26

2.2K 176 24
                                    


------

Συμβουλές για τα ζώδια:

Κριός: Είσαι φωτιά.Λαμπερή, φωτεινή και ζεστή. Όμως μην αφήσεις την δύναμή σου να καταστρέψει τους άλλους.

Ταύρος:Το ξέρω ότι είναι δύσκολο να κουβαλάς τα προβλήματα όλων στους ώμους σου, όμως δεν πρέπει αν αφήνεις το μυαλό και την καρδιά σου να βαραίνουν. Είναι καλό να κάνεις διαλείμματα που και που και να εκτιμάς τις δυνατότητές σου γιατί είναι αμέτρητες.

Δίδυμος: Ακτινοβολείς από ενέργεια και εξυπνάδα , όμως δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να μεγαλώσει και να ωρομάσει. Μην πέφτεις σε παγίδες και πάνω απ' όλα μην αφήσεις το σκοτάδι σου να επισκιάσει όλο το φως που κρύβεται μέσα σου!

Καρκίνος: Αντί να περιμένεις να συμβεί κάτι, κάν'το να συμβεί! Ο κόσμος όλος βρίσκεται στα δάχτυλά σου και εσύ είσαι τόσο ελέυθερη να πετάξεις όσσ ένα πουλί! ΔΡΆΣΕ!

Λέων: Να θυμάσαι να μένεις ταπεινός, -ή. Όταν φτάσεις στην κορυφή μην ξεχάσεις τους ανθρώπους που βρίσκονται στον πάτο, γιατί αυτοί είναι που σε έστειλάν εκέι ψηλά με την αγάπη και την προσοχή τους.

Παρθένος: Μην υποτιμάς την δύναμή σου. Μην την υπερεκτιμάς κιόλας. Έχεις άπειρες προοπτικές, για επιτυχία αλλά και για την προσωπική σου ευτυχία, αλλά μην ξεχνάς ότι είσαι ένας απλός άνθρωπος. Έχεις το δικαίωμα να κουράζεσαι και να κάνεις λάθη όπως όλοι μας.

Ζυγός: Μερικές φορές δίνεσαι εύκολα και γρήγορα στους άλλους, και όσο αξιοθαύμαστο και να είναι αυτό, ίσως κάποιες φορές να σε σκοτώνει, από μέσα προς τα έξω. Δώσε στον εαυτό σου λίγο χρόνο και χώρο για αναπνεύσει. Μόνος του.

Σκορπιός: Μπορεί μερικές φορές να ξιώθεις ότι το σύμπαν μάχεται εναντίον σου, και ίσως όλο αυτό να ισχύει. Όμως να θυμάσαι ότι είναι μόνο μια δοκιμασία για την αντοχή και την επιμονή σου. Θα τα καταφέρεις στο τέλος!

Τοξότης: Μην υποκύπτεις σε παλιές, καές συνήθειες! Να νιώθεις περήφανος για την πρόοδό σου και να θυμάσαι που ήσουν και πόσο μακριά έχεις φτάσει! Έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να βρεις την ευτυχία στο ίδιο μέρος που την έχασες!

Αιγόκερως: Η ζωή θα σε πετάξει σε μάχες μέχρι να κουραστείς να αγωνίζεσαι.Όμως είσαι εξυπνότερος απ' όσο νομίζεις και στο τέλος θα φτάσεις στην κορυφή!

Υδροχόος: Ο κόσμος σου λάμπει από προοπτικές και ευκαιρίες. Απόλαυσε τις ομορφιές της ζωής σου χωρίς να ξεχνάς την ευεξία των υπολοίπων. Δεν είναι όλοι τόσο τυχεροί όσο εσύ! Δράσε ανάλογα.

Ιχθύς: Γεγονότα και καταστάσεις θα αρχίσουν να ξεδιπλώνονται μπροστά στα μάτια σου και εμένεται να σου φέρουν πληθωρικά την ευτυχία. Όμως μην αφήσεις την παλιά ρουτίνα να σε κατατροπώσει!

------

Zodiac Signs-ΖώδιαWhere stories live. Discover now