Note 9.

53 6 0
                                    

Note 9.

Het feestje begon over een paar minuten maar sommigen waren er al. Ashton smste Luke dat hij onderweg was met de alcohol en Luke was blij dat er elk moment kon zijn.

Niall reed in de auto met Liam naast hem en Michael en Zayn op de achterbank. Zayn had beloofd om die avond niks te drinken en ze weer veilig thuis te brengen. Niall zou sowieso dronken worden en dan uiteindelijk Liam met zich meetrekken. Michael zou waarschijnlijk toch die avond blijven om samen met Ashton alles op te ruimen.

Toen Ashton binnenkwam met het drinken begon het feestje pas echt, Ash had alleen maar blikjes en flesjes gehaald waardoor Luke geïrriteerd om zich heen keek, dit betekende alleen nog maar meer troep.

Michael stond in z'n eentje, Niall en Liam waren druk bezig dronken te worden waarna ze waarschijnlijk een kamer zouden zoeken. Zayn ging bij een paar andere mensen staan, hij en Michael kennen elkaar niet echt goed maar Zayn kende de mensen hier wel. Michael keek om zich heen en zocht Luke of Ashton, zelfs Calum maar hij zag niemand.

Luke liep alleen door het huis, hij was aangeschoten maar wist nog precies wat hij deed. Hij zocht Ashton maar zag hem achterthuis aan het tongen met Calum, iets wat hij zo snel mogelijk wilde vergeten. Luke liep verder en spotte Michael's haar "Mickeeyy" gniffelde hij. Michael draaide zich om en lachte verlegen terwijl hij zwaaide. Luke strompelde vooruit en viel in zijn armen "Je moet echt een drankje proberen. Ze zijn geweldig!" Michael knikte en liet zich door Luke meetrekken naar de dranktafel.

En laten we zeggen dat een uur later Michael wakker werd naast Luke in bed.. naakt. Snel kleedde hij zich aan en verliet de kamer, maar niet voordat hij een zinnetje op Luke's hand had geschreven

"we need to talk Luke, -m"


Hand Notes - Dutch translationWhere stories live. Discover now