#2

14 0 2
                                    

p.o.v Sarah

flashback

Ik zit in de auto onderweg naar mijn nieuwe huis. Ik heb er best wel zin in om mijn nieuwe huis te zien. Alleen ben ik benieuwd hoe het op mijn nieuwe school gaat lopen. "lieverd we zijn er" zegt mijn moeder als we de auto stopt. Ik kijk uit het autoraampje en zie een heel groot huis met een oprit en een garage met nog een hele mooie voortuin. Ik stap uit de auto en pak mijn koffers. Ik loop mijn nieuwe huis binnen als ik bijna omval over de koffers van mijn broer.

"Max, waarom kan je niet even je koffers bij je houden of tenminste netjes ergens neerzetten. Ik brak bijna mijn nek over jouw koffers". "Ja sorry zus, ik kom al" zegt Max. Ik loop naar boven en ik zie 3 deuren, ik denk dat ze naar de slaapkamers gaan. Ik kijk in elke kamer kijken wel kamer het groots is. En natuurlijk is het de laatste deur. Ik loop mijn kamer in en alles is al ingericht ( bekijk afbeelding) en het is super mooi. Ik ga zitten op mijn bed en pak mijn mobiel om een foto te maken van mijn kamer om naar mijn vriendin Tara te sturen. Dan gaat de bel. Wie kan dat nou zijn we kennen nog helemaal niemand hier.

p.o.v Kaj

Ik zie een onbekende auto aankomen die stopt bij het huis hiernaast en er komt ook nog eens een verhuiswagen aanrijden. Dus dat zullen wel de nieuwe buren zijn. "lieverd ga je zo mee naar de nieuwe buren ze helpen met het verhuizen" vraagt mijn moeder die binnen komt lopen in mijn slaapkamer. "Ja is goed, ik kom er zo aan". Ik pak mijn mobiel en mijn schoenen en loop naar beneden. Ik loop samen met mijn moeder naar de buren. Ik bel aan. De deur gaat open en...


Sorry dat het zo lang duurde voordat ik weer update maar ik had het erg druk met school en leren. Wie zou er voor de deur staan. Doei xxx Sassie.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 13, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

the new girl with B-braveWhere stories live. Discover now