Nekonečné vysvětlování

293 14 1
                                    

Zara

Toby se na mě podíval a sundal ruku z mého ramena. Nevím jak mu mám odpovědět. Nemůžu říct, zabila jsem vlastního bratra a utekla do lesa, aby mě nikdo nenašel. To nejde... Mozek se mi začal vařit,  nevěděla jsem co dělat, začala jsem se klepat.

Masky

Toby jí tou otázkou asi dost rozhodil, ale někdo se zeptat musel. Musím jí nějak uklidnit.  „Nemusíš se bát nám to říct...Všichni co jsme tady jsme udělali něco... špatného." Takhle asi ne, ale aspoň jsem to zkusil...

.......................

Zara se koukala na Tima. Byla vyděšená, ale jeho oči jí znovu uklidnily. Nadechla se a začala rozklepaně říkat celý svůj příběh.

Když svůj příběh dořekla. Podívala se na kluky v místnosti, všichni se tvářily stejně... soucitně. Všichni věděli jaké to být sám. Chápali ji.

Zara

Musí si myslet, že jsem zrůda. Vážně jsem jim řekla, že jsem někoho zabila a přitom je vůbec neznám. Ale stejně nikoho nemám, i když je mi jedno co se stane. Zadívala jsem se do země. „Nemám co ztratit..." šeptla jsem.

......................

Všichni byli zticha. Nikdo nic neříkal, ticho přerušilo až otevření dveří. Všichni se otočili a uviděli, že ve dveřích stojí Slenderman. Ještě před tím než by mohly cokoliv říct se okolo Zařina hrudníku omotalo černé chapadlo a zdvihlo jí do vzduchu. Zara začala křičet, ale nebylo jí to nic platné. Slenderman si jí dal blíž k neexistujícímu obličeji. I když neměl obličej šlo vidět, že zuří. Zara se k smrti vyděšená dívala do neexistujících očí Slendermana.

„Počkej!!!! Já ti to vysvětlím." zařval z plných plic Masky. Slenderman se otočil na Maskyho. „Poslouchám..." řekl přísně. „Utekla do lesa, protože zabila bratra, který jí týral. Já a Sally jsme jí tam našli a přinesli ji sem, podívej se na ty rány potřebuje pomoc." Slenderman se na Zaru podíval, ale ta mezitím omdlela, ztratila opravdu hodně krve. Slenderman uvolnil sevření a položil jí na zem.

„Prosím, potřebuje pomoc, mohla by tu zůstat?", zeptal se Toby, šel blíž ke Slendermanovi a sklonil pohled k Zaře.

„Fanj", řekl nevrle Slenderman. „Ale jestli něco provede, má to na svědomí ten kdo jí sem přitáhl." a koukl se přísně na Maskyho. Masky sklonil hlavu a přikývl. Slendermen se podíval na Tobyho a šeptl „Vezmi jí za Ann...", a odešel.

Toby se sklonil k Zaře vzal ji do náruče a odnesl.

Jeff a Masky zůstali v pokoji sami. Masky si sedl na postel, vedle krvavého fleku vsáknutého do povlečení peřiny. Jeff si sedl vedle něj a hrál si s představou, že tu bude nová holka. Jeff nikdy moc dobrý dojem na dívky nedělal. Byl až moc zaměstnán sám sebou.

Masky

Super, teď jí mám na krku. Měl jsem s tím počítat, měl jsem jí sem vůbec brát? Vzpomněl si jak umírala v lese. Jo udělal jsem dobře a hotovo. Když nad tím přemýšlím, bude zajímavý mít tu někoho novýho. Jen doufám, že nic nepodělá. z kapsy si vytáhl cigaretu a šel ven a Jeff ho následoval.

................

Toby

hmmm... čekal jsem, že bude těžší. Je docela malá na to, že skoro přeprala Jeffa a zabila svého bráchu. Upřímně chápu proč to udělala... Toby si vzpomněl na jeho vlastní rodinu, ani něvěděl jestli jeho matka žije...

......................

Šel potichu chodbou se Zarou v náručí, když se před ním objevil Ben.

(Vím, že se to píše BEN, ... ale já to chci psát normálně.                                                                                             Kdyby to někoho hodně štvalo tak ať mi napíše :D)


Creepy societyWhere stories live. Discover now