глава 3 ,,Предизвикателството"

80 7 0
                                    

Гл.т.Кира

Качих се в стаята си и започнах да уча. За утре нямахме много домашна. Научих за 1 час и 30мин. . Часът беше 18:25 и реших да започна да се оправям за партито. С момичетата се бяхме разбрали да ме вземат в 20:00 часа. Подредих си учебниците на бюрото и започнах да си избирам дрехи. Чудех се какво да облека. Дали да облека новата рокля ? Накрая реших да си облека една кожена пола с един потник. След това реших да си изправя косата.

Гл.т.Лидия

Бях почти готова. Облякох си новата рокля на цветя и си накъдрих косата. Вече беше 19:45 и реших да тръгвам, защото трябваше да взема момичетата.Взех чантата си и слязох по стълбите надолу. Обух си токчетата и се обадих на майка си, че тръгвам.

- Тръгвам - извиках и излязох.

Качих се в колата и потеглих към дома на Малия. След 5 мин. бях там. Тя ме чакаше отвън и веднага като видя колата дойде и се качи. След това тръгнахме към дома на Кира.

Гл.т.Кира

Чаках момичетата да дойдат. Чух клаксон на кола и видях, че са дошли. взех чантата си, обух си пантофките и отидох при момичетата като преди това се обадих на майка си. 

- Здравейте - поздравих момичетата.

- Здравей - поздравиха.

Потеглихме към мястото, където щеше да се състои партито. Дори не знаех къде щеше да е. Не познавах града. Поне бях с момичетата, които познават много добре града. След около 10 мин. път се намирахме пред една огромна вила. Явно този, който организира партито има много пари. Слязохме от колата и се отправихме към входната врата. Когато влязохме видяхме много хора, които пият, музиката беше много силна. Влязохме навътре в къщата . Седнахме на дивана . На масата срещу дивана имаше седнали 2 момчета. Загледах ги.

- Това са Скот и Стайлс - каза Лидия .

Постояхме малко и момичетата станаха да танцуват. Не ми се танцуваше, затова реших да остана на дивана. 

Гл.т. Скот

Със Стайлс стояхме на масата и след малко дойдоха и други момчета. Понапихме се и след това всички включително Стайлс искаха да си поставяме предизвикателства. Не исках, но накрая ме навиха. Започнахме.На другите редът мина и дойде моят. 

- На теб ще ти дадем малко по - интересна задача  - каза някой. Трябва да накараш онова момиче да се влюби в теб и след това да я зарежеш - посочиха ми едно момиче, което стоеше само на дивана. 

- Няма начин ! - казах.

- Другите ще си изпълнят предизвикателствата - каза някой.

- Но вашите не са такива ! - отвърнах.

- Не ни интересува ! - казаха те. 

- Оф, добре - съгласих се, защото знаех, че щяха да ми го върнат, ако не го направя.

Гл.т.Кира

Часът беше 23:45. Беше ми много скучно и бях решена да си тръгвам вече. Извиках момичетата.

- Хайде да тръгваме - подканих ги.

- Хайде още малко - Малия ме погледна умолително.

- Наистина ми се тръгва - отвърнах.

- Е,добре. Да вървим - подкани Лидия.

Тръгнахме си и за 10 мин. стигнахме до моя дом.Слязох от колата и се прибрах вкъщи.

Честит празник ! На всички именници пожелавам да бъдат много здрави и щастливи !

Let me love youWhere stories live. Discover now