#8

67 3 0
                                    

La media este Dylan

Deodata se aude un zgomot ...apoi il vad pe Dylan cazand din picioare ...ma reped spre el ,impreuna cu fetele .. si vad ca ..era injunghiat Tessa a inceput sa tipe ..a vrut sa sune la politie , insa nu isi gasea telefonul intr.un final si.l gaseste pe masa din bucatarie ,insa telefonul ei nu se deschide probabil nu mai avea baterie ..apoi decid sa.mi scot eu telefonul incerc sa sun la 112 dar nu functioneaza.

Maya(M) :-What??? De ce nu merge !??!

Tessa(T): - Nu stiu ! .. mai incearca Ma uit in bara de retea si nu vad nicio liniuta ...

M:-De ce nu am semnal?

Cami(C): -Uite.te la cartela .. poate nu e bagata bine ! *scot capacul telefonului .. si ce sa vezi .. cartela disparuse ...*

Hana(H) :-Uitati, e un bilet pe spatele capacului !

-Ce scrie ? ..intreaba toate in cor ...

**Cami deslipeste biletul de pe spatele capacului , il deschide si citeste :

C:-Aveti grija !!!Daca nu sunteti atente , veti pierde si mai multi prieteni.. de la Anonim

Eu:-Ce vrea sa insemne asta ?

T:- Nu stiu *fiecare dintre noi isi verifica telefonul... nici una nu avea baterie sau cartela* ..Hanna ne intrerupe

H:- Fetelor nu stiu de voi , dar eu nu vreau sa stau aici langa cadavrul lui Dylan ...

Eu :- Haideti la etaj, Andy ar trebui sa fie acasa.. sigur stie ce sa facem, sau daca nu.... macar are un telefon ... in timp ce urcam scarile se aude o bubuitura mare si tipatul lui Andy .

Urcam grabite pt a vedea ce s.a inamplat . Cand ajung sus ma uit derutata deoarece incerc sa detectez sursa zgomotului ...ma uit mai atent si vad usa camerei lui Andy deschisa.. usa lui nici macar o data nu a fost deschisa . Intru in camera .. insa nu il vad pe Andy .

Eu:-Ally , cauta te rog in camera mea . Ally intra in camera apoi se tranteste usa si se aude un tipat . Speriata, Tessa se duce si incearca sa deschida usa... dar nu reuseste deoarece era incuiata .. Apoi am deschis usa de la baie ,foarte usor .... apoi imi fac putin curaj si intru acolo era o oglinda sparta si Andy pe jos lovit la cap si foarte palid ma indepartez usor speriata Caroline incepe sa planga , asa ca m Maya , Tessa si Emma o i.au in brate ... Caroline propune sa iesim din casa , deoarece ei ii e frica ...toate fetele au aprobat , inclusiv eu ... stateam in fata casei holbandu.ne , una mai speriata ca cealalta ... dupa vreo 2 min lumina casei se stinge ... Se aprinde lumina din camera mea , la geam apare o silueta .. nu apuc sa vad bine cine e ca lumina se stinge la loc ...

------------------------------------------------------------

Imi pare rau ca nu am mai postat, dar nu am mai avut timp si acum am trecut in clasa a 8-a si na... Cred ca o sa mai postez dupa examene.

Bye

Maratonul IubiriiWhere stories live. Discover now