2. BÖLÜM - TAO

396 21 20
                                    

Arkadaşınla beraber lunaparka gitmiştin. Çok heyecanlıydın çünkü uzun zamandır korku tüneline binmiyordun. Çok özlemiştin karanlıkta oturan banktaki dedeyi. Heleki hihihi demesi burnunda tütüyordu. Kucağına düşen kanlï bir gözü çıkmış bebegi ve nicelerini.

Lunaparka girer girmez korku tuneline kostun. O sırada bir cıglık duydun. Ama bu cıglık erkege aitti.

" Hyung buna binmesem. Lütfen o igrenc dededen cok koruyorum" Ne!!! O ötlek tavuk senin dedene igrenc dedi. Hemen  oturdugun yerden kalktin ve demirlerin ustunden atlayip ötlegin yanina geldin

" şist bana baksana sen ötlek tavuk! Benim dedeme kimse igrenc diyemez anladin mi? Sen ve senin gibiler yuzunden orda oturan dedem yanlis taniniyor. Bu kadar korkmana ne gerek var sadece hihihi diyor." dedin sinirle.

"Ben sadece saka yapmistim tabiiki ondan korkmuyorum " dedi ama sen buna inanmadin

"Hihi tabi benimde basim keldi"

"Bana inanmiyor musun?"

"Tabikide inanmiyorum"

"Tamam iceri girecegim " dedi ve elini tuttu "hatta beraber girecegiz. " hafif sasirsanda onun korkak hallerini gormek icin onun yanina oturdun.

İceri girdiginizde karanlik olmustu yanindakinin titredigini hissettin.

"Yah adin ne bilmiyorum ama sakin ol tamam mi ben yanindayim."

"Lütfen beni birakma "  deyip belinden sana sarildi. Sende onun boynundan ona sarildin . o sirada garip sesler gelmeye basladi.

"Aaaa cok korkuyorm "

"Yah sakin olur musun ben yanindayim bak hicbir sey olmayacak" sesleri duymamasi icin kulaklarini kapattin . o sirada dedenin kolidoru gldi . ama onun icin dedeye el sallamaktan vazgectin. Nihayet bitmisti. Birbirinizden ayrildiniz. İlk inen sen oldun . kolundan tutarak

"Tao" dedi. Sen de anlamayarak

" ne?" diye sordun.

"Adimi sormustun . adim tao. Biliyor musun bana senin gibi bir kiz lazim benimle cikar misin" Aslinda o korkarken sen onu cok tatli bulmustun. O sana bunu soylemeseydi zaten sen ona soyleyecektin.

"Hayir seninle sadece cikmam. Seni dededen de korurum sevgilinde olurum "

Evet bolum sonu . aslinda durun tam tersi olmasi lazim ama napalim bizim Taomuzda boyle bir sonraki bolum Suho ithaf isteyenler yazsin yoruma.

Exo İle HayallerOnde histórias criam vida. Descubra agora