Hoofdstuk 8

4.3K 153 5
                                    

Heeyy allemaal, sorry dat ik gisteren niet had geupdate!

hier is hs 8 (:

xxxxx

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kaylee staat nu ook op. ''Niall?! What are you doing?!'' Ik kijk ook even verbaast naar Niall. Hij wilt in duet met mij?

''No discussions, please!'' Mompeld de docent. ''Abby, tell me what you want.'' Zegt hij ongeduldig.

''U-uhm.'' Ik zie Kaylee naar me kijken met een boze blik. Ik weet niet wat ik moet zeggen.

''Ab, I-'' Hoor ik Niall te zeggen, maar hij word onderbroken door de leraar.

''It's Abby's choice!'' Hij kijkt streng naar Niall. Hopeloos kijk ik naar Niall, die me smekend aan kijkt. Dan naar Kaylee die me met samengeknepen ogen aan kijkt en dan naar de leraar. Ik zucht.

''Okay, i'm going with Niall.'' Ik bijt even op mijn lip. ''What!'' Roept Kaylee door de klas. De leraar wordt weer boos op haar en vraagt snel verder aan iedereen met wij hij of zij wilt. Kaylee gaat alleen. Ze heeft verder niet echt veel vrienden. Die zitten in een andere klas, vertelde Macy me. Snap ik ook wel, als je zo gemeen bent maak je ook niet veel vrienden.

''Abby? Come in front of the classroom.'' De docent ging achter zijn piano zitten. Verward stond ik op en ging ik er naast staan.

''Sing a song.''

''What?''

''Sing a song, for us.''

''Now?''

''Yes.'' Hij rolt met mijn ogen. ''And I'll play.'' Ik kijk de klas in. Naar Macy, dan naar Niall en dan naar Kaylee. Zenuwachtig friemel ik aan mijn blonde haar plukken. Wat is dit nou weer voor rare opdracht? ''You ready?'' Ik knik en begin te zingen. Ik kon niks anders verzinnen. ''U smile, I smile.''

De leraar had inderdaad op me meegespeeld en zo werd het een andere 'versie' vertelde hij. Ik zing het laatste zinnetje en kijk hoopvol naar hem. ''Abby, you're the new star! Niall, you're so lucky with her.'' Ik kijk naar Niall en hij heeft een grote glimlach op zijn gezicht. De klas applaudiseert voor me en ik ga weer achter mijn tafel zitten. Ik durf niet te kijken naar Kaylee.

Wanneer de bel gaat loop ik de klas uit. Macy komt op me afgestormt. ''Oh my gosh, you're amazing! Did you saw Kaylee's face? Hiliarious!'' Lachend slaat ze haar arm rond mijn schouder heen. Macy heeft nu privé les om te oefenen met haar viool en ik heb nu zangles, onder andere met Zayn. We zeggen elkaar gedag en ik loop naar het juiste lokaal.

Na die les loop ik met Zayn het schoolgebouwtje uit.

''I will never sing as well as you do.'' Mompeld Zayn. Ik sla mijn arm rond zijn schouders. ''Ah come on, Zaynie. You will do. I promise.'' Hij glimlacht nu een beetje.

''Abby Lewis?''

Zayn en ik draaien ons om en zien Kaylee met een hele meiden groep achter haar staan. ''Damn, she's so scary. S-she means you I think. B-bye.'' En dan loopt Zayn weg. ''What? Zayn!'' Sis ik. De meiden komen al mijn richting opgelopen. Ik word nerveus. Kaylee komt voor me staan met haar handen in haar zij. Ze is nog een kop groter als mij ook.

''Who do you think you are? First my boyfriend, and now Zayn?''

''N-no. We're only friends.'' Stamel ik.

''Friends? Why would my boyfriend wants to rehearse with you?''

