^Part 6^

2K 183 14
                                    

Venované AmyLadyKiller :*
Prešli týždne a nikto z polície sa mi neozval. Nemajú nič nové a ani sa to nechystajú riešiť. Fakt super! Oči mám opuchnuté a odvaha na otvorenie listu stále nikde. Na čase otvoriť ho. Vyšla som von, aby som mala súkromie a usadila som sa do kresla. Pomaly som otvorila obálku a zbadala jeho rukopis. Oh, začala som opäť plakať, bol to naozaj on. Začala som čítať list.
,, Jedinej,mojej milovanej Em,
neplač,lebo úsmev ti pristane oveľa viac, neodchádzaj bezo mňa, lebo ja som tiež neodišiel. Nemohol by som odísť bez pohľadu, bez dotyku, bez lásky...
Hľadaj na miestach, ktoré nepoznáš a ži život ktorý miluješ, budem stále s tebou aj keď ma nebudeš vidieť a moje srdce bude biť s tvojím. Čoskoro sa uvidíme, neprestávaj ľúbiť. A ak budeš strácať nádej, nájdeš ju v očiach našej dcéry, lebo sú odrazom mojich, môjho života.
   -s láskou Jεrεmy"
Tak teraz som už nevládala vôbec nič. Najkrajšie slová, toho najmilovanejšieho. Keď som po nejakom čase bola opäť schopná niečo robiť, išla som dnu do kuchyne. Prechádzala som sa hore dole a rozmýšľala nad všetkým. Slová z listu ktoré akoby naznačovali, že žije a skutočnosť v ktorej z auta zostal len vrak a chlap s guľkou v hlave. Bola som nahnevaná, že nič neviem, že policajti tiež nič nemajú. Mám snáď pátrať na vlastnú päsť?  Ak si niekto myslí že to nechám len tak, tak sa mýli. Volala som s Debie aby som jej porozprávala čo som dnes zistila, no ona trvala na tom, aby som prišla na čaj. Vzala som aj Lily.
Rozprávali sme sa s Debie niekoľko hodín, povedala mi, že by som nemala pátrať na vlastnú päsť a prenechať to ľuďom, ktorí sú na to kompetentní. Taktiež mi pripomenula, že jej manžel je policajt. Nevyšetruje síce tento prípad ale sľúbil, že sa na to pozrie a pomôže mi. Takže zatiaľ musíme len čakať.
.....
Po pár dňoch
,,Cŕŕŕn " zazvonil mi mobil.
,,Prosím? " neisto som zdvihla.
,,Ahoj tu Mike, manžel Debie "
,,Ahá, uložím si tvoje číslo. Zistil si niečo nové? "
,,Ehm áno mám niečo ale bude to chcieť veľa času kým to overím, tak som ti chcel niečo navrhnúť. "
,,Čo také? "
,,Viem že si vyčerpaná.... a myslím teda ja aj Debie že by ti prospelo kedy si niekam išla. "
,,A akože kam? "
,,No vieme, že si vždy chcela cestovať, tak teraz môžeš, ak chceš Lily ti postrážime "
,,Znie to lákavo ale neviem, asi nie je vhodné aby som teraz niekam šla. "
,,Okay, ešte si to rozmysli a potom daj vedieť "
,,Vďaka za návrh, a jasné že dám, prepáč ale musím končiť Ahoj "
,,Čauko"
Fúha, že by som niekam šla? Možno by to nebol až taký zlý nápad. Fakt by som chcela ísť, ale že či práve teraz no tak to neviem.

Tak ďalšia časť na svete.
Ďakujem za každý vote, koment a pozretie 😘

-Nath ( ꈍᴗꈍ)

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 12, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Nájdem ťa....[Texting with DangerBoy ❤ 2] POZASTAVENÉ Where stories live. Discover now