Season 1, Episode 17. Paper Plane

1K 100 6
                                    

**Most vettem észre, hogy az első fejezet túlszárnyalta az 500 olvasottságot és ez nagyon jól esik. Köszönöm! És köszönöm azt is, hogy vote-oltok, kommenteltek, olvassátok a sztorit. <3 Kapok visszajelzéseket, segítetek a részek kitervelésében és ez nagyon jól esik. Van egy kis Ziam rész, próbálok Larry-t is alkotni gyakrabban és próbálok több, mint 1000 szót írni a fejezetekhez. :)

Szóval csak annyi, hogy tényleg nagyon hálás vagyok nektek mindannyitoknak. <3

Zayn direkt a legnagyobb tömegekben próbálta átverekedni magát, hogy Cat nehezebben tudja őt követni és elérni. Nagyon jól szórakozott minden egyes pillanaton, amikor a lány el akarta őt hívni. Már kapott bonbont és virágot (ahogy kérte - és bizony vörös rózsa volt!), szerenádot(!!!), együtt ebédeltek, és ami a legmókásabb, Catherine féltékeny viselkedést produkált mindig, ha egy lány megközelítette és beszélgetett Zayn-nel. Ám nem csak a lányokkal volt ilyen, hanem Liam felé is eme viselkedésformát vetítette ki.

Dylan és Holland azonban teljesen elakadtak. Azóta, hogy a lány hívta el a fiút, nem igazán beszélgettek, volt, amikor köszönés nélkül sétáltak el egymás mellett, ez pedig mind a két felet zavarta. De hogy tegyenek ellene? Inkább letudták az egészet annyival, hogy bizonyára a másikat egyáltalán nem érdekli az, hogy mi van velük. A lényeg csak az volt, hogy volt párjuk a bulira.

Harry és Taylor is együtt készültek, már ha az ő kapcsolatuknál lehetett ezt mondani. A két személy teljesen eltávolodott egymástól, de nem is nagyon érdekelte őket ez az egész. Azonban nem is akartak véget vetni a dolognak, hisz a két egyik legmenőbb diák párosa volt az iskolában, szent és sérthetetlen, erős kötelék.

Volt Liam esete, aki hiába próbált párt találni magának, természetesen nem talált. A pletyka, a hír, hogy ő egy párt alkotott Zayn-nel, hurrikánként söpört végig a diákok között, így voltak, akik nevetve mondtak nemet, voltak, akik aggódva érdeklődtek, hogy minden rendben van e a két fiú között, és voltak, akik teljesen leszidták a fiút, amiért Zayn-t hátrahagyva mással akar elmenni a karácsonyi bulira.

Végül, de nem utolsó sorban volt Louis, ki lelke legmélyén abban reménykedett, hogy (nos, mivel Harry bizonyára a barátnőjével tervezte, hogy ketten mennek a bulira) Theo fogja őt elhívni. De mielőtt még megszületett volna ez a gondolat, előtte elfogadta a randimeghívást, s engedte, hogy Theo elvigye őt és puccos étterembe. Louis szerette volna jól érezni magát, igazán! De ez nem az ő stílusa volt. A giccs, a kevés étel, a lágy háttérzene, a kiöltözés. Mert ki kellett öltöznie. És a felsőbb éves idegesítően sokat beszélt, ám nem csak a mennyiségével volt gond, hanem azzal is, hogy mit és hogyan beszélt. Lenéző volt, viccet csinált másokból, fenn hordta az orrát. Nem is fogadta el, hogy Theo hazakísérje őt az este. Szeretett volna egyedül maradni, egyedül sétálni a sötétben. De ezt leszámítva mégis szerette volna, hogy a fiú elhívja őt, hisz mindenki más párban lesz.

Nem akart magányos lenni.



- De nem értem... - motyogta Louis Skype-olás közben. A hétvégét a diákok többsége mindig otthon töltötte, s ez nem volt másképp vele sem. Lou imádta, amikor otthon lehetett. Hallgatta, ahogy húgai veszekedtek, ahogy anyja káromkodott néhányszor főzés közben, ahogy vele veszekedett mindenki. Élvezte, mert hiányzott neki mindez. - Cat miért akar veled menni? Akkor már miért nem velem? - biggyesztette le ajkait szomorúan.

- Nos, egyértelmű. Én szexibb vagyok. - felelte a pakisztáni, s a hajába túrt vigyorogva. Elnevette magát - Nem tom'. Végül is nem nagyon érdekel az indok. Kapós lettem, ennyire. - bólogatott - De ha végül fel is adja, majd Liam-mel megyek. - jegyezte meg, mire Louis elmosolyodott.

Happy Beginnings |Larry Stylinson|Where stories live. Discover now