Yalnızlık

13 1 0
                                    

Bazen sıkıldım diyorum kendi kendime bıktım insanların karakterlerini yerlerden toplamaktan.
Bu kitapta her gün içimden gelenleri yazacam günlük gibi bir şey olacak.

Bi' kız evet yine bir kız yüzünden başıma gelenler. İlk ve sondu bunu biliyorum çünkü hiçbir kız artık umrumda değildi. Neymiş ben hep dersleri düşünüyorum bana vakit ayırmıyorsun... Ulan 17 yaşında ki bi erkek önünde YGS sınavı var bi' kaç ay bekleyemez misin? Zarar görüyorum diyor. İnsan sevdiğini hanı beklerdi ne oldu. Neyse o dargındı bana bir gece o geceyi anlatayım.
Gece 3 sularında kalktım yataktan su içtim. Bir kaç ses duydum aldırmadım yatağa yattım ama uyumadım. Dakikalar ilerliyordu önümde dört duvar karanlık çok korkuyorum. Kafamı yastığa koydum,örtüyü üstüme çektim ve uyumadım çünkü bir şey olacak biliyordum. Saat 4 buçuk gibi galiba dalmışım...
Karabasan geldi önce annem bana şaşı baktı korkunç bir şekilde sonra yok oldu hızlı şekilde boğazımdan havaya kaldırdı beni... Nefes alamıyordum,ayaklarım yatağa değiyordu, ellerimi vurdum ses çıkmıyordu. Sonra bıraktım kendimi her şeyi o aklıma gelmişti ölmek istedim ama bıraktı beni birden ve uyandım çok korkarak anneme baktım sonra okul saatine kadar uyumadım.

İçimden gelenler bunlar eğer bir konu hakkında konuşmak isteyen varsa yoruma konuyu açık bir şekilde yazsın.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Apr 26, 2016 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

İçimden GelenlerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin