BÖLÜM_15_

3.3K 228 27
                                    

MERHABA ARKADAŞLAR BAYA GÜN GEÇTİ BİLİYORUM FAKAT BU GEÇEN HAFTALAR BENİM SINAV GÜNLERİM HATTA YARIN BİR SINAVIM DAHA VAR VE BU CUMA DA VAR FAKAT BEN BEKLETMEK İSTEMEDİM VE YAZIYORUM İNŞALLAH BEĞENİRSİNİZ.MEDYADAKİ AUSTİN.

Odadaki avcılara tek tek göz gezdiriyordum ne çok ne de azdılar ama az olsalar bile teknolojiden faydalanabilecekleri aklıma gelince korkmadan edemiyordum.Bir babama baktım birde jeffrey amcama ne zaman ya da nasıl yakalandıklarını bilmiyordum ikisi de güçlülerdi hem de çok.

Karanlığın ardından beliren adama doğru baktım bu Derek değildi.Şaşırdım her zaman bizi ziyarete gelen oydu. Şimdi neden başkasının geldiğine anlam veremiyordum galiba yeni profesyonellerden seçmişlerdi.Yanıma doğru yaklaştı ve eğildi ona bir şey yapmayacağımı biliyor olmalıydı en azından şu an arkadaşlarım ve ailem için harekete geçmediğimi görünce içi çok rahat olmalıydı.Jessy nin dediklerini hatırladım avcılardan hala kurtulamadığımızla ilgili belli ki gerçekten kurtulamıyoruz.Hep yaptığım gibi fırtına öncesi sessizlik belirtileri veriyordum.Beklemediği bir anda ona saldıracaktım tek bir sorun vardı zaman olayı, aslında zamanı durdurabilme özelliğimi kullanmak isterdim fakat o özelliğim 5 yılda bir oluyordu ve ben bu yılki ni çoktan okulda bessy i durdurmak için kullanmıştım bile ne yapacağımı alale acele düşünmem lazımdı ve şu anda onu yapmaya çalışıyordum.

"Merhaba 2b numaralı melez kız"bana 2b deyince kaşlarımı çattım ne o öyle küçük çocukların şubesi gibi anlam veremiyordum zaten bunu bakışlarım da belli ediyordu.

Benim soruma cevap vermek yerine ayağa kalktı ve diğerlerine göz gezdirdi diğerlerinden kastım avcılarından başka bizden olanlara baktı yavaşça kafasını salladı ve arkasını döndü.İşte bu harekete geçmek için bir fırsattı.Bacağımda hala saplanmış bir vaziyette olan tahta kazığı çektim .Ruhu bile duymadı ama benim içim cız etti çünkü canım çok yanmıştı ve buna rağmen bağıramamak gerçekten çok kötü hissettiriyordu.Tam ayağa kalkıp saldıracakken beklemediğim bir şekilde atak yaptı ve beni yere çarptı en kötüsü de elimdeki kazığı karnıma saplamasıydı.

Adamlara işaret verdi galiba biz bir yere kaybolmayalım diye.yanımda duran üçlüye baktım yani Justin,Austin  ve jessy den bahsediyorum.Jessy hareket edemezdi çünkü yanında kriptonik mi ismini bilemediğim yeşil bir taş konulmuştu bu taş onu çok yorgun yapıyordu çünkü bu taş büyücüleri yorgun ve bitkin hale getiriyordu. Gözlerim Austine ve Justine kilitlenmişti ikisinin etrafı da üvez ağacı tozlarıyla kaplıydı ve hareket dahi edemiyorlardı.Şimdi avcılar tedirgince bize doğru yaklaşıyorlardı benim bir şeyler yapmam lazımdı bizi kurtarabilmek için aniden karnımdaki kazığı çektim ve atağa geçtim ne kadar da acısa da önüme ilk gelene tekme attım tabi refleks olarak karnımı tuttuğumdan bu biraz zor olmuştu.Ellerindeki aletlerle bana doğru yaklaşıyorlardı birinin elinde elektroşok diğerinin üvez ağacı kazığı ve diğerinin elinde ise özel ve büyük bir silah vardı geri geri gidiyordum sonra arkamdan da 1 tane geleni gördüm ani bir şekilde, yukarıya sıçradım ve 2 kişinin birbirini vurmasını seyrettim.Yere indiğimde geriye kalan hala iki kişi vardı ve onların arkasında bizi izleyen o adam gülüyordu NE! gülüyormuydu ah hayır işte bu kötüye işaretin belirtisiydi.(çok mu ayrıntılı oldu ne? :))

Onun gülüşü benim sinirlenmeme neden olmuştu "Sizden nefret ediyorum"pis yaratıklar önümde iki kişi yine bana yaklaşıyordu kafamı bizimkilere çevirdim hepsi beni pür dikkat izliyorlardı demekki böyle bir şeyi onlarda bekliyordu.

"Hey bak bir kuş!"tamam tamam ne kadar salakça ve çocuksu olduğunu biliyorum fakat daha mantıklı bir şey yoktu en azından bana göre...

Avcılardan birisinin sesini duydum"Ciddi misin?" diye sordu ben de bunu bekliyordum der gibi baktım ve "Hayır ben bella ahahah" silahlarını indirdiler ve bana belli belirsiz bakış attılar "tamam komik değil biliyorum"işte bu! silahları yokken saldırabilirdim ve cümlem bitince ikisinin de boynunu kırdım o çıtlama sesi gelince içim acıdı kötü biri olmayabilirlerdi belki ama şu an bu umrumda bile değildi hemen ismini bilmediğim o adama doğru vampir hızımla koştum ve yanında bittim o daha ne olduğunu anlamadan öldürdüm tabi öldümü bilmiyorum ama arkamı dönmeden önce boğazından kanlar akıyordu.

Vampir OkulumHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin