Sorry

486 14 0
                                    

Ráno jsem se probudila dřív jak Tomáš,vím asi to bude zvláštní,ale z nějakého důvodu jsem se na něj musela stále a upřeně dívat. Jak v poklidu spal,nevydal ani hlásek a měl mírně otevřená ústa. Najednou se ve mě probouzela touha ty rty zkousnout. Nechápala jsem nikdy jsem u něj nic takového necítila. V duchu si říkám:STOP přestaň! Naštěstí se probudí,no i když to moc naštěstí nebylo. Cítila jsem jak se svýma modro-šedýma očima dívá přímo na mě. Byla jsem jak němá ani dobré ráno jsem mu neřekla. A najednou se mi při jeho pohledu promítne celé naše přátelství. A najednou mě jeho hlas přenese zpátky do reality.,,No dobré ráno" řekne. Já mu samozřejmě odpovím a řeknu mu,že nám půjdu udělat snídani a on ať se jde umýt,když to večer nestihl. Převleču se z pyžama do legín a volného trika. Sejdu dolů po schodech a začnu vařit snídani pro mě a pro Toma,protože táta už je zase v práci. Udělala jsem nám vafle s marmeládou. Slyším kroky Toma jak jde po schodech dolů a najednou ho vidím jen v kalhotech (ano není to samozřejmě poprvé,ale tentokrát je to jiné). Jeho tělo není nijak extra namakané ale buchty se mu tam tvarují. Už málem cítím svoji slinu jak mi ztéká z pusy. Dojde za mnou a obejme mě jako každý den kdy se vidíme. Řekne mi:Jak ses vyspala?
Já,že dobře. Pak jsme si povídali co budeme dneska dělat. Dohodli jsme se,že půjdeme do posilky a pak večer na párty,kterou pořádá jeho bratranec. Vezmeme si vafle a jdeme se dívat na telku. Nic zajímavého tam nedávají tak jsme se dohodli,že si zahrajeme nějakou hru. Člověče nezlob se (nejhorší hra u které se vždy nastvu) se Tomášovi moc líbila a já při pohledu na něj a jeho břicho jsem nemohla říct ne. Bylo asi 12 a šli jsme na oběd (nechtělo se mi moc vařit tak jsem Toma pozvala). Já si dala jenom zeleninový salát a Tom vepřovou panenku na bylinkovém másle.
V restauraci jsme byli asi dvě hodiny. Poté jsme šli do posilovny. Tom mi dělá osobního trenéra a vždy se nasmějeme jak nikdy. Tom je pro mě někdo tam moc výjimečný,někdo tak jedinečný,že si neumím představit,že bych o něj přišla. V posilovně jsme běhali na běžeckém páse,zvedali činky a posilovali břicha. Asi po dvouch hodinách jsme se rozloučili a že se potkáme u jeho bratrance. Měla jsem takovou chuť mu při loučení dát pusu,ale v duchu jsem si zase řekla STOP!
Hned jsem šla domů a zavolala to tátovi že budu dneska spát u Toma. Tátovi to nevadí,protože mi věří :).
A hned po telefonátu jsem se šla chystat. Nalíčila jsem se,oblékla si -média-. Asi hodinu jsem se dívala na Facebook a psali si s Lindou (moje kámoška)než jsem odešla k bratranci od Toma (jmenuje se Viktor).
Už jak jsem šla jsem cítila v kostech,že se něco stane a hodně se toho změní. A jak jinak než,že to byla pravda.

SorryWhere stories live. Discover now