43

3.4K 177 19
                                    

Vi sa hejdå till de andra killarna och vi bestämde oss för att vi skulle ses imorgon också. Efter vi hade sagt hejdå så kom en tonad taxi som skjutsade hem mig och Ogge till honom. Bilturen var ganska tyst och han kollade ofta på mig, när jag kollade tillbaka på honom så gav han mig ett kort leende innan han tittade bort. När vi väl var framme vid det stora huset så klev vi ur bilen och vi gick mot ytterdörren som vi sedan klev in igenom. Direkt när dörren öppnades så kom det en liten hund springandes emot oss och Oscar satte sig ner på knä och klappade hundens päls.

"Mamma och pappa är inte hemma, så det är bara du och jag" sa Oscar och jag log emot honom samtidigt som vi tog av oss våra ytterkläder.

"Det där lät inte alls läskigt" skrattade jag och Oscar flinade emot mig och blinkade med ena ögat. Vi båda bröt ut i ett skrattanfall och Oscar la sin arm runt min svank och vi båda gick mot hans rum. Jag la ifrån mig min ryggsäck på golvet och jag satte mig tungt i Oscar mjuka säng och han kollade på mig med ett litet leende på läpparna.

"Jag ska ta en dusch så det blir lite lättare att vara nära mig, du kan göra dig hemmastadd. Det finns mat och vatten i köket och den andra toaletten ligger på övervåningen" sa Oscar och plockade lite i sin garderob innan han lämnade mig ensam i rummet. Jag bestämde mig för att byta om så jag ersatte mina jeans och min T-shirt ett par mjukisshorts och ett linne. Jag hittade sedan till den andra toaletten och jag borstade mina tänder och tog bort mitt smink som hade förstörts grovt under kvällen. Sedan så gick jag tillbaka till Oscars rum och tog fram min telefon och kollade Twitter och instagram. Det hade publicerats flera fina bilder från konserten och jag gillade de flesta. Min blick flyttades sedan från min telefon till dörren som öppnades och Oscar klev in i rummet. Han hade en vit handduk knuten runt hans höfter och hans överkropp var bar. Hans hår var fortfarande blött och det droppade små vattendroppar från hans bruna hår ner på golvet.

"I know you like the view" flinade han och ställde sig med kroppen vinklad mot mig och flexade med sina armar. Jag höjde på ögonbrynen åt honom och han skrattade till.

"Jo men ellerhur" sa jag sarkastisk även fast han hade rätt, jag gillade att se hans halvt nakna kropp. Väldigt mycket.

Oscar vände sig om och tog av sig handduken så att hans kalsongklädda rumpa var vinklad mot mig och han satte snabbt på sig ett par mjukisshorts i grått. Sedan tog han fram en vit T-shirt och satte på sig den med långsamma rörelser. Han vände sig sedan mot mig igen och jag studerade honom när han drog handen genom det blöta håret.

Oscar gick och satte sig bredvid mig i sängen och nu satt vi båda med ryggarna mot väggen och benen rakt ut i den stora dubbelsängen. Jag vände mitt huvud mot hans och jag stirrade in i hans blågröna som tindrade lite extra. Jag drog bort min blick och tittade istället ner på mina bara lår. Oscar la sin hand på min vilket ledde till att jag återigen kollade på honom.

"Du är vacker, Caroline" sa Oscar och jag log ett nervöst leende mot honom.

"Tack Oscar, men det är inte sant" skrattade jag tyst och Oscar kollade ännu mer intensivt in i mina ögon och jag drog bort blicken. Han tog sin hand till min haka och styrde mitt ansikte mot hans så jag kollade in i hans ögon återigen.

"Caroline, du är sjukt vacker och jag vill att du ska inse det. Du är lika vacker med som utan smink. Som nu tillexempel, du är helt ofixad och gör du mig helt galen" sa Oscar och jag log emot honom. Omedvetet så blev avståndet mellan våra ansikten mindre och snart var vi bara ett par centimeter från varandra. Med mina ögon fästa i Oscars så förs våra läppar samman och en kyss bryter ut. Jag stängde mina ögon och njöt av hans mjuka läppar mot mina. När vi lite senare drar ifrån så kollar jag på Oscar med en frågande blick och han rynkar sina ögonbryn mot mig.

"Det var min första kyss" mumlade jag och Oscar kollade förvånat på mig.

"Hur var den?" frågade han och hans mungipor åkte sakta uppåt.

"Perfekt"

"Bra, let's make that two" flinade han och han tryckte sina läppar mot mina återigen och jag log emot hans ansikte. Jag drog sakta ifrån och kollade på honom med oroliga ögon.

"Oscar, varför tycker du ens om mig? Du kan få vem som helst och du väljer mig, jag är inte ens i närheten av alla andra vackra tjejer där ute" frågar jag och Oscar suckar tyst och kollar oförstående på mig.

"Caroline, du är den vackraste personen jag har träffat. Enda sedan första dagen jag skrev med dig så har jag gillat dig och det är för att du är så äkta, du är dig själv och det är det jag gillar. Du var dig själv även fast du skrev med din idol och du hade din egen personlighet och det var sedan den personligheten som jag föll för" sa Oscar och varenda ord han sa, sa han med lycka i rösten. Jag log emot honom innan jag återigen lät våra läppar kolliderade mot varandra.

"Tack Oscar Molander, jag älskar dig" mumlade jag sedan och vi la oss ner under hans täcke, med hans arm runt mig och ansiktena tätt ihop.

"Jag älskar dig med, Caroline Samuelsson"

Twitter DM's - O.MWhere stories live. Discover now