4. BÖLÜM

10.3K 374 86
                                    

Sesleri duyabiliyor ama gözlerimi açamıyordum. sanırım evimdeki ameliyathanedeydim. Göğüs bölgemdeki sızı ve gerginlik gözlerimi açmamı sağladı gözlerimi açar açmaz karşımda emreyi gördüm emre benim hem kardeşim hem özel doktorumdu,ne zaman böyle şeyler olsa benimle ilgilenirdi. kalkmaya yeltendiğimde göğüs bolgemdeki sizi yerini büyük ağrı ve acilara birakti.

"kurşunları daha yeni çıkarttım biraz yatip dinlenmelisin abi."

"Emre o kadar vaktim yok o adami bulup fişini çekmeliyim. Adamlara söyle o iti bulsunlar."

"tamam abi söylerim."

Kendimi pek iyi hissetmiyordum, en iyisi biraz uyuyup dinlenmekti. Bir süre sonra adamlarımdan biri gelip bana barayların yerini bulduklarını söyledi, bende kendime bu işin bitme vakti geldi diyerek hazırlanmaya başladım. Bu işi zevkle yapacağım için yanına en sevdiğim silahımı colt'u aldim, ve hızlı adımlarla arabama ilerledim. Arabaya bineceğim sırada aklıma emre geldi,bu işte emreye çok güvendiğim için onuda almalıyım diye düşünerek emreye seslendim.

"emre sende bizimle geliyosun."

"Abi ben gelmesem."

Etkili olacağını bilerek ses tonumu arttırdım.

"Emre!"

"Tamam abi tamam geliyorum."

Arabaya binip yola koyulduk. yaklaşık bir saat sonra barayların mekanına geldik.

"birkaç gruba ayrılın. Ender siz arka tarafı kontrol edin, emir sizde ön tarafı emre ile ben arkadan geliyoruz."

Yavaş ve temkinli adimlarla içeri girdik, etrafa Biraz göz gezdirdim yukarı doğru çıkan merdivenleri gözüme kestirerek oraya ilerledim. Üçüncü basamağa çıktığımda kapının önündeki koruma ile göz göze geldik. silahımı kavradığını gibi ateş etmeye başladım. silah seslerinin ardı kesilmeyip daha çok adam gelmeye başlayınca ,bir dolabın arkasına sığınıp güvenli olduğundan emin olup ateş etmeye devam ettim. Ender görüş alanıma girip son kalan adamı öldürünce olduğum yerden çıkıp odalara bakmaya başladım. lanet olsunki hiç bir yerde yoktu. Geri dönüp merdivenden indiğim anda önüm adamlarla sarıldı ve kafama bir silah dayandı baray silahı hiç çekmeden bana geri adımlar attırdı.

"sonunda elime düştün baran."

Ben bu cümlesine sesli bir şekilde gülerken sinirlenmiş olacak ki silahı kafama  iyice bastırdı.

"ölmek icin çok gençsin baran ama malesef kimse böyle bir şans tanımıyor."

dedi ve adamına işaret etti ve silah sesleri tekrar duyulmaya başladı bende fırsattan istifade edip barayin suratina yumruk attım. Bu sayede silahı yere düştü barayda bana yumruk atinca kendimi yerde buldum. Baray silahi almaya yeltendiğinde bende yerden kalkip yetişmeye çalışıyorum lakin baray benden önce davranıp silahı alıp bana doğrultu o sırada emre abi diye bağırıp önüme atlayinca kendimi yerde buldum.O an sanki hayatım film şeridi gibi geçti, düşünsenize en yakın gördüğünüz insan şu an yerde hareketsiz gözleri kapalı yatıyor ne hissedersiniz . Ben şahsen şuan bok gibi hissediyorum. Hiç bir şey görmez hiç bir şey duymaz oldum.  Kendimi toplayıp ayağa kalktım ve emreye yaklastim nabzını kontrol ettim hafif atıyordu hafif sarstim

"emre hadi uyan kardeşim hadi daha ne çatışmalara giricez senin için o bar bu bar demicez hadi be kardeşim aç gozlerini"

dedim dayanamayip tokat attim biraz daha sarstim ve ağzından çıkan o tek kelime benim biraz olsun mutlu olmama sebep oldu.

"Abi"

"Emre hadi koçum kalk"

"Abi senden bir şey istiycem ve lafimi kesmeden beni dinle"

dediginde başımı sallayarak ona onay verdim

"Ona sahip cik onu koru , helinimi koru abi senden son isteğim bu buraya kadarmis"

"Saçmalama emre sen iyilesirsin onu kendin korursun "

Daha ağzını açamadan başı ellerimin arasından kaydı kardeşim gözlerimin önünde yok oldu. Dakikalardir bizi izleyen endere tüm ciddiyetimi toplayarak seslendim.

"Yardim et arabaya götürelim"

Ender lafimi ikiletmeden ayaklarından tuttu bense vücudundan tutuyordum . arabaya yerleştirdiğimizde ilk işim arabayi camiye sürmek oldu . cenazeyi orda yikamalari ve kefenlemeleri icin biraktim emrenin annesi babasida vefat ettiği için onların yanina defin edilecekti  cenaze yikanirken biraz nefes almak icin disari ciktim yakin bir marketten iki paket sigara aldım  bir banka oturup bir sigara yaktım ve cenaze aracini ayarlamalarini seyrettim enderin bana dogru gelip

"hazır abi "

demesi ile arabaya atlayip cenaze aracini takip ettim mezarliga geldigimizde arabayi saga cekip indim biz gelene kadar adamlarim mezar yerini ve hocayı ayarlamisti. Dini vecibe isi bittikten sonra herkes dagilmisti mezar basina coktum ve bir sigara daha yaktim bitti bir tane bir tane daha demeden ikinci paketin yarisina gelmistim son izmariti ise topraga bastim. Topraga yumrugumu vurdum neden dedim neden o neden başkasi degilde benim kardesim dedim icime attim avucuma toprak alip yavas yavas dokmeye basladim o sirada küçük bir hickirik sesi tüm dikkatimi ona cekmemi sagladi arkami dondugumde beni derinden etkileyen o zumrut yeşili gozlerle karsilastim.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 10, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

MAFYANIN DOKTORUWhere stories live. Discover now