Nieuw boek!

551 10 4
                                    

Jaja kom ik weer hoor! XD

Ik heb wéér een nieuw boek en het heet:

De gebroken jongen

Dus als jullie het leuk vinden neem gerust een kijkje! Zou ik erg leuk vinden! :) als het jullie natuurlijk wel leuk lijkt tenminste ;) Ik zal wel zeggen het is een cliché verhaal maar ook erg zielig.. ik zal hier de samenvatting plaatsen.

~●~●~●~●~●~

Samenvatting De gebroken jongen:

"Ik kan elk meisje van de school krijgen"

"Tuurlijk"

"Dus ook jou"

"Mij?"

"Ja"

"Never"

~~~~~~~~

Nick is een 19 jarige jongen, en is een echte meiden versierder. Hij voelt zich gelukkig, maar vanbinnen is hij kapot. Totdat die ene dag. Het nieuwe meisje de klas binnen stapt. Oftewel Maud de Vries. Zijn hart slaat een slag over. En zijn doel is om haar hart te veroveren. Maar of zij dat wel wilt? Zal Nick niet over piekeren. Hij kan elk meisje haar hart veroveren. Dus ook die van haar. Thuis heeft Nick het slecht, hij word mishandeld door zijn vader vanwege hij de weg kwijt is geraakt. Vanwege zijn moeder paar jaar geleden overleden is aan kanker. Niet alleen draagt Nick een geheim met zich mee, ook Maud.

Zij is moeder en vaderloos, en woont nu bij haar opa en oma. Ze houdt afstand van iedereen, toch word ze beste vriendinnen met Hayley. En krijgt na een tijd een relatie met een jongen die Nick bekend voor komt. Te bekend, want ze lijken op elkaar. Maar dat kon niet, Nick was enigst kind en zijn familie kende hij nauwelijks. Er blijkt niet veel te kloppen en al snel komt Nick er achter. Na een tijd met tegenstrijd, komen Nick en Maud steeds dichter bij elkaar. En delen ze hun geheimen en problemen met elkaar. Ze krijgen een klik. Maar door die klik begint er van alles te veranderen. Er ontstaan problemen en op een dag, komt Maud niet meer naar school. Na weken lang was ze nog steeds weg, niemand wist waar ze was.

Waar was is ze? en zal ze ooit nog terug keren? en zal er ooit iets tussen Maud en Nick op bloeien? of was alles nep, een droom? Was hij echt een eikel, een gebroken 10 jarige snotjong?...

~●~●~●~●~●~

Dit is het verhaal van Nick, hopelijk vinden jullie het wat! :)

Grtjes. Nikkiii ♡

Grappige Paarden Weetjes!Donde viven las historias. Descúbrelo ahora