1.0

2.4K 150 27
                                    

Vote ve yorum istiyorum.

Lol < 3

"Tam şimdi beni becer ve bana seninkinin ne olduğunu göster." Louis yüzüne sırıtma yerleştirerek söyledi.

Harry bu kelimeler küçük çocuğun pembe dudaklarından dökülmesiyle Louis'ye şehvetle baktı. Louis'yi kalçalarından tutup masaya taşımadan önce masadaki tüm kağıtları fırlattı ve onu masaya yerleştirdi.

Sertçe öptü ve Louis'nin dudağını ısırmasıyla küçük çocuk yumuşak ama yüksek bir inleme çıkardı.

Louis Harry'nin elinin küçük vücudunun her yerinde dolaşmasını hissetmesiyle heyecanla inledi.

Harry dudaklarını ayırmadan önce Hafifçe Louis'nin dilini emdi ve dudaklarını Louis'nin solgun boynuna koydu.

"İnsanlara benim olduğunu göstermek için." Harry Louis'nin boynundaki öpücüklerinin arasından söyledi. Harry'nin yeni dominant yanlarını bulmakla Louis daha da canlandı. Elleri Louis'nin bluzunu çıkardı ve hızlıca ellerini küçük çocuğun arasına yerleştirdi, eli daha yukarı çıktı ve daha da yukarı çıktı ta ki Louis'nin eteğine kadar. Louis'nin elleri Harry'nin kirli olmayan Saçlarının içindeydi.

"Çok tatlısın." Harry Louis'nin boynuna doğru nefes nefese söylerken köprücük kemiklerini öpmeye devam etti. Harry'nin eli Louis'nin iç çamaşırının ucunu buldu ve muzip bir şekilde sonuna kadar çekti, Louis'nin umutsuzca inlemesini sağladı. Harry Louis'nin eteğinin altından fark edilebilen sertliğini görmesiyle sırıttı, ellerini kalçalarına koyarken eteği dişleriyle kaldırdı, ve arkasında fark  edilebilir aşk morlukları bırakarak Louis'nin kalçalarının içini emdi. Louis'nin penisini şerit biçiminde yalamasıyla bitirdi, küçük çocuk memnuniyetle mırıldandı.

"Arkanı dön." Harry'nin istemesiyle küçük çocuk eteğini çıkarmaya çalıştı.
"Kalsın, seni eteğin üstündeyken almak istiyorum." Harry Louis'nin kulağına tahrik edici bir şekilde fısıldamasıyla Louis'nin omurgasından bie ürperti geçti ama itaarkâr bir şekilde arkasını dönüp dirseklerinden masaya dayandı Ve poposunu yükseltti.

Harry önündeki yaramaz olan çıplak Louis'nin poposunun görüntüsüyle inledi, pantolonunun fermuarını açtı ve pembe penisinim dışarı çıkması için hızla boxerını indirdi.

"Em." Harry üç parmağını Louis'nin gül pembe si dudaklarının önüne koyarak söyledi.

Küçük çocuk itaarkâr bir şekilde parmakları ağzına aldı ve birkaç saniye sonra dilini onların etrafında gezdirdi.  Harry onları çekti.

"Bu biraz acıtacak." Harry nefesinin arasından söylerken elini Louis'nin beline koydu ve yavaşça parmaklarından birini soktu deliğine. Louis biraz acı çok az da zevkle sızlandı.

"Hareket et." Louis inledi. Harry'nin parmaklarını içinde hareket ettirmesini sağladı.

"Ba-aşka." Louis içinde olduğu mükemmel zevk içinde söylemeyi başardı. Harry üç parmağını Louis'nin içine sokmayı başardı ve hazırladığına emin olduğunda onları çıkarması Louis'nin zevkin kaybolmasıyla sızlanmasına neden oldu.

"Seni çok fena bozacağım." Harry kendini Louis'nin gül kurusu pembe deliğine yaklaştırırken kulağına fısıldadı.

Harry kendini yavaşça ittirmesiyle küçük çocuk acıyla sızlandı, kendini tamamen ittiğinde Louis'nin hisle rahat olması için yavaş bir tempoda hareket etti.

Harry daha hızlı ve daha sert gitmeye başlamasıyla Louis sırayı kavradı.

Louis, Harry prostatına vurduğunda inanılmaz bir zevkle inledi.

Harry prostatına vurduğunda çocuğun yüzündeki ifadeyi fark etti, ve penisini daha hızlı hareket ettirmesini için onu motive etti.

Tırnakları, Harry'nin hızla ve daha derin vurup Louis'nin her seferinde yükseğe daha da yaklaştıracak şekilde vurmaya devam etmesiyle masayı kavradı.

Ve yakında Louis sıraya, eteğine kendini bıraktı. Harry'nin onu birkaç saniye arkasından takip etmesiyle.

Harry sonunda çekilmesiyle Louis vücudunun dinlenmesi için masaya yığıldı.

"Siktir, prenses bu harikaydı." Harry küçük çocuğu kucağına çekip başına öpücük kondururken saf mutlulukla söyledi. Louis uyumla mırıldandı.

Sarılarak oturdukları birkaç saniyeden sonra, sonunda Louis ayağa kalmaya çalıştı böylece kendini temizleyecekti,  bacaklarından ve poposundan gelen ağrıyı hissetmesi Harry'yi kıkırdattı.

"Bu senin benim olduğunu sana hatırlatacak." Harry boğuk sesiyle söyledi.

Görüşlerinizi bildirip vote ve yorum yaparsanız iyi olur!

All The Love, C xxx ❤

Favorite Student | l.s| TürkçeHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin