Capitolul 11

614 52 25
                                    

!! Scene smut !! Nu cititi daca nu va simtiti ok cu chestiile astea !!

Mi-am deschis incet ochii si am incercat sa imi recapat privirea clara. Vedeam blurat fiecare lucru. Mi-am trecut degetele peste ochi si m-am ridicat in fund. Camera alba in care ma aflam imi era total necunoscuta. Stai,cum am ajuns intr-un pat?! Unde sunt?!

Am privit in jurul meu, iar langa am vazut o claie de par brunet. Inima a inceput sa-mi bata rapid. M-am aplecat usor peste ca sa vad cine e.

Louis.

I-am dat la o parte cateva suvite rebele imprastiate peste fata sa. E atât de frumos...

În timp ce meditam la frumuseţea lui secvenţe diverse petrecute seara trecută mi-au săgetat mintea, iar capul a început să mă doară. Am împietrit când i-am observat corpul dezbracat, iar al meu de asemenea, facand imediat corelarea cu amintirile mele.

Ce drăcie am făcut aseară?!

Louis a început să strâmbe din nas şi să se foiască. Pot spune că era prototipul unei pisicuţe perfecte. S-a oprit câteva secunde după care şi-a deschis ochii. A privit tavanul, pe urmă privindu-mă pe mine. A zâmbit cu faţa sa somnoroasa şi a mormăit ceva care suna a bună dimineaţa.

"'Neaţa." I-am zâmbit, neştiind ce altceva să fac.

"Vino aici!" Îşi ridică mâinile către mine ca un bebelus. L-am privit uşor incruntat, incercand sa aflu daca sigur vrea sau nu.

"Mi-au amortit mainile," Zice şi-mi face semn sa ma apropi, iar de data asta nu am mai ezitat si m-am ghemuit in bratele lui. Si-a strecurat unul dintre picioare pe sub mine, iar cu celalalt mi-a inconjurat talia ca sa ma traga mai mult spre el. Habar n-am de unde atata iubire -- daca as putea spune -- de la el, dar nici ca nu vreau sa continue sa se comporte astfel. Louis era mai mic ca mine, iar faptul ca statea agatat de mine, pe la spate, imi dadea senzatia ca suntem precum mama panda si puiul ei!

"Doamne, de ce esti asa de mare?" Râse, punându-si mainile de o parte si de alta a gatului smeu. I-am simtit capul relaxandu-se pe umerii mei si am zambit involuntar.

"Mhm.." Am murmurat.

"Harry?"

"Mm?"

"Suntem goi." Zice si ma intoarce cu fata spre el. L-am privit in ochi si am zambit instantaneu.

"Ce? De ce razi?" Intreba, iar colturile gurii sale s-au ridicat intr-un zambet.

"Nimic..." Zic si ma bag cu capul in perna.

"Haide zi!!" Spune si se urca pe spatele meu. Cum v-am spus, mama si puiul panda. Am mormait nu, dar nu s-a lasat.

"Bine, tu ai vrut-o." Zice si simt niste furnicaturi pe laterala abdomenului. Abia mai puteam respira de la rasul provocat de gâdilăturile lui.

Dintr-o data ceva a inceput sa-mi intepe capul, iar durerea de dinainte a revenit. M-am ridicat o clipa in maini ca sa inspir aer, ca mai apoi sa tip in perna de durere. Mi-am dus degetele la tample si mi-am masat lent lateralele capului, sperând ca voi scapa de durere. Urasc migrenele de dupa betie...

"Harry! Harry! Te simti bine?!"

"Mhm..Ma doare capul..." Nu imi termin fraza ca deja a disparut din camera. A revenit cateva momente mai tarziu, tinand in mana un pahar cu apa si niste pastile in cealalta. S-a asezat pe marginea patului si mi-a intins pastilele albe mai intai.

"E Advil." Mă anunta, iar eu le dau pe gât dintr-o inghititura. Am inspirat adanc.

"Nu-mi plac migrenele de dupa beţie..." Ii spun.

Video Games | Larry StylinsonWhere stories live. Discover now