77. Rainbow

59 5 8
                                    

Dragilor, lista de așteptare este pe o perioadă de 2 săptămâni! Nu aveam răbdare atât dacă eram în locul vostru, și nici nu pot să mă suport știind că unii așteaptă și eu ca un monstru, ajung la ei când trece Anul Nou! Mă simt oribil cănd vine vorba de asta!

Despre carte: Jason Blowley, un adolescent, un tip ce ar fi catalogat ușor drept ,,tocilar". Cum se simte în lumea lui când apare în peisaj Rainbow? Lumile amândurora vor fi zguduite din temeliile cu greu construite... Seacă descriere, știu.

Părere: Îmi place că este abordată perspectiva unui băiat ca personaj principal, în mare parte. Acest lucru apare rar. Apreciez modul de relatare și cum autorul pune ,,pe foaie" totul! Am înțeles că e o poveste mult mai elaborată în spate, iar dacă nu mă înșel, chiar dacă Jason e personaj principal în poveste, el doar participă la un episod din viața lui Rainbow. Per total, este o idee ce merită pusă în valoare.

Ce am de obiectat: (Se reîntoarce rubrica! )

1. Să ne readucem aminte un pic de micile detalii. Diacriticele. Cam lipsesc în unele locuri.

2. Nu mai pune punctele de suspensie atât de des! Doar în cazuri în care poate chiar e nevoie ca să inducă o stare sau un mesaj anume.

3. Capitolul 2. Jason sesizează venirea unor străini. Apare în carte cum că el nu îi vede pe ei. Și atunci, cum de puțin mai încolo, el vede că cineva se uită la el?

4. Neatenții. Un sfat? Revizuie capitolele înainte să le publici și corectează astfel, greșelile.

Notă: 7,50!

Numele autorului: happy_endings_girl

Următoarea recenzie: AloneInMyCoffin

***

Cum e cartea asta în comparație cu celelalte cărți de recenzii? Chiar vreau să știu.

Lăsați comm cu răspunsul la întrebarea aia, vă rog, si mai treceți ce va trece prin cap. Vreau să mai aud de voi! Bye, w-lovers!

Recenzii [CLOSED] Where stories live. Discover now