*NIALL'S P.O.V*

''Wanna go swim with me?'' Vraagt Liam als we het klaslokaal uitlopen. We hebben net gitaar les gehad. Jammer dat Abby dat niet heeft, ik zit alleen maar bij haar met de algemene muziekles. Vanochtend zei ze dat ze solo wou gaan, maar daar dacht ik anders over. Met en door haar kan ik misschien naar New York. Niet dat ik haar wil gebruiken voor mijn droom, maar het lijkt me ook gewoon super vet om in duet te gaan met Abby. Ze heeft een geweldige stem. En ze is ook geweldig. Vanochtend voor de klas zong ze 'U smile.' Ik dacht zomaar dat ze niks anders kon verzinnen. Maar ze heeft daardoor wel indruk achter gelaten bij die strenge leraar.

''Sure. I'm gonna change my-''

''Whoa. There's Macy.'' En dan loopt Liam van me weg, naar Macy toe. Ze staat verderop te skateboarden met Louis en Zayn. Ik moet om Liam lachen. Ik loop naar mijn huisje toe, maar dan zie ik Abby en Kaylee tegenover elkaar staan, een eindje verderop. Het ziet er naar uit dat Kaylee boos op haar is. Ik loop naar ze toe en wanneer ik dichterbij kom hoor ik Kaylee praten.

''Friends? Why would my boyfriend wants to rehearse with you?''

''Kaylee?'' Vraag ik. Haar boze, verwaande blik veranderd meteen naar een blij gezicht. ''Niall, baby. Could you tell me why Abby want to be your partner for the show?'' Ze slaat haar arm rond mijn middel heen. Ik duw me van haar weg. ''I want to. Because she has an amazing voicez And you're mean. Kaylee, I think it's not working between us. I'm sorry...''

Heel haar meidengroepje schrikt ervan. ''Niall.. Does this mean?'' Vraagt ze verbaasd.

''I want to break up with you.'' Zeg ik beslist. Wow. Ik sta er zelf van te kijken dat ik zo zelfverzekerd over kom. Kaylee slaat haar hand voor haar mond. ''Well, you can go with this slut. She's ugly, just like you.'' Ze loopt weg met haar groepje achter haar aan. Ik reageer er maar niet op.

''I-i'm so sorry.'' Fluisterd Abby.

''No, don't say that. I have to apologize. Mahn, i can't believe she was my girlfriend.'' Abby moet een beetje om me lachen. ''You're still not afraid of her?''

Ze zucht. ''Y-yes, I do now. She said I can't sing, that I am a slut and some other rude things.''

''She's jealous.'' Even glimlacht ze en haar groene ogen kijken me aan.

''So..'' Zeggen we allebei tegelijk als we een halve minuut elkaar hebben aangekeken. Verlegen lach ik naar haar. ''Come, let's go to the boys and Macy.''

''Okaaay.'' Zegt ze vrolijk.

We lopen naar de skatebaan op het kamp. Louis ziet ons aankomen en rolt meteen naar ons toe. ''Hey there, how ya doing bro?'' Hij geeft me een handdruk en geeft een snelle knuffel aan Abby.

Macy komt ook aangelopen en gaf een knuffel aan Abby. ''I saw you and Kaylee over there. Did she say something or...''

''Yes,'' zeg ik. ''Kaylee and I... We're not in a relationship anymore.''

''Finally!'' Zeggen Macy en Louis dan. Lachend schud ik mijn hoofd. Ze hadden gelijk, ik pas niet bij Kaylee.

''Could you do that?'' Vroeg ik aan Abby terwijl ik wees naar Louis' skateboard. Ze schudt haar hoofd. ''Nope, I'm afraid that i'll fall and hurting myself.''

''Oh come on.'' Ik gebaar dat Louis van zijn skateboard af moet gaan. Ik zet het neer voor Abby's voeten. ''Give me your hands, I will help you.'' Ze gaat voorzichtig op de skateboard staan en pakt mijn handen stevig vast. Ik voel dat mijn wangen rood worden, natuurlijk. Wanneer ik naar Louis kijk, gaan zijn wenkbrauwen op en neer. Ik rol met mijn ogen en duw Abby voorzichtig vooruit.

Raise your voice, Niall Horan love storyWhere stories live. Discover now