16. Kapitola

4K 219 7
                                    

Omlouvám se, že jsem včera nic nepřidala, ale upřímně jsem zapomněla. :(
Dnes vám proto zveřejním dva díly, jako omluvu. Užíjte si je. ;)

"Takže jsi to ty?" opakoval otázku Harry.
"Jo, jsem to já," přikývla jsem a on se na mě zklamaně podíval.
"Proč si nám to neřekla dřív?" zeptal se Niall.
"Kluci, já opravdu mám svoje pravidla a nechci je jen tak porušit. Teď už pro vás nepíšu, takže bych vám to dřív nebo později stejně řekla, ale rozhodně jsem nechtěla, abyste se to dozvěděli takhle," řekla jsem a oni se po sobě podívali.
"Proč jsi nechtěla, aby někdo věděl, kdo jsi?" ptal se Liam.
"Protože mi táta jednou řekl, že jestli chci psát písničky, tak ať nejprve dodělám školu, a pak se soustředila na kariéru. Jenže já opravdu chtěla psát a pomáhat, tak jsem si vymyslela pseudonym s jmen, kterými mi někdy někdo říkal a dala si jasný zákaz, abych někomu řekla, kdo skutečně jsme," odpověděla jsem.
"Z jakých jmen?" nechápal Louis. Chtěla jsem odpovědět, ale Harry se zvedl a odešel.
"Z El a Lily. Máma mi jako malé říkala Lily a ve školce mi říkali El. Hele kluci, já už půjdu," řekla jsem rychle a následně vyběhla za Harrym. Zastihla jsem ho na schodiště, které vedlo k zadnímu vchodu.
"Harry, počkej," zavolala jsem na něj a on se zastavil.
"Co chceš?" zeptal se trochu chladně.
"Proč jsi naštvaný?" zeptala jsem se a přikročila k němu blíž.
"Proč? Protože jsem tak zoufale chtěl vědět, kdo jsi, abych tě mohl poznat a nakonec zjistím, že už tě znám," řekl a přikročil ke mně blíž.
"Harry, omlouvám se, ale já ti opravdu nechtěla ublížit. To, jak jsem si s tebou psala, bylo opravdu hezké a upřímně jsem se poslední týdny bála tvé reakce na to až zjistíš, kdo jsem," omluvila jsem se a sledovala jeho zelené oči, které se tak vpíjely do mých modrých.
"Lizi, tvoji omluvu přijímám, ale pochop mě. Taky jsem si s tebou strašně rád psal, ale jak mám vědět, že to jaká jsi, když mi píšeš, jsi i ve skutečnosti?" zeptal se a já se zarazila.
"Harry, v těch zprávách jsem si na nic nehrála. To, co jsem ti psala, to jsem byla opravdu já. Nikdy bych ti nedokázala lhát. I když jsem tebe ani kluky nikdy moc nemusela, oblíbila jsem si tvoji osobnost a povahu a ne jen masku, kterou ukazuješ fanynkám. Harry, já tě mám ráda," řekla jsem a sledovala Harryho obličej, který se tak nenápadně přibližoval k mému.
"Já tě mám možná víc než jen rád, medvídku," řekl a následně mě políbil. Docela mě tím překvapil, ale lhala bych, kdybych řekla, že líbá špatně a že se mi to nelíbilo.
Polibek trval daleko krátší dobu než jsem doufala. Harry se odtáhl jako první a následně odešel. Nechápala jsem to. Zůstala jsem tam stát s pocitem, že to, co jednou řekl Niall, o tom, že se člověk dokáže zamilovat přes zprávy, je pravda, ale já netušila, jestli bych dokázala něco takového cítit zrovna k Harrymu.











Další díl. Jaký je váš názor na první kiss?? :)

Tajná SkladatelkaKde žijí příběhy. Začni objevovat