49

1.7K 96 11
                                    

Pov Lauren

We lopen er ziekenhuis binnen en iedereen kijkt me weer aan. Ik knijp in Niall's hand. Ik zie mijn moeder lachen en zie haar collega's schrikken. Ze wijzen naar mij en mijn moeder stopt gelijk met lachen. Ze laat haar spullen vallen en rent naar ons toe.

"Lieverd" zegt ze en bekijkt gelijk mijn gezicht. "Een onderzoekskamer" gilt ze en er beginnen wat mensen te rennen. Ik hou mijn tranen tegen. Ze pakt me over van Niall en we lopen naar een kamer toe.

We lopen een kamer binnen en ik moet op een bed gaan liggen. "Wie?" Vraagt ze. "Zayn" zegt Niall zacht. "Hoe?" Vraagt ze. "Hij zit weer bij ons in de klas" zegt Louis zachtjes. "Godverdomme" zegt ze en pakt wat spullen. Ze raakt zachtjes mijn gezicht aan. "Mam" kreun ik van de pijn. "Sorry, maar het moet" zegt ze en er komt een assistente binnen lopen. Ze komt naast me staan en bekijkt mijn gezicht. "Zo te zien is er niks, alleen je moet de wonden ontsmetten" zegt mijn moeder tegen haar. Ze knikt en pakt wat spullen. "Hoe is het gebeurt?" Vraagt ze aan mij. "Ik moest wat met Zayn doen voor eco. Ik zei tegen de docent dat ik hoofdpijn had, want ik ben bang voor Zayn. Iedereen was weg en toe stond hij opeens naast me. Hij begon me weer te slaan en ik mocht niemand bellen of appen. Anders werd het erger" zeg in moet moeite omdat ik pijn heb. "Pijnstillers" roept ze en de jongens worden de kamer uitgeduwd. "LAUREN" gilt Niall en de deur gaat dicht. Alles gaat zo snel.

Na een uur onderzoeken en alles, ben ik klaar. Ik zie er niet uit, maar dat boeit me nu niet. "Ga je weer naar school?" Vraagt mama. Ik knik. "Ik wil bij Niall blijven" zeg ik zacht. "Ik kan jullie allebei ziek melden" zegt ze. Ik schud mijn hoofd. "Ik wil naar school" zeg ik en sta op. "Als er iets is. Een klein dingetje, je gaat gelijk naar huis of bel Josh" zegt ze. Ik knik en maak de deur open. Niall springt op en loopt gelijk naar me toe. Hij trekt me in een knuffel. Ik sla mijn armen ook om hem heen.

"Niall" zegt mijn moeder. "Ja" zegt hij. "Wil je Lauren in de gaten houden en al helemaal weg houden van die zak?" Vraagt ze. Ik knik. "Zayn is geschorst" zegt Sophia zacht. Ik knik. "Gelukkig" zegt ze en trekt haar handschoenen uit. "Lauren wil je alsjeblieft voorzichtig doen?" Vraagt ze aan mij. Ik knik. "En Niall? Als je wilt mag je nu blijven slapen. Ik bel zo je moeder" zegt ze weer. Ik knik en Niall ook. "Ik moet weer verder, als er iets is. Bellen" zegt ze en rent weg. "Thank god" mompelt Niall en trekt terug. Hij kijkt me aan en ik zie dat hij gehuild heeft. "Babygirl" fluistert hij. "Ik laat je echt nooit meer alleen" zegt hij vastbesloten. "Nooit" fluister ik. Hij knikt en drukt een kusje op mijn lippen. Ik kreun een beetje van de pijn. "Sorry" zegt hij zacht. "Maakt niks uit" zeg ik.

"Ga je naar school?" Vraagt Louis als we naar buiten lopen. Ik knik. We stappen de auto weer in en rijden naar school. "Kan je uitleggen wat er is gebeurt?" Vraagt Sophia. Ik knik en leg mijn hoofd op Niall's schouder. "Jullie waren net weg en Zayn zat naast me. Hij zei dat hij nog niet klaar was en sloeg me weer. Ik mocht niet bellen of appen anders werd het erger en toen stonden jullie weer voor me. En vanaf dat moment ging alles zo snel" mompel ik. Ze knikt. "Ik haat hem echt" zegt Louis. "Ik ook" zegt Niall en wrijft over mijn heup met zijn hand.

We lopen de school binnen en ik zie de politie binnen staan. Ze kijken me aan en lopen naar me toe. "Bent u Lauren York?" Vraagt er een. "Kunnen we u morgen overhoren om tien uur?" Vraagt de andere. Ik knik. "Dan zie ik u morgen. Sterkte" zegt hij en ze lopen weer weg. We lopen de trap op en ik zie weer dat iedereen naar me kijkt in de klassen. Ik negeer het en we lopen naar onze klas toe. De pauze is net geweest dus we hebben weer les van Summer. Ik ga achter lopen met Niall en we lopen de klas binnen.

"Waarom zijn jullie zo laat?" Vraagt Summer boos. "Ziekenhuis" mompelt Louis en gaat op zijn plek zitten. "Ziekenhuis?" Vraagt ze. Ik kijk op en ze schrikt. "Jesus" zegt ze. "En waar is Zayn?" Vraagt ze zacht. "Politie" zegt Cody. "Komt dit door Zayn?" Vraagt ze. Ik knik. "Ga naar huis meissie" zegt ze. Ik schud mijn hoofd. "Ik wil niet" zeg ik zacht. Ze knikt. "Lau je mag op mijn plek zitten" zegt Louis en staat op. "Dank je" zeg ik zacht en glimlach zacht. "Geen probleem" zegt hij en geeft me een warme glimlach. Ik pak mijn tas die naast het bord staat en ga op Louis' plek zitten. Niall komt naast me zitten en kijkt me aan. Ik schuif mijn stoel naar hem toe en pak zijn hand stevig vast.

Because I Love You N.H.Where stories live. Discover now