GÜLÜŞÜMDEKİ SEN

60K 1K 77
                                    

Yeni hikayemiz Bartu Paksoyun kitabı. (24 yayınlanmış bölüm devamı geliyor) :)

Mis gibi temiz hava, biricik arkadaşlarım ve buz gibi kolamla keyif çatıyorum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Mis gibi temiz hava, biricik arkadaşlarım ve buz gibi kolamla keyif çatıyorum. Söze girmek için ne kadar doğru kelimeler bilmem ama sıradan hayatımın en huzurlu günü bugün. Derdim tasam yok. Okullar tatil daha ne olsun. Ayrıca benim biricik arkadaşlarım bugün kafe bar tarzı bir yerde sahneye çıkmaya başlayacaklar.

Uzun lafın kısası keyfime yok diyecek. Artık istediğimiz gibi RED ANGEL mekanına gelebiliriz. Şuan Melisa ile bizim çocukların sahne alacağı bardayız. Gündüz kafe, akşam bar görünümünde olan popüler bir mekan. Melisa Çelen, benim kanatsız meleğim ki kendileri liseden bu yana arkadaşım olur. Tıpkı soy adı gibi pek çok erkeği aklını çelen esmer güzelidir. Laf aramızda üzerine gitmeye gelmez. Bir anda tırnaklarını çıkarıp parçalama moduna geçebilir. Bu nedenle aman ha şeytani güzele pek yaklaşmayın!

Gelelim grubumuzun çocuk ruhlu playboyu Pars Eren'e. Yakışıklılıkta level atlamış, başı beladan çıkmayan tavfamızın dehası. Çocuk her haltı yiyiyor ama okul birincisi. Hem de hukuk okuyor. Beyfedinin hedefi yargıç olmak. Kim derki, eline gitarıyla kızları kendinden geçiren Pars Erenin hukuk yolunda ilerleyeceğini. Bu arada az daha unutuyordum tüm kızları kendinden geçiren Pars bey, benim tatlı cadım Melisaya platonik aşık. Pars ne yarasa Melisa için yapıyor ama Melisanın haberi bile yok. Yeri geldiğinde korkusuzca ateşe atlayacak kadar cesaretli olan Pars Melisanın karşısıda süt dökmüş kedi gibi oluyor.

Şimdide sırada grubumuzun yasa dışı işler müdürü Bora Özcan var. Sevimli, eğlenceli ve enerjik biri. Bizi kardeşi gibi görür ve bizim için en iyisini yapmaya çalışır. Ayrıca mavi gözleriyle size baktığında okyanus görmüş hissine kapılırsınız.

Bora ve Pars bizden iki yaş büyükler. Benim gözümde ikisi de abim. Onlarda bana kardeşleriymişim gibi davranırlar.

Birde grubumuzun çifte kumruları var. Berna Baran ve Ulaş Uysal var. Kendi hallerinde mutlu mesut yaşayan ama çılgının kelime anlamı olan bir çift. İşte benim liseden sonra tanıdığım ve ailem kadar yakın olan arkadaşlarım. Hiç biri normal olmadığı için onlarla tanışmamda hiç normal olmamıştı.

Melisa ile tanışmamız lise birde iken biyoloji laboratuvarında yaptığı yanar dağ deneyini patlatmasıyla oldu. Evet yanardağ patlatılmak için yapıldı ama Melisanın yanardağı benim suratımda patlayınca mecburen tanışmış olduk. Pars zaten o zamanlardan Melisanın peşindeydi. Onunla tanışmamız pek özel olmadı. Melisa nereye Pars oraya.

Bizim çifte kumrularla okullar arası tiyatro yarışmasında tanıştık. Onlar sayesinde olay olduk. Tabi ama bu başka bir zamanın konusu. Bora ile de tanışmamız, Melisa ile evden kaçıp tatile gittiğimizde oldu. Sahte kimlikler falan. AH bir bilseniz bende ne kadar olay var...

Ben mi kimim? Beni okudukça tanıyacak, gizli sırlarımı öğreneceksiniz.

"Hey özgür ruh, daldın gittin. Ne düşüyorsun yine?" dedi benim meraklı arkadaşım Bora.

MAFYANIN HİZMETÇİSİ (RAFLARDA)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin