Acı

37 4 0
                                    

Bacaklarımı karnıma kadar çekmiş başımı dizkapaklarıma yaslamış ağlıyordum. Çok çaresiz hissediyordum. Sanki Finn olmadan nefes almam imkansız gibi geliyordu bana. Canım yanıyordu. Hani küçükken anneniz veya babanız istediğiniz oyuncağı almadığında çok çaresiz ve dünyanın en mutsuz insanı gibi hissedersiniz ya bende öyle hissediyorum işte. Çaresiz , mutsuz , ne yapacağını bilemeyen zavallı biri gibi hissediyordum.Ama kafamda hala sorular vardı.Gerçektende çok soru vardı.Ama en merak ettiğim ''seni seviyorum beni asla bırakma '' dedikten sonra neden gitmişti ?

Zayn'ın ağzından-

Gözlerimi araladığımda kendimi Liam’ın odasında buldum. Liam’ın odasında olduğunu yumuşacık yastıklarından ve duvarda asılı olan Danielle ile beraber fotoğraflarından anlamıştım.Yavaşca doğrulup gözlerimi ovuşturdum.Başım çok ağrıyordu.Ayağa kalkıp fotoğrafların yanına gittim.gerçekten çok mutlulardı.Bizde Blair ile Böyledik.Ona evlenme teklifi edecektim.Onunla yaşlanacaktım.Ama o Beni değil o Finn denen piç kurusunu seçmişti.

Mia'nın ağzından-

Artık Burda daha fazla durmayacaktım.Onun yaşadığı yerde nefes alamıyordum.Evett gideceğim.Londra ya gideceğim ve hayatıma devam edeceğim.Aşksız bir hayatt...

***

Gitmeme 1 saat kalmıştı.Ben ise televizyonda film izliyordum.Kanalları gezerken gözüme bir haber çarptı.''Ünlü One Direction'un Yakışıklı Solisti Zayn Malik Sevgilisi Tarafından Terk Edildi...''

Demek tek terk edilen ben değildim.

***

Uçaktan ineli 2-3 saat olmuştu.Onceden Hazırlattığım evime gidecektim.Evet  bende bir ünlüyüm.Haberlerde çıkmadım.bu benim için iyiydi.Neysee arabama bindim.20 dakikalık yol sonunda evime geldim.Etrafta 2 tane ev vardı.Sakin bir yer di.Yanii tam terkedilenlere göree.2 evde doluydu.Eve girdim.Kısa bir duş aldıktan sonra aşağıya iniyordum.Aman Tanrım !! bu da nerden çıktııı !!

Aşk Geliyorum DemezOnde histórias criam vida. Descubra agora