9.

2.7K 121 10
                                    

#Aisha

M-am trezit și mi-am dat seama cã am dormit 2 ore.Incep sã mã pregãtesc pentru petrecere.

Mi-am ondulat pãrul in bucle ușoare,iar la aceasta frizurã- un machiaj simplu asortat cu un ruj roșu aprins.Mi-am luat costumul cumpãrat azi de dimineațã,sandalele aurii și plicul de aceiași culoare cu sandalele.

Am sunat un taxi,am coborât și am așteptat sã vinã.Ajunsã in fața restaurantului și nu mi-a venit sã cred de propriile gusturi.
Fața restaurantului dar și interiorul decorate cu alb și roșu.Totul era perfect.Fețele de masã albe,combinate cu scaune imbracte in roșu și alb.

**
Am pãșit in incãpere urmând sã mã intâlnesc cu bunicul ce ținea un buchet de trandafiri albi in mânã.Am zâmbit,l-am imbrãțișat și mi-am așteptat invitații...Sper ca totul sã decurgã bine.

#William

Imi analizez incã o datã costumul,imi dau cu parfumul meu preferat,i-au cadoul și pornesc spre mașinã.
Ajung in fațã resturantului frumos aranjat,cu nuanțe de roșu și alb.Tipic ei,are ceva cu nunanțele aprinse in combinați cu alb.

Cobor din mașinã,imi aranjez costumul,i-au buchetul și cutiuța lãnțișorului și pornesc spre intrarea in restaurant.

Cobor din mașinã,imi aranjez costumul,i-au buchetul și cutiuța lãnțișorului și pornesc spre intrarea in restaurant

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


Ajuns inãuntru,o observ la distanțã printre sutele de persoane,și deabea am recunoascut-o prin atâta roșu.Purta un costum care ii venea perfect.Defapt ea e perfectã..Doamne,ce am cu fata asta!?

Mã apropii de ea,zâmbind ușor și ea zâmbește la mine.Mã apropii de ea o i-au ușor in brațe ii dau trandafirii alãturi colier și o felicit.Nu apuc sã-i zic altceva cã incepe sã-mi spunã:

-Ãã..uite,chiar imi pare rãu cã am reacționat așa la telefon.Dar nu suport ca oamenii sã vorbeascã in locul meu...spunea ea,zâmbind timid.

-Hei..e ok.Nu m-am supãrat și acum am incã un lucru bifat pe lista mea.Defapt incã o chestie:nu iți convine ca cineva sã vorbeascã pentru tine.E bine de știut...spun eu amuzat și râde.

-Iți mulțumesc cã ești aici.Și vreau sã vorbim mai târziu...spune ea cu o ezitare in glas.

Dupã cele spuse se retrage pentru a intâmpina alți invitați.Chiar nu știu de ce vrea sã vorbim...Nu cred cã am mai fãcut ceva..

Mã așez la masa la care este șeful,spionii cunoscuți și unde va sta și Aisha.

#Aisha

Dupã ce a intrat și l-am vãzut așezat la masã,m-am liniștit.Chiar vreau sã vorbesc cu el despre intâmplarea de data trecutã.Incã imi rãsunã in minte acele cuvinte spuse de Lara prin mesaj:
,,Asta nu se va intâmpla,e luatã!"
Nu pot sã ințeleg ce a vrut sã spunã cu acel lucru,defapt o amenințare adresatã lui Lucas.De ce a inceput sã facã scandal atunci când a auzit de o presupusã relație intre mine și Lucas?

Toate intrebãrile astea au nevoie de un rãspuns.Și acele rãspunsuri le vreau in noaptea asta,pentru cã voi pleca in misiunea aia timp de 2 sãptãmâni,deci nu prea o sã mã mai vãd cu el prea curând,sau poate chiar deloc.
Având in vedere faptul ca el se va intoarce la firma lui in San Francisco,eu imi voi vedea de ale mele și poate m-aș mai intâlni cu el când aș face vreo vacanțã prin San Francisco.

****
Petrecere e mirificã.Toți invitații danseazã și râd.Mã bucur cã se simt bine.Adicã pânã la tort,mai sunt vreo 2 ore și am reușit sã trec sã vorbesc cu cei 170 de invitați.
Profit de ocazie și mã indrept spre baie pentru a-mi retușa machiajul.Intru ușor,mã apropii de oglindã și aud:

"A venit și William ãla.....Da mã,il am la mine.....O sã il pun in pahar când se ridicã sã danseze......Nu o sã mai ajungã acasã intreg...''

Atât mi-a trebuit sã aud și in secunda doi am ieșit pe ușã,indreptându-mã spre masa la care era Will cu bunicul.Ii fac semn lui Will sã vinã și ii zic speriatã:

-Uite...știu cã pare nebunesc,dar cineva in baie vorbea despre tine și spunea ceva de genul ,,O sã il pun in pahar''...spun agitatã.

Se uitã la mine confuz,și probabil crede cã glumesc ,dar tot amuzamentul lui dispare când vede cã eu incã sunt serioasã.

-Pe bune?Ai chef de glume la ora asta?

-Will,ascultã.Cineva vorbea de tine in baie,dacã nu mã crezi mãcar incearcã sã schimbi paharul când vi de la dans.

Se uitã la mine și spune:

-Ok...o sã am grijã.Mersi....Apropo,ce voiai sã vorbim?

-Ãã...nu cred cã e atât de important acum.Vorbim la sfârșit.Ai grijã!!

Spun și mã depãrtez de el,acesta incã fiind confuz de toatã intâmplarea relatatã in mai puțin de 1 minut.
Inafarã cã sunt cu ochii in patru la paharul meu,dar și la masa mea,incã sunt zâmbitoare pentru cã nu vreau sã ii fac pe ceilalți ingrijorați la fel ca mine.Bunicului nu i-am spus,și nici nu vreaus sã afle.Ar fi in stare sã cheme FBI-ul pentru așa ceva.

Incep sã mã plimb printre invitați zâmbitoare,și mã dau in vorbã cu ei cu gândul cã aș putea afla câte ceva...

***

#William

Ceea cea mi-a spus Aisha ma pus pe gânduri.Nu mã așteptam ca din atâta mulțime,eu sã fiu o țintã.De mancare nu m-am atins,sa nu mai spun de pahar,pe care l-am spart ,,din greșealã".

Mi-am șters gândurile care nu-mi dãdeau pace și am continuat sa fiu cât se poate de normal.O vedeam pe Aisha,cum urmãrea fiecare mișcare a invitaților incruntatã.Chiar și nervoasã sau obositã este perfectã.
Nici nu vreau sã mã gândesc,la cum va reacționa când va auzi cã eu îi voi fi ,,soț", in prima ei misiune ca agent complet.Cel mai sigur mã va lovi,va sparge ceva sau ar injura pânã când ar rãmâne fãrã cuvinte.

***
Dupã mult timp in care am vorbit,am râs și am comentat diferite subiecte,o vãd cum imi face semn sã o urmez.Ies din discuția avutã la masã și o urmez...
Am o presimțire ca discuția asta nu se termina atât de bine.Doamne,ajutã-mã!

Bunã!Cum vi se pare noul capitol?
La media 1----Restaurantul care gãzduiește petrecerea.

La media 2----Buchetul de flori adus de William.

Cam atât pentru acest capitol! Pupici❤❤🎉•D~

♠Spionul Inimii♠Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum