Tomeo Ken

1.4K 51 0
                                    

Jmenuju se Tomeo Ken, nedávno mi bylo 19 a žiju v Japonsku v celkem dost luxusním baráku se svým otcem, kterej pracuje jako právník. Studuju první ročník na vysoký, kam mě přihlásil. Vzhledem k tomu, že jsem dost inteligentní, nemusím se moc snažit aby moje známky byly výborný.

Před dvěma rokama se rodiče rozvedly a máma se odstěhovala do vedlejšího města se svým novým přítelem. Nejeví o mě zájem, vídám se s ní párkrát za měsíc. Nebudu lhát, vyhovuje mi to. Horší je to s otcem, oba dva jsme dominantní a to je hlavní důvod, proč se nemůžeme snést. Nenechám si od něj rozkazovat co mám dělat nebo jak se chovat. Nemůže to vystát a to mě baví.

Nikdy jsem mu neřekl o tom, že jsem gay a ani to dobudoucna neplánuju. Už jen proto, že moje dosavadní vztahy se vždycky zakládaly na fyzickým prožitku. Nikdy jsem neměl vážnej vztah, neláká mě to.

Pár dnů zpátky došel otec, že si našel přítelkyni, že ji miluje a chce s ní zůstat. Pokývl jsem na něj a věnoval se opět svojí knize - přece jen je to jeho věc, je mi to jedno - přesně tohle jsem si myslel, než mi řekl, že se k nám přestěhují. Ona se svým synem.

Nevlastní bratrOnde histórias criam vida. Descubra agora