22."Haideți să începem cu Secret sau Bei."

3.7K 296 83
                                    

- Pa, scumpilor. Să nu faceți prostii și să o ascultați pe Mary, în regulă? Îl ciufulesc pe Scott, apoi le sărut pe obraz pe Nina și Luisa. Urmează să începem un nou turneu, iar următoarele trei luni ne sunt ocupate. Îmi pare rău că eu și Louis stăm puțin cu copii, dar ăsta ne e serviciul. Nu avem de ales.

- Să fii cuminte, bărbate. Mă bazez pe tine să faci legea aici. Edy îi zâmbește tatălui său și apoi o îmbrățișează pe Care.

- Vom suna cât de des putem, Mary. Scuze că lăsăm toată treaba pe tine. Dacă vrei îi poți suna pe ai mei.

- E totul în ordine, dragă. Nu te mai panica atât. Copiii sunt oricum niște îngerași. Mă asigură Mary.

- Bine, atunci vă lăsăm. Pa, copii.

De îndată ce intrăm în limuzină facem rost de la Paul, care a decis să vină cu noi în turneu, de lista cu țările pe care le vom vizita. Cum suntem în drum spre aeroport, avem deci zece minute să ne uităm peste foaie. Prima țară este România. Am auzit de țara asta, am auzit și de un mare grup de acolo care ne susține. Au fost câteva zeci de mii de bilete și s-au vândut toate, deci avem fani și pe aici. Din câte am înțeles, imediat ce vom ateriza în capitală vom merge la unul din hoteluri, iar înainte de plecare vom vizita Transilvania, castelul Contelui Dracula. Deci de aici știu țara asta.

- Chiar trebuie să vizităm castelul? Întreabă Niall.

- De ce? Nu vrei? Întreabă Louis curios.

- Păi, dacă vampirul ăla e încă acolo?

- Iubitule, vampirul ăla nu mai e acolo de câteva sute de ani. E doar o legendă. Râde Angela, sărutându-l.

Imediat ce ajungem la aeroport și trecem de marea de paparazii care ne întreabă unde va fi primul nostru concert din turul de revenire, urcăm în avionul nostru privat. Desigur, nu s-a putut ca eu și Louis să nu avem parte de ceva acțiune în mica noastră cameră ce ne era rezervată.

La aterizare, chiar cu zece minute înainte, ieșim pe hol și îi vedem pe Niall, Harry și Caroline dormind unul peste altul. Desigur, nu se putea să nu le-o facem. De dragul trecutului.

Cu ceva ani în urmă

Caroline POV

- Chiar mori dacă vorbeşti cu mine? Cârlionții îi acoperă ochii de smarald ce acum par trişti.

- Nu, dar tu o da, dacă se trezeşte Alyssa. Evit să-l privesc. Nu vreau să trezească anumite sentimente în mine.

- Deja am acordul ei de discuta cu tine, cea care nu mă lasă eşti tu! Țipă în şoaptă, în aşa fel încât să nu atragă atenția lui Liam sau să-i trezească pe cei trei.

- Ce e de vorbit? Spun printr-un oftat. Adică, am înțeles. M-ai vrut în patul tău şi eu am acceptat precum o fraieră. Am prins ideea că a fost doar o aventură pentru tine şi eu, consider doar că am făcut o greşeală.

- Asta o crezi tu, Caroline! La naiba, lasă-mă să-ți spun odată că te plac şi că vreau să încercăm să avem o relație!

Nu am timp să reacționez, crețul îmi prinde ceafa şi mă trage într-un sărut dulce. Buzele noastre se mişcă sincron, oferind sărutului mai multă pasiune şi dorință. După ce ne îndepărtăm datorită lipsei de aer, niciunul nu spune nimic. Doar zâmbim precum doi proşti, sorbindu-ne din priviri.

- Accepți deci? Crețul sparge liniştea dintre noi.

- Merită să încercăm. Zâmbesc, iar el mă îmbrățişează strâns.

- Bun, acum, dacă tot ne-am împăcat, hai să le facem o poză ăstora şi să o postăm pe twitter. Îşi scoate telefonul şi se ridică, poziționând camera într-o poziție, zic eu, perfectă.

- Şi ce status pui? Râd imediat ce revine la locul lui.

- Hm, ce zici de irlandezul şi cei doi porumbei?

- Sună stupid.

- Ai vreo idee mai bună? Ridică o spânceană, privindu-mă cu ironie.

- De fapt, chiar am. Ce zici de doi rechini şi un delfin?

- Bine, asta sună şi mai stupid.

Îmi rostogolesc ochii, dar vocea lui Liam mă face să îl privesc speriată. De când e lângă noi?

- Nu merge mai bine doi draci şi peştişorul auriu? Râde acesta.

- Fii sigur că e perfect.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Louis le face poza și se asigură că nu este auzit atunci când se întoarce la mine.

- E perfectă. Dar ce status să punem?

- Peștișorul auriu lovește din nou. Crețul și mămica sunt următoarele lui victime. Chicotește încet pentru a nu fi auzit, apoi îl scrie rapid. La nici cinci minute după ce poza este postată, mii de retweet-uri și comentarii au umplut cutia de notificări a lui Louis.

La ateriazare, nimeni nu spune nimic de poză. Angela, Sophia și Liam au promis că nu vor aduce vorba de asta până când unul din ei nu observă. Desigur, nu durează mult pâna ce prietena mea intră pe Twitter și vede noul trend pe care l-am creat. Ne fugărește pe mine și pe Louis vreo jumătate de oră sub pretextul că nu era pieptănată în poză, apoi când și-a amintit de faza de la primul nostru turneu, s-a cumințit. Acum suntem chit. Și a trebuit să aștept doar trei ani și jumătate pentru asta.

- Bine, gata, trebuie să ne mobilizăm. Mâine seară avem concert. Încep eu. Trebuie să fim odihniți, în regulă?

- Ce ziceți de o seară a jocurilor? Propune Harry, ignorând cuvintele mele.

Toți au aprobat, așa că m-am lăsat bătută și m-am alăturat lor.

- Haideți să începem cu Secret sau Bei.

- Adică? Întreabă Liam.

- Ei bine, începe Louis, este așa. Toți vom sta într-un cerc. Vom avea la dispoziție sticla asta de wiskey și una goală de apă. Ideea este următoarea: unul învârte, iar la cine pică dopul trebuie să recunoască un secret legat de acea persoană, sau să bea un shot de wiskey.

Presimt că seara asta va fii magică.

*

Profa' de Dans Pentru One DirectionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum