*1*

181 9 10
                                    


Jmenuji se Vanda Mendez, je mi 16 let. Bydlím jen s otcem, jmenuje se Tony Mendez. Matka mi zemřela při jedné přestřelce. Jednou v noci na naši vilu nečekaně zaútočili mafiáni kteří měli rozpory s mým otcem, bossem mafie. Nikdo jiný nebyl postřelen. Bez matky tu bylo takové prázdno. Nevěděla jsem s kým si mám povídat, protože ona tu byla pořád pro mě, vždy když jsem jí potřebovala, byla tu, ale teď už tu není. Bylo těžké se s tím srovnat. Ani po tolika letech jsem se s tím nesrovnala, stále mi chybí. Každým dnem a každou nocí na ni vzpomínám jako na statečnou ženu, vše by obětovala jen kvůl irodině která není moc povedená, protože se otec stal bossem. On vždy všechno zkazí. Zkazil mě i rodinu která byla jako takové ty normální pohodové rodinky.

A teď už konec o mafii a mém otci, přijde mi to trapné. Ve škole se se mnou skoro všichni baví. Mají mě rádi. Já je taky, ale někdy to je až přehnané. Zatím se se známkamy držím nad vodou. Nehrozí mi nějaké ošklivé vysvědčení. Do konce školy zbývají tři měsíce. Já se už teďka moc zajímám o počítače a často toho vím víc, než nějací odborníci kteří studovali roky. Někdo mi až závidí že tomu tolik rozumím, hlavně kluci. Oni by dali vše za můj mozek a vědomosti o technice. Nerada se s tím někde vytahuji protože je to takové zvláštní když se holka, jako já, zajímá o počítače a techniku.

Konec řečí o škole. Je to nezajímavé.

To je pro začátek všechno. Příště už bude normální kapitola a ne úvod k tomu jak a co dělá. Tyhle začátky jsou nezajímavé,alespoň pro mě. Takže příště se těšte na normální kapitolu která nebude tak trapná jako tahle. Ale někde se začínat musí.Samozřejmě člověk jako jsem já to má dopodrobna a je to zdlouhavé. A je tu ještě jedna věc. Někdy píšu spisovně a někdy ne takže mi to nezazlívejte, už tak mám moc učení a taky kamarády. Nevím jestli budu vydávat díly pravidelně ale budu se snažit to tak nějak vydávat pravidelně.

Xx Jack710


Jsem dcera mafiánaKde žijí příběhy. Začni objevovat