~kapitola.5- Hrajeme flašku?!~

626 54 13
                                    

Čauky Mňauky!

Po delší době jsem se rozhodla napsat další kapitolu, nebudu dále zdržovat tak snad se vám bude líbit!

Přeju příjemné čtení všem! <3

Au revoir!

Z pohledu Lily...

"Jo, já vím, ale nemám na to dost odvahy!" řekl Sirius a chtěl se otočit. Já jsem ho však stihla chytit za ruku. "Prostě se jí omluvíš a hotovo!" řekla jsem rozostřeně a odešla jsem.

"Tak můžeme začíííít?" ptal se už nedočkavě James. "Jo, ale nejdřív musí tady mistr Lupin odložit, tu pohromu, co drží v ruce!" dloubnul Sirius do Rema, ten knížku položil.

"Takže začnu já!" řekl hrdě James, mrkl na mě a otočil flaškou. Flaška se chvíli točila a vypadalo to, že se zastaví u mě, ale naštěstí měla trochu slitování a zastavila přímo u Brit.

"Né." pronesla Brit s obličejem v dlaních.

"Pravda nebo úkol?" ptal se jí James, který seděl naproti ní. Respektive já jsem seděla vedle Brit, která seděla naproti Pottera já naproti Blacka. Lisbet vedle Brit, tudíš naproti Remuse.

"Pravdu, opravdu nehodlám vstávat." pronesla odhodlaně a čekala, co z Pottera vypadne.

"Fajn..." zamyslel se Potter, chvíli přemýšlel a pak to konečně řekl. "Máš kluka?"

"Grr. Ne." řekla hořce a otočila flaškou. Tentokrát se flaška zastavila u mě. Ach bože!

"Tak co, Evansová. Pravdu nebo úkol?" ušklíb se na mě Black. No.. přemýšlela jsem nad pravdou, ale co když se mě zeptají na něco osobní jo? Nebudu riskovat. Radši vstanu, než abych musela prozrazovat svoje osobní věci.

"Úkol." odpověděla jsem.

"Dej pusu Jamesovi." řekl ďábelsky. No snad není možný!!!

"Né!" řekla jsem uraženě.

"Na líčko!" mrkl na mě. No jo... vzpoměla jsem si na tu dohodu, něco za něco... když mu dám pusu "na líčko" omluví se Brit a bude všechno ok, ale když ne? Bude Brit smutná a snad se zblázní. Tak jo. Pro ni to udělám! Uff. Vstala jsem u místa, abych dosáhla na Pottera. Naklonila jsem se k němu a vlepila mu slabou pusu na líčko, trochu jsem se zachvěla, ale nedala jsem to na sobě znát.

"To je nechutný, to už nikdy neudělám! To bylo naposledy Siriusi Blacku!!!" řekla jsem naštvaně a otočila flaškou. Potter na mě koukal a ještě se nemohl smířit s tím, že jsem mu dala "pusu na líčko!"

Fůůůj!! (:PP)

"Fajn. teď je na řadě Lisbet." mrkla jsem na ni a pokračovala. "pravda nebo úkol?" zatvářila jsem se ďábelsky a čekala, že si vybere úkol, ale opak byl pravdou. Vybrala si pravdu! Achjooo. Chtěla jsem aby dala pusu Removi, když ho tak neskonale miluje!!! (:D)

"Pravda." mrkla na mě a čekala, co ze mě vyleze.

"Kdyby si měla na výběr, koho by sis vybrala..."

"No...?" nadzvedla obočí a nervózně po mě přejížděla očima.

"vybrala by sis holku s klučičím obličejem, nebo kluka s holčičím obličejem?" zasmála jsem se a všichni se přidali. Hloupá otázka, ale aspoň jsme se zasmáli, ne?

"No, rozhodně kluka s holčičím obličejem.." zasmála se a otočila flaškou.

Tentokrát flaška ukázala na Pottera.

"Pravda nebo úkol?" zeptala se Betty Pottera.

"Úkol." šibalsky se na mě usmál, protože si myslel, že dostane něco semnou, ale mýlil se. (:DD)

"Tak vstaň a zakřič, že jsi teplej!" vyplázla na něj Lis jazyk a Potter vykulil oči. Přece jenom si nechtěl pokazit tu čest, proto to udělal.

V duchu jsem Lisbet poděkovala.

Vstal a neochotně otevřel malé zaprášené okýnko. Vykoukl z něho a zakřičel- "Jsem teplej!!!!!!"

Všichni jsme chytli záchvat smíchu a ne a ne přestat.

"To stačilo!" vykřikl se založenýma rukama na prsou. Všechny nás vraždil pohledem, no ale co už. Všichni jsme se extrémně pobavili. (:DD)

"Já už půjdu." řekla jsem. Musela jsem odejít, protože zítra nás bude zkoušet z bylinkářství a vy si myslíte, že něco umím? Tak to jste na omylu. Budeme vařit lektvar a já se bojím, že to pokazím, i když vím, že se mi to ještě nikdy nepokazilo. Byla jsem i v horších situacích, a stejně jsem prošla! Takže se jdu učit! A Au revoir otrapové. No, snad se ke mně holky přidají!

"Lily... Liluš... Lilinko, Květinko.. nechooooď." ušklíbla se Lisbet, které se to poněkud líbilo. "Promiňte, ale musím se jít učit!"

"Tak fajn..." zamračila se Lis.

"Si můžeme udělat zítra repete, ne?" usmál se na mě Potter a já ho velice ochotně ignorovala.

"Čaute." rozloučila jsem se a odešla jsem. Nevím co tam budou dělat, ale radši to ani vědět nechci! (-_-)

"Ahoj." řekli sborově, ale potom už se věnovali flašce, což mě kupodivu překvapilo, myslela jsem, že mě Potter bude přemlouvat do nekonečna, ale tentokrát si mě ani moc nedobíral... což mě velmi překvapilo, ale aspoň mám klid (:3)

*****

"A mám hotovo." řekla jsem si tak sama pro sebe a rozvalila se na postel. Celou dobu jsem přemýšlela, co tam asi dělají, napadly mě různé věci, které snad ani nechci rozebírat. (:DDD)

To je hrozný, mám dost starostí a ještě k tomu mě Křiklan pozval na jeho "příšerně nudný" večírek. Už ani holky tak semnou nechtějí chodit. No co už.

----------------------------------------------------------------------

Čauky Mňauky!

Snad se Vám další kapitola líbila, snad nevadí, že je krátká, ale mám pro Vás na výběr.
Můžete si vybrat ze tří variant.

1000 - 1200 slov = 1x týdně... (Pátek).

400 - 600 slov = 2x týdně... (Úterý & Čtvrtek).

200 - 300 slov = 3x týdně... (Pondělí, Středa & Pátek).

Je to na Vás jak si vyberete, ale určitě, bych byla ráda kdyby jste mi napsali do komentářů, kolikrát týdně byste to chtěli, abych se Vám mohla přizpůsobit, každopádně pište a kritizujte! A ještě se vám chci omluvit za chyby, které se vyskytují, ale většinou si toho nevšimnu hned, ale až vždycky potom, co to vydám, nebo když to čtu nahlas, proto se Vám omlouvám, snad Vám to nevadí.

P.S. MILUJU VÁS!!!

Au revoir!

@Vaše Kokoska006

~Proč mě nemiluješ?~ (HP,FF) 🔇 II.Kde žijí příběhy. Začni objevovat