2. BÖLÜM

201 13 1
                                    

HAFSA'DAN

Karşılaştığım şey karşısında şok olmuştum nasıl bir adam bu kadar kaba olabilirdi özür bile dilememişti .Tamam ikimizdede hata vardı ama pardon falan diyebilirdi ama itiraf ediyimki ben ilk defa bir karşı cinsten birinin gözünün içine bakmıştım ilk defa bu kadar güzel toprak gibi gözlere...

Baktım yeni bir otobüs geldi bende hemen otobüse bindim. O kaba adam yüzünden geç kalacaktım .Şöföre beni caminin önüne gelince haber vermesini söyledim . Sonunda gelmiştim o kadar heycanlıydım ki hemen okulun kapısından girince ordaki öğrencilerden birine beni müdürün odasına götürmesini rica ettim.Sonunda müdürün odasına gelmiştim kapıyı çaldım .Gel sesiyle içeri girdim müdür beni rehber öğretmenime yönlendirdi .Rehber öğretmenim erkek 26 yaşında atanalı bir sene olmuştu. Adı Mertti neden beni daha deneyimli bir öğretmenin yanına vermediklerini düşündüm.

Kendimi tanıtmalıydım .

" Merhaba ben hafza stajer din kültürü öğretmeni"

" Merhaba bende Mert rehber öğretmenim"


"Memnun oldum "

Mert hoca  hadi derse geçelim zil çaldı dedi ve derse geçtik.

MERT'DEN

Çok güzel bir kızdı Hafza duru masum bir güzellik vardı onda çoğu kadın gibi yüzüne badana yapmamıştı. Davranışları hanım hanımcıktı.Bugüne kadar evlenememiştim ama hafza' yı tanımadan bile ondan hoşlanmıştım ona çok iyi bir eş olabilirdim.Ama daha onu tanımıyordum belki sevdiği konuştuğu biri vardı.Bakalım zaman ne gösterecekti.

Arkadaşlar lütfen vote atıp yorum yapinki bende daha istekleniyim sizi çok seviyorum

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 18, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ÇOCUĞUMUN  BABASIWhere stories live. Discover now