35. Moda

1.6K 83 40
                                    


Berbecul prefera stilul modern si adopta imediat tendintele fiecarui sezon. Ii place sa se îmbrace modern, dar si practic in același timp.

Taurul face de cele mai multe ori alegeri vestimentare extravagante. Ii place sa aibă o garderoba cât mai colorata.

Un nativ Gemeni este sedus de haine si de tot ceea ce inseamna moda. Acesta se îmbracă (,) cât mai diferit de cei din jurul lor.

Racul trebuie sa aiba mai mult curaj atunci cand isi alege hainele.

Leul adora sa fie vazut in public si sa fie in centrul atentiei. Daca si-a cumparat haine noi atunci trebuie sa spuna tuturor despre noua achizitie. Ii plac tinutele extravagante.

Fecioara va fi mereu imbracata impecabil. De multe ori o Fecioara incearca sa combine mai multe stiluri iar rezulatatul este dezastruos.

Balanta adora tot ceea ce strălucește. Ii plac aceesoriile strălucitoare si opulente. Toate hainele sunt pe gustul unei Balante. Cu o singura conditie: sa fie cat mai scumpe!

Scorpionului ii plac hainele in nuante inchise. Acesta stie cum sa aleaga accesoriile.

Săgetătorului ii place sa se imbrace fara pretentii si cat mai putin ostentativ. prefera hainele de calitate si pentru unele ocazii ii place sa isi aleaga cele mai sofisticate tinute numai pentru a impresiona.

Capricorn prefera hainele pe care sa le poata purta mult timp dupa ce le-a achizitionat. Nu este genul de presoana care sa se imbrace pentru a ii impresiona pe cei din jur. Singurul viciu al unui Capricorn il constituie bijuteriile.

Un singur lucru este sigur atunci cand un Varsator isi cumpara haine: alegerile lui vor fi o surpriza pentru toata lumea! Ii place sa riste chiar daca, de multe ori, face si greseli.

Pestii sunt artisti si nativii acestei zodii sunt unii dintre cei mai bine imbracati oameni. Insa, nativii Pesti sunt de obicei cei care se ghideaza dupa regulile modei si nu inovatori si acest lucru ii costa uneori.

• Zodiac •Where stories live. Discover now