SİNİR ETMEK HOŞUMA GİDİYOR

1.8K 124 15
                                    

Ders boyunca birbirimizle bakıştık.Teneffüs zili çaldığında tek başıma dışarı çıkarak banka oturdum ve tüm bu olanları düşündüm.Aslında bende Jackson'u seviyorum.Ama beni kullanmasından korkuyorum.

JACKSON'UN GÖZÜNDEN;

Bence Mary benim onu kullanmamdan korkuyor.Ama eğer bana bir şans verirse onu gerçekten sevdiğimi anlıycak.Az önce dışarı çıktı.Onun yanına gidip onu sevdiğimi söyliycem.Şu an bankta ve tam karşımda oturuyor.Ya hemen ona her şeyi anlatıcam,ya da onu keybedicem.

-Mary beni dinliycek misin?

-Bende gidiyodum.Tesadüfe bak!

-Mary beni dinlemediğin sürece...

-Seni dinlemediğim sürece ne Jackson?

-Bir şey deyil Mary , sadece beni dinle.

- Peki tamam dinliyorum,diyerek umut dolu gözlerle bana baktı.

-Mary bir kere kendini hiç bir kızla karıştırma,sınıfımıza ilk girdiğin zaman o gözlerine hayran kaldım.Çünkü seni seveceğimi düşündüm,ve öyle de oldu.Seni seviyorum Mary.Lütfen biraz düşün ve bana bir cevap ver.

-Biliyor musun Jackson sana gerçekten güveniyorum.Ama eğer güveni mi sarsmazsan.Eğer aşk ya da sevme konusuna gelirsek şu an çok erken.Seni sevdiğimi ya da sevmediğimi söyleyemem.

-Bu beni sevmediğin anlamına gelmez.

-Jackson!Dedi dişlerini çıkararak.

-Napıyım seni sinir etmek hoşuma gidiyor.

-Şimdi de ben seni sinir ediyim mi?Nasıl sinir etsem acabaaa yoksa...

-Lütfen o konuya girmee.Dedim ve bende köpek dişlerimi çıkardım.

-Tamam tamam,ama seni sinir etmek hoşuma gidiyor,dedi dudağını büzerek.

-Derste yanıma oturur musun?

-Bilmiyorum.

-Çantanı yanıma aldım bile,ben kaçar,dedim ve hızla oradan ayrıldım.

MARY'NİN GÖZÜNDEN;

Jackson'a kırgınlığım geçti ve olamaz Jackson az önce onun yanına oturacağımı mı söyledi?Hemen sınıfa gittim ve Jackson çantamı almış bile.

-Hoş geldin Marycimmm.

-Hoş buldum da çantamı alabilir miyim.

-Bir ders kaldı zaten bu seferlik benimle otur.

-Biraz kay istersen sana yapışmiycam Jackson.dediğimde öğretmen geldi ve derse başladık.Ders sonu gelmiş ve zil çalmıştı.Dışarıya çıktığımda babam karşımdaydı.Babam:

-Yeni evin hazır Mary.

-Gerçekten mi diye babama baktım Babamsa yok yalandan bakışı attı.

-Ama baba ben kendim tutucaktım.

-Olsun.Bu arada ben annenle yeni şirketimiz için malum kimse bizim vampir ailesinden olduğumuzu anlamasın ,şehir dışına çıkıcaz.

-Ben bugün kendi evimde mi kalıcam?

-Eğer istersen,çünkü evinde yapılacak tadilat işleri var eğer biterse kendi evinde kalırsın .Ama bitmezse bizim evimizde kaldırsın.Şimdi arabaya.

-Tamam baba,diyerek Jackson'a el salladım ve yarın görüşürüz dedim.Bu arada Jackson bana bende ona telefon numara mı vermiştim.Arabaya bindiğimizde arkadan bir arabanın bizi takip ettiğini anladım.Aynadan dikkatli bakınca o kişi nin Jackson olduğunu anladım.Kesin evimi öğrenmeye çalışıyor.Ona bir oyun oynamalıyım.Hemen babama bir yalan atarak bildiğim yaşlı bir teyzenin evine doğru arabayı kullanmasını söyledim.Geldiğimizde yalandan teyzenin evinin bahçesine girdim.Ve Jackson'un gitmesini bekledim.Eminim Jackson benim evim diye bu eve gelecek ve teyzeden bir çok azar işiticek.Çünkü şu an bu evin benim evim olduğunu sanıyor.Ve Jackson gittiğinde evden çıktım ve babam bana :

-Neden buraya geldik?

-Hiç sadece küçük bir şaka.

-Sonu kötü bitmesinde.Evine geldik bile görünüşe bakılırsa tadilat bitmiş ve artık burda kalabilirsin.Annen çoğu eşyanı buraya getirdi.

-Tamam baba diyerek arabadan indim ve babama el salladım.Evimde bayağı güzelmiş.Ve telefonuma mesaj geldi.
Gndren Jackson:
-Evini öğrendim prenses.

Gndr:
-Nasıl?

Gndren jackson:
-Seni takip etmiş olabilirim.

Gndr:
-İyi o zaman istediğin zaman gel.Kapıya hızlı vur,duymayabilirim.

Gndren Jackson:
-Tmm.Belllki gelirim prenss.

Gndr:
-Bay bay,diyip hem gülüyordum hem de yeni koltuklarıma kendi mi atmıştım.Yarını sabırsızlıkla bekliyorum.İnşallah o eve bugün gider.Bir de kapıyı hızlı vurucak.Tanrimm.Jackson umarım yarın bana kızmaz.Bu biraz acımazsız bir oyun olucak.Beni sinir etmek hoşuna gidiyormuş.Sen benim sevgilim olursan ben seni daha nasıl sinir edicem.Ama bunu seni gerşekten çok sevdiğim için yapıcam.Zaten birlikte oturduğumuz derste bayağı bir samimi olduk.Yarın bir an önce gelsin...

KİTABIMI İNŞALLAH BEĞENİRSİNİZ.LÜTFEN YORUM VE VOTE.SİZCE JACKSON MARY'NİN ONA YAPTIĞI ŞAKAYA NE TEPKİ VERİCEK.BUNU DA YORUM YAZARSANIZ YAZIN.OKURLARRR.

...Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin