Prieteni?

3.2K 166 6
                                    

A doua zi m-am trezit cand m-am trezit,Andrew nu era in camera.De la parter se tot auzeau doua voci ce se certau,am coboarat scarile,si se auzeau vocile din ce in ce mai tare:

-Unde e Kim?

-Sper ca nu ai impresia dupa cate i-ai facut fetei sa iti spun unde e.

Eu de abia ma miscam ,mi-am tarsit picioarele pana in bucatarie unde era "show-ul" .Cu o noapte inainte ,m-am schimbat de haine,Andrew oferindu-mi un tricou de al lui cu care sa ma imbrac.Am intrat in bucatarie frecandu-ma la ochi ,cand am deschis ochii Andrew se certa de zor cu nimeni altul decat Zayn .Eu eram  adormita si am spus doar un simplu :

-Neata.

-Neata,cum ai dormit?

-Bine ,tu ?

-Foarte bine.

Dupa ce mi-am dat seama ca nu suntem doar noi doi ,finnd si Zayn de fata ,am facut ochii mari cat ceapa si i-am spus:

-Buna Zayn si am dat sa plec la Andrew in camera.

-Unde pleci ?

-Va las sa vorbiti,nu vreau sa va deranjez.

-Nu e nevoie Kim,trebuie sa rezolvam problema.

Zayn se uita la mine si spune:

-De ce esti esti aici ?

-Pai...m-am uitat la Andrew si el a intervenit.

-Am chemat-o eu aseara ca sa ne uitam la un film ,doar nu o lasam sa plece acasa ca sa planga.

-Si dece e imbracata cu tricoul tau?

Andrew a dat sa imi i-a apararea dar i-am luat-o eu inainte zicand:

-Zayn,dar pana la urma de ce te intereseaza.Tu ti-ai batut joc de mine si de sentimentele mele,tu nu m-ai placut niciodata,sa nu mai vorbim de iubit,asa ca ce te mai intereseaza ce fac sau cu cine sunt?Chiar vrei sa sti ?Aseara m-am uitat la un film ,iar Andrew mi-a dat tricoul lui pentru a dormi mai  confortabil,chiar e o persoana draguta si grijulie ,nu ca altii..

-Kim,chiar imi pare rau,nu ar fi trebuit sa ma joc cu tine .

-Da ,asa e ,nu ar fi trebuit.Uite Zayn,hai sa nu mai traim in trecut,eu nu mai am nevoie de iubirea ta ,dar vreau sa o i-au de la capat.

-Buna,eu sunt Kim  si imi place tatuajul tau!

Zayn si Aandrew au ramas cu gura deschisa ,Zayn si-a dat seama de ce incercam sa fac,prin asta ii aratam ca l-am iertat.

-Buna,eu sunt Zayn ,mersi si al tau e frumos.

Am mai stat putin de vorba ,iar apoi Zayn mi-a spus la ureche:

-Eu voi pleca inapoi in Londra,dar am nevoie de o prietena ca tine,tine.Mi-a dat un telefon cu care puteam sa vorbim non stop .Apoi a plecat vazandu-se din ce in ce mai putin.Adio "iubitule" si bun venit prietene,era cam ciudat ,eu mereu l-am considerat pe Zayn iubitul meu,dar acum suntem doar prieteni...EU sunt multumita atata timp cat ii pot fi alaturi si pot vorbi cu el.Dupa plecarea lui Zayn,m-am simtit eliberata,stiam ce simte sau mai bine zis ce nu simte pentru mine si puteam sa fim prieteni.M-am dus la ANdrew in camera pentru a ma imbraca ,iar apoi am plecat acasa.Am intrat direct la baie pentru a ma relaxa,am dat drumul la apa fierbinte si m-am scufundat in ea .Telefonul primit de la Zayn incepe sa sune.

-Da.

-Hei Kim,ce faci?

-CE sa fac sunt prin casa,nu i-am putut zice ca fac baie vroiam sa vorbesc cu el si era posibil sa imi inchida si sa sune mai tarziu.Tu ce faci?

-Sunt la aeroport astept sa vina avionul.

Am inceput sa vorbim si sa vorbim,intr-o singura ora am schimbat subiectul de nenumarate ori.Avionul a ajuns ,iar Zayn trebuia sa plece.

-Eu trebuie sa plec ,te sun mai tarziu e ok ?

-NU-i nimic,pa ZAyn,te iubesc.

DOAmne ce prostie am zis ,noi acum suntem prieteni si eu stric prietenia cu :"te iubesc" mare proasta ,sunt o idioata

-Scuze ,din obisnuinta.

-Hahaha ,nu-i nimic baby....vreau sa spun Kim.

Am inceput amandoi sa radeam apoi am inchis .In 20 de minute am teminat baia ,ca orice persoana stau 20 de  minute ,in timpul ala 15 minute ma gandesc si stau in apa,iar in celelalte 5 ma spal :)).

Tata m-a luat din nou cu antrenamentul.Am facut febra musculara de nici nu am putut sa urc scarile pana la mine acasa,mai mult m-am tarat.Era ora 19:00,nu imi venea sa cred cat de repede a trecut timpul,m-am bagat in pat si m-a luat somnul.Un zgomot ma trezeste din senin,era telefonul ,mi-am dat 2 palme incercand sa ma trezesc si am raspuns,era ora 22:00.

-Ce faci?Dormi!

-Nuuu!Ma uit la un film ,tu ce faci.

-EU mai nimic ,sarbatoresc cu baietii intoarcerea din turneu,despre ce e filmul.

Eram atat de obosita incat nu mai stiam nici sa mint,ii insiram lui Zayn mai multe lucruri fara sa aibe legatura unul cu celalalt,intr-un minut ii zicea ca e vorba de o poveste de dragoste intr-un vecin si o studenta la medicina,in altul ca e vorba despre o urbarire de masini  si tot asa .

-Aha....cred ca e interesant filmul.

-Da ,sa sti ca e .

Zayn imi tot povestea ceva ,eu stateam intinsa in pat cu ochii inchisi si ii raspundeam:

-Amhhh ,da ,mhhh

Fara sa vreau am adormit la telefon.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Sper sa va placa ,chiar daca nu e prea lunga ,scuzati greselile gramaticale :*

Un vampir celebru (Zayn Malik)Where stories live. Discover now