Anunt!

213 21 5
                                    


Vreau sa va spun ca sunt supărată, foarte supărată. Bine defapt sunt nervoasa. De ce? Pai va spun eu de ce... Acum câteva minute am citit câteva capitole dintr-o carte. Primele au fost ok,dar restul o totala harababura. Era o carte cu mesaje anonime. Ca na frate alea sunt mai ușoare. Totul scris cu litere mici, fără alineat și multe greșeli gramaticale. Recunosc ca și eu poate nu pun toate virgulele sau mai greșesc cate un cuvânt, dar tipa aia are mai multe vizualizări și voturi decât am eu la cartea asta și la celelalte. Eu ma străduiesc să fac câte 2000 de cuvinte și să fie ceva frumos și nu primesc decat 2-3 voturi și maxim 2 comentarii. Pe când ea face 300 de cuvinte și are 245 de voturi la un capitol. Nu știam că va plac cărțile care nu au niciun sens. Adică pui mei e atât de greu sa citești și să dai acolo un vot? Pana la urma le primești înapoi. La fel și cu comentariile. Va dau înapoi.

Chiar atât de rele sunt cărțile pe care le scriu?

Chiar nu am văzut vreun comentariu urat la adresa acelei tipei. Nu am sa îi spun numele sau cartea pentru ca nu vreau cearta. În orice caz este Directionera. Și o urăsc și mai mult pentru ca îl face de ras pe Harry. Nici nu știu ce să mai cred. Probabil dacă aș fi scris și eu o carte ca a ei... Nici nu m-aș fi apucat de scris în locul ei. Sunt fete de 12-13 ani care chiar știu ce-i aia gramatica și pe ele chiar le respect. Respect toate fetele și toti băieți care știu ce fac cu cărțile lor. Pot sa va spun ca va iubesc.

Acum ca m-am calmat, vreau sa va rog sa îmi lăsați comentarii și să îmi spuneți dacă am dreptate sau nu. Va pup și vă iubesc.

The Neighbor.Where stories live. Discover now