

O çocuğu bulmayı ne çok isterdim ama sanki bulsam nolcaktiki ? Saate baktığımda 9 olduğunu gördüm artık artık eve gitsem iyi olcakti. Daha fazla azar işitmek istemiyorum . Goncaya yarın onu abimle gelip alicagimizi söyledim. Birden ne hikmetse! eski neşesi yerime geldi ve bana sarildi.

Ben hislerimde yanilmam kesin bu abime bir seyler hissediyor ama olamaz, yani nasıl olur kendi kendime tartışırken eve geldiğimi fark ettim . Odama girer girmez kendimi yatağa attım aslında uykuya saatlerce direnen ben şimdi başımı yastığa koyar koymaz uyudum.

*********

Yine o parktaydim etrafta hickimse yoktu ayaklarım beni kaydiraga doğru goturuyordu tam kayicakkken onumu bir çocuk kesti tam dolgun dudakları benim dudagimi bulacaktı ki ani bir hickirikla uyandim . Nerde olduğumu anlama çalışıyordum.

Ah ilk defa o çocuğu rüyamda gördüm boyu uzundu ve dolgun dudakları vardı ya niye yüzünü göremiyorum ki ...

Hiçbir rüyama bu kadar takmazdim ama bu farklıydı kendime gelmek için yüzümü yıkadıktan sonra elime telefonu almamla 20 cevapsız çağrıyla karşı karşıya kaldım. Tüm aramalar Gonca dandi . Hemen abimin odasına dalış yaptım.

" Höst! Kizim kendine gel ne öyle odaya dalıyorsun? Hiç mi adap ögrenmedin " şu an onu dusuncek değildim

" Ya abi Goncaya bişey oldu hemen gidelim." dememle abim yataktan fırladı benden daha kötü durumdaydı . Arabaya nasıl bindiğim i hatırlamıyorum . Yol boyunca ona bişey olmamisi için dua ettim.

Bir yanlışım var ise affola şimdiden her şey için teşekkürler ❤❤

Bİ HEVESWhere stories live. Discover now