Κεφάλαιο 36

445 31 0
                                    


ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; Ψάξαμε με την Κρίσταλ σε όλο το μαγαζί για ότι απέμεινε. Όχι πολλά, προφανώς. 15 φορέματα, 4 ζευγάρια παπούτσια, 10 τσάντες και 7 μπλοκ με σχέδια ήταν οι επιζήσαντες. Όλα αυτά τα χρόνια καταστράφηκαν με μια φωτιά. Όποιος το έκανε πραγματικά θα πεθάνει. Βασικά θα τον σκοτώσω εγώ με τα ίδια μου τα χέρια. Κατεβήκαμε στον κάτω όροφο και βρήκαμε τον Ντύλαν μαζί με τον Μίνο να περιμένουν. Γαμώτο γιατί να φωνάξει και τον Μίνο η Κρίσταλ;;

Μ- τώρα τι κάνουμε;

Λ- ΤΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΜΙΝΟ;;

Πήρα καμένα φορέματα από τις κρεμάστρες και άρχισα να τα πετάω στο πάτωμα. Η Κρίσταλ άρχισε να κλαίει. Ο Μίνο την αγκάλιασε προσπαθώντας να την παρηγορήσει. Ο Ντύλαν δεν ήξερε τι να κάνει. Τελικά αποφάσισε να σηκωθεί. Με πλησίασε, πήρε τα φορέματα από τα χέρια μου και τα επέστρεψε στις θέσεις τους. Μετά γύρισε, και με αγκάλιασε και παρόλο που στην αρχή προσπάθησα να αποτραβηχτώ τελικά τα παράτησα.

Λ- Θα τον σκοτώσω όποιον το έκανε, Ντύλαν..

Του ψιθύρισα.

Ν- Χελωνινιτζάκι προσπάθησε να ηρεμήσεις τώρα και βλέπουμε ποιόν θα σκοτώσεις μετά, ψιθύρισε και αυτός και εγώ άρχισα να γελάω.

Λ- Μην με κοροϊδεύεις.

Ν- Εγώ; Με κοίταξε με puppy face.

Λ- Πώς μπορείς και με κάνεις να ξεχνάω ότι γίνεται γύρω μου;

Ν- Είναι ένα από τα πολλά ταλέντα μου, υποθέτω.

Λ- Το ψώνιο περιλαμβάνεται σε αυτά;

Ν- Είμαι εγώ ψώνιο;

Αρχίσαμε και οι 2 να γελάμε. Η ατμόσφαιρα στο μαγαζί είχε γίνει πολύ αποπνικτική. Το κλάμα της Κρίσταλ ενωνόταν με τα γέλια μου και του Ντύλαν. Το αποτέλεσμα ήταν ένας περίεργος ήχος.

Μ- Πώς θα βρούμε ποιος το έκανε;

Κ- Δεν έχω ιδέα...

Ν- Ούτε εγώ. Η εγκληματολογία δεν είναι του στοιχείου μου.

Γελάσαμε και οι 2 ξανά.

Λ- Ναι ούτε εγώ ξε.. ΒΑΣΙΚΑ ΞΕΡΩ.. Είστε όλοι πραγματικά πολύ χαζοί για να μην το σκεφτείτε. ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ...

Ν- Ιδιοφυία μου!

Με αγκάλιασε.

Πήγαμε στο δωμάτιο που ήταν οι κάμερες. Ο Ντύλαν άνοιξε το βίντεο της νύχτας που πέρασε. Καθίσαμε γύρω του και κοιτάζαμε. Περίπου στις 1.30 εμφανίστηκε στην οθόνη ένας άντρας με κουκούλα. Γύρισε κι κοίταξε την κάμερα. Ω ΘΕΕ ΜΟΥ..

Η συνάντησηDonde viven las historias. Descúbrelo ahora