Chris Evans

479 38 17
                                    

Po dlouhé době tu máme zase další hvězdu v podobě Chrise Evanse! No prostě jeho andělská tvářička je jednoduše k sežrání :D Samozřejmě nesmíme opomenout jeho veliký smysl pro humor. Určitě to je chlap, co by se stal v alternativním světě mým manželem, nicméně, co si budem nalhávat. Herec to není zrovna profesionální, protože držet se na vlně slávy jen díky komiksových filmům mi nepřipadá zrovna nejlepší. Každopádně s tím, že byl několikrát zvolen neví sexy mužem 100% souhlasím. Jak jsem již psala, jeho nevinnému pohledu s mírným úsměvem nejde odolat :D.
-----------------------------------------
Celé jméno: Christopher Robert Evans
Datum narození a věk: 13. Června 1981, 34 let
Místo narození: Sudbury, Massachusetts, USA
Národnost: Američan
Povolání: Herec, model
Známé filmy: Fantastická čtyřka (Fantastic Four, 2005), Sunshine (Sunshine, 2007), Fantastická čtyřka: Silver Surfer (Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer, 2007), Street Kings (Street Kings, 2008), Scott Pilgrim proti zbytku světa (Scott Pilgrim vs. the World, 2010), Vpich (Puncture, 2011), Before We Go (Before We Go, 2014), filmy od studia Marvel v roli Kapitána Ameriky (2011-2016)
Ocenění: 1x získané Screm Award (2011), 1x získané MTV Movie Award (2013), 1x získané Teen Choice Award (2015), 1x získané People's Choice Award (2015) a dalších 22 nominací
Zajímavosti
Výška a váha: 183cm, 88kg
Tělesné míry: 117.5, 42.5, 82.5 cm (hruď, biceps, pas)
Randil s: Jessicou Biel (2004-2006), Christinou Ricci (2007), Amyx Smart (2010), Minka Kelly (2012-2014), Sandra Bullock (2014), Lily Colins (2015), Elizabeth Olsen (pouze zvěsti,2015)
Oblíbená barva: Modrá a černá
Oblíbené jídlo: Kuře
Oblíbení herci a herečky: Gene Hackman
Zájmy: Kreslení, hraní basketbalu, posilování

Chris Evans se narodil roku 1981 v Sudbury. Ve svém rodném městě vystudoval vysokou školu (1999) a poté, než se stal hercem, navštěvoval univerzitu v New Yorku, kam se následně odstěhoval. Chris tam potkal agenta, co mu velmi pomohl v jeho herecké kariéře. Ze začátku sice dostával menší role v seriálech, ale velmi mu pomohla hlavní role ve filmu Bulšit (Not Another Teenage Movie, 2001). V současnosti září na plátnech hlavně jako komiksová postava Kapitán Amerika, s jehož třetím pokračováním (Kapitán Amerika: Občanská válka/Captain America: Civil War, 2016) má příští týden premiéru (5. 5.- čtvrtek).
-----------------------------------------

- The Another Teenage Movie (celý zbytek kraviny je i na youtube :D ale je to dobrá kravina)

Opravdu se omlouvám za svou dlouhou neaktivitu. Holt jsem měla dost věcí na práci, nebylo mi chvíli úplně dobře a mohla jsem jenom spát, ale nechci se vymlouvat, vždy jsem měla aspoň trochu času na to, abych kousek napsala. Doufám, že teď už budu vydávat zase pravidelně a děkuji všem svým čtenářům❤️ Nemínila jsem na začátku nějak urazit komiksovky. Vy, co čtete DMF, tak myslím, že víte, že je to můj nej žánr (pokud se to tak dá nazvat :D), ale vzhledem k tomu, že jsem realista, si myslím, že prostě opravdu kvalitní filmy vypadají trochu jinak a mají nějaký hlubší smysl-prosím, neukamenujte mě, je to jen můj názor, který se moje fantazírující já snaží potlačit a opravdu nerada si ho připouštím ;)
Do příští kapitoly mám na vás dvě otázky: 1. Nejtěžší a nejzdlouhavější je pro mě psát to něco, co může lehce připomínat zkrácený životopis. Proto se vás ptám, jestli se vám líbí, jakou formou tuto část píšu, zda je to zajímavé, nebo co byste do toho přidali a co naopak ubrali.
2. Minule (nebo předminule :D) jste si měli vybrat mezi Carou Delevingne, Jessicou Albou a Kristen Stewart, ale hlasovali poté dva lidi a to každý pro někoho jiného :D Byli byste tedy hodní, kdybyste mi ulehčili práci a odpověděli na obě otázky ;) Samozřejmě, celebrity můžu vybírat sama, ale chtěla jsem vám dát možnost do výběru taky trochu zasahovat ;) Tak, tím bych asi skončila (doufám, že si to nikdo neberete zle :D) a budu se těšit u JLaw❤️

Průvodce CelebritamiWhere stories live. Discover now