Capitolul 5

38 7 1
                                    

Lucas a zis ca vrea sa iasim si noi asa ca amici, desi la inceput nu vruiam , pana la urma am zis da , dar am invitat-o si pe Clio, desigur el mi-a spus da , asa ca am mers cu toti la un festival , cu gipiesul lui Lucas am mers spre festival, la mijlocul drumului spre festival gipiesul a spus ''Faceti dreapta''. Lucas nu a facut , iar eu cu Clio am spus :

-Hey , a spus dreapta , dar nu ai facut.

Intre timp el a apasat un buton rosu si centurile noastre de siguranta s-au marit si ne-au strans tare , incat noi nu puteam sa mai scapam, atunci am inteles ca Lucas era un spion rau , si desigur , ca ori ce malefic trebuie sa fie si o replica , a lui este :

-Schimbare de plan Lariss, mergem la tatal meu in padure , intr-o casa mica si abandonata.

-Dar , Lucas , tatal tau a murit , nu ? Adica tu ai spus.

-Da , aceasta este o alta minciuna pe care o spun , Lariss.

-Da, vad si eu.

Apoi eu si Clio am fost inchise intr-o casa unde , se pare ca si tatal lui Lucas , Tailer era acolo si ne-a legat cu catuse de un stalp  .                                                                                                                                                         Apoi pentru prima oara l-am vazut pe Tailer care nu este asa de frumos , iar el mi-a spus ca vrea sa-mi distruga toata familia , incepand cu mine.Eram foarte speriata , dar Clio mi-a spus ca nu trebuie sa-mi fac griji, pentru ca am auzit-o pe ea am avut incredere , caci inca este cea mai buna prietena.Ea mi-a zis ca  imi luoase o pereche de cercei , si nu ar vrea sa ma supar pe ea . Dupa ce am auzit acestea imediat mi-am dat seama ca erau cercei cu lasere asa ce i-am cerut putin pentru a taia catusele (sforile) pentru a scapa . Dupa acestea ea , normal a intrebat de ce am eu o pereche de cercei cu lasere , iar eu cum nu puteam sa raspund in acel moment i-am spus '' stii, am niste treaba acum ''.                         In momentul in care am scapat , tatal lui Lucas a venit dupa noi si eu m-am batut cu el pana cand a dat cu capul in aceasi stalp de care am fost eu si Clio legate.I-am legat in aceias loc unde am fost si eu legata si am plecat.                                                                                                                                                                        Am ajuns acasa si am discutat cu Clio , i-am spus secretul meu si mama mea a stiut fiind ca i-am spus eu si ei . Mama a spus ca trebuia sa folosesc un aparat care o facea sa uite ultimele 24 de ore di viata ei , dar pentru ca era pentru prima oara folosit era un pic defect , asa ca a facut-o sa uite totul despre mine si despre familia mea , deci a uitatca sunt cea mai buna prietena a iei .Toata viata mea de atunci am simtit ca ceva sau cineva lipseste din viata mea si imi vine sa plang in fiecare zi :(((

Prietenie nedespartitaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum