Halloween festen och Gulurk attacken (kapitel18)

35 2 0
                                    

De hamnar i hallen prisis innanför stora porten de gick tvärt igenom hallen och öppnade dörren in till stora salen och gick in alla där inne vände sig mot dem när de kom in. Harry gick fram till Dudley där han satt vid Hufflepuff bordet och började att prata med honom om vad Petunia hade sagt tidigare under dagen om julledigheten. Det som inte Harry la märke till var de två flickorna som stod och pratade med varandra vid Ravenclaw bordet bakom honom och Dudley. Det var visserligen bara en av dem som stod och den andra satt men de hörde vad killarna sa till varandra. Parvati gick tillbaka till Gryffindors bord strax innan Harry hade av slutat sitt samtal med Dudley så han märkte inte att han hade blivit av lyssnad. Sen gick han och satte sig med sina vänner vid Gryffindors bordet han tittar runt. Sen frågar han Draco var är Hermione?
Draco säger hon och Ron bråkade på Flitwicks lektion imorse se efter lektionen sa han ett par fulla ord som jag och Hermione hörde då vi gick prisis bakom honom Hermione rusade förbi honom och jag läxade upp honom för vad han hade sagt om henne men jag lyckades att se till att vi var ensamma så ingen kunde vittna mot mej om han tänkte anmäla det till en lärare plus att han har inga synliga märken häller då jag bara använde ord mot honom! Harry blev imponerad av vad Draco sa. Draco fortsatte efter det har inte Hermione syns till på hela dagen!
Strax efter öppnas porten till stora salen igen och professor Quirrell kom in snubblande i salen stammade fram om att det fanns en Golurk i fängelsehålorna innan han svimmade av. Alla fick panik så att Professor Dumbledore fick höja rösten för att få det lugnt igen sen sa han prefekter ta era elevhem tillbaka till era uppehållsrum!
När de var på väg tillbaka till sitt uppehållsrum lite senare kom Harry på en sak så han tog tag i Draco och viskade till honom Hermione vet inte om attacken vi måste vana henne! Draco viskade tillbaka men vi vet inte var hon är! Parvati kom upp bakom dem och viskade till dem jag vet var hon är men jag vill följa med! De tre sackade efter mer och mer för att till slut smita runt ett hörn Parvati visade vägen till tjejernas toalett. De såg en Golurk gå in på flicktoaletten strax efter hörde de ett skrik där ifrån. Harry sa hur ska vi göra? Draco sa om ni uppehåller Golurk så smiter jag och Vivi förbi och försöker att få med mig Hermione! Parvati sa det låter bra så jag tycker att vi gör så, gå Azurill avslutar hon meningen. Draco kallar ut Vivi ur hennes pokeboll också. Sen gick de in på toaletten.
Ha: = Harry, P: = Parvati, D: = Draco, He: = Hermione, G: = Golurk, O: = Översikt

Ha: Rosé Helping Hand på Azurill
P: Azurill använd Attract på Golurk
O: Tack vare Rosé's Helping Hand så blev Golurk helt kärleks krank i både Azurill och Rosé. Draco smet förbi striden till det ställe där Hermione låg gömd under ett handfat
Ha: Rose använd Stored Power på Golurk
P: Azurill använd Water Gun på Golurk
G: 💞💞💞
O: Draco och Hermione tar sig tillbaka till de andra hjälper till i bakgrunden
D: Vivi använd Gust på Golurk
He: Fabbe använd Dragon Rage på Golurk
O: Och med det den attacken så svimmar Gulurk och strax efter kommer professorerna in genom dörren.
Professor Snaps sa jag är imponerad över eran mod som ni har visat genom att slå en fullt utvecklad Golurk! Han tar fram sin pokedex och ringer professor Dumbledore som svarar hallå! Snaps säger jag har funnit fyra modiga Gryffindors elever på flickornas toalett som har besegrat en Golurk! Dumbledore sa vad bra jag fann fyra lojala Hufflepuffar nere i köket som räddade skolans huspokémon från en annan Golurk! Han fortsatte du kan väll ta med dig dem upp till mitt kontor! Snaps sa vist det ska jag! Sen lägger han på och riktar sin uppmärksamhet mot de fyra Gryffindor eleverna och säger okej följ mig rektorn vill prata med er! De fyra tittar på varandra och rycker på axlarna och säger i mun på varandra vad är det värsta som som kan hända! De följer efter professor Snaps och lämnar en glad professor Quirrell att städa upp röran på toaletten.
Efter ett litet tag kommer de fram till en staty och professorn knappade in ett lösenord på panelen och statyn började snurra och upp ur golvet kom det trappsteg upp glidande. Professorn säger ställer er på trappstegen! Det gjorde de och följde med upp till en dörr som stod öppen så de gick bara in där inne såg de en Moltres sitta på en pinne borta vid skrivbordet. Hermione viskade i vördnad rektorn har en legendarisk fågel pokémon! De gick fram till skrivbordet och tittade på Moltes hela tiden. När de kom fram så fattade fågeln eld och brann upp allt som var kvar var en hög med aska under pinnen de blev skrämda och hoppade tillbaka ett steg. Just då kom Dumbledore in med de andra på kontoret. Harry stammade vv-vi tt-tittade bb-bara pp-på den! Dumbledore sa det är inte ert fel, för det var faktist dax, den har sätt risig ut länge, ni förstår när en Moltres dör så fattar den eld och så födds den på nytt i askan! När han sa det sista så sträckte han ut handen mot den högen med aska och petade lite i den då rörde högen sig och ut ur högen kom en liten gråsvart unge fram och kröp upp i rektorns hand. Han fortsatte men det var inte därför vi är här eller hur! Professor Snaps svarade borta vid dörren nej Albus det är dem inte! Dumbledore sa med tanke på vad ni har gjort i kväll så tycker jag och er lärare professor Snaps att det är inte mer än rätt att belöna er åtta för er mod och lojalitet mot skolan så jag tycker att ni ska få följa med Hagrid på en expedition om ett par veckor kanske fångar ni en ny Pokémon då! Han såg lite finurlig när han sa det sista. Harry tittade runt på kontoret och såg vilka som var där  det var han själv, Draco, Hermione och Parvati från Gryffindor och Dudley, Justin, Dafne och Susan från Hufflepuff och så klart Severus och Dumbledore av professorerna. Harry vände sig tillbaka mot rektorn. Dumbledore avslutar sitt tal med att säga men nu tycker jag att ni ska återvända till era uppehållsrum!
***
Jag hoppas att ni tycker om det här och fortsätter att läsa och här kommer några nya team.
Parvatis Team Susans Team
Azurill lv11 hona                                  Buneary lv11 hona

Dumbledores Team
Lucario lv100 hane
Moltes lv1-50 hane Fawkes
Mienshao lv70 hona
Medicham lv80 hona
Hawlucha lv90 hane
________________
Han har sex stycken men jag vet inte vilken den sjätte är en.
✍🏻Komentera ✍🏻
⭐️Gilla⭐️

Harry Potter och HardstoneWhere stories live. Discover now