Acel moment....

778 43 9
                                    

Cam ce vedeti voi la media i-am facut sora-mii ca sa se uite la toate trailerele cu Harry Potter. :))
Deci,sa va explic cun sta treaba :))
Eu sunt cam singura din familie care se uita la Harry Potter,adica eram inainte sa o conving pe mama sa se uite cu mine la toate filmele Harry Potter(sa o conving sa citeasca cartile e chiar imposibil).
Ma rog,si dupa am vrut sa se uite si sora-mea la ele(sora-mea are 16 ani,stiu,stiu si mie mi.a cazut fata cand am auzit ca inca nu a vazut filmele sau a citit cartile).
Zis si facut.
Cumva,(modurile prin care am convins.o nu conteaza... hii hii hi*fata malefica*)important este ca pana la urma am convins-o sa se uite la toate trailerele de la filmele Harry Potter.Ma rog,de  la al 3-lea in colo era ceva gen:Da cine-i asta?;Ohh Doamne cum de a putut sa omoare mosul?!Tipul asta nu are inima?!;Cine a castigat?;Tipul asta fara nas a murit?" si eu ii spuneam mereu:"Imi pare rau,daca vrei sa stii trebuie sa te uiti.Si nu doar la trailere."
Si cand s-au terminat trailerele era ceva gen:"OK OK.O sa ma uit in vacanta de Paste la toate."
Si eu atunci am inceput sa izbucnesc in ras,iar sora-mea se uita la mine de parca se gandea daca sa sune sau nu la spitalul de nebuni.
Si atunci eu i.am explicat ca radeam de faptul ca inainte sa vada trailerele erau ceva gen:Ce-i porcaria asta de copchii mici?(am tras.o de par pt.asta :)))N-o sa ma uit la asa ceva in viata mea!" si dupa ce a vazut trailerele si-a schimbat total impresia.Si la sfarsit am adaugat:Harry Potter schimba vieti. :)))

Everything of Harry PotterWhere stories live. Discover now