Despre campanie

1.3K 146 1
                                    

Salutare tuturor!

        Cum am menţionat de la începutul campaniei, scopul nostru este acela de a găsi şi evidenţia cărţile care promovează relaţii romantice sănătoase din punct de vedere emoţional şi fizic. Suntem o mână de oameni care verifică fiecare carte, dar destul de puţin astfel încât să nu dăm un feedback în următoarele câteva minute sau ore de când userul a pus sticker-ul şi tag-ul. 

         Un alt aspect important pe care aş dori să îl lămuresc este acela legat strict de ce trebuie şi ce nu trebuie să conţină o carte atunci când îi adaugaţi tag-ul. Nu ştiu dacă aţi citit toţi descrierea profilului nostru, iar dacă aţi făcut-o, nu ştiu câţi dintre voi aţi înţeles cu adevărat cerinţele.

          "Totuși, câteodată este greu să găsești povești care nu conțin activități sexuale sau menționări intense ale acestora, la fel ca și cele ce înfățișează relații romantice adecvate."  Partea cu "menţionări intense" se referă tocmai la un act sexual care se opreşte într-un anumit punct şi mai departe, ce se poate întâmpla, rămâne în imaginaţia cititorului. Nu suntem absurde să cerem o carte romantică şi să fim stricte în privinţa activităţilor sexuale. Totuşi, nu considerăm necesar ca o relaţie să pornească cu o scenă de sex random, ca în fiecare capitol să fie astfel de scene sau că personajele să se împace făcând sex/dragoste. Asta, pe lângă faptul că este ficţiune pură, crează o impresie greşită cu privire la cum se dezvoltă în mod sănătos şi sigur relaţiile de cuplu. Campania este strict pentru acest gen de cărţi şi datorită faptului că este internaţională, nu putem face nicio schimbare în ceea ce priveşte categoria de cărţi acceptate. 

         Totuşi, tocmai datorită faptului că suntem puţini şi ne rezervăm timpul necesar să verificăm fiecare carte nou adăugată, există şanse, destul de mici, să scăpăm anumite capitole, postate ulterior adăugării unei cărţi în listele noastre de lecturi, capitole care pot încălca regulile campaniei. Desigur, cărţile vor fi verificate din nou şi din nou, până sunt finalizate, dar în condiţiile în care alţi useri reclamă cartea respectivă, aceasta va fi scoasă automat din campanie, după ce autorul este avertizat şi i se dă o perioadă de două zile să modifice conţinutul. Dacă anumite părţi sunt modificate sau nu, este alegere celui care scrie, noi nu obligăm pe nimeni să se înscrie în campanie şi să-şi modifice lucrările în conformitate cu regulile noastre. Condiţiile se aplică doar celor care vor să susţină campania.

         Cât despre reclamaţii, aş avea rugămintea sa vă adresaţi nouă. Nu vedem rostul pentru care mergeţi să vorbiţi cu cei care se ocupă de campania internaţională, în condiţiile în care noi suntem cei care verifică şi adăugă cărţile. 

         Pentru sfârşit, o mică observaţie. Campania nu este a profilului wattpad, chiar dacă sunt ambasadori care se ocupă de ea. Campania este iniţiativa unor oameni cu buna-voinţă care vor să ajute.  

Safe Love RomâniaWhere stories live. Discover now