Birthday Yara & Kaj

285 9 4
                                    

*4 juli 2015 *

p.o.v. Sharona

Morgen is het zo ver, allebei me schatjes zijn jarig. Toevallig op dezelfde dag. De ene wordt 4 jaar en de ander 24 jaar. Ik heb deze week veel geregeld en ik ga nu de taart nog even ophalen. Het is een taart met de 4 schattigste foto's van de afgelopen 4 maanden van hun 2 erop. Ben benieuwd wat ze ervan vinden.

Kaj en ik hebben er nu allebei 1, aangezien ik er eentje van mijn ouders had gehad, net voordat ze dat auto-ongeluk kregen. Hij stond toen nog bij de auto dealer en had hem 3 dagen erna opgehaald. Het is een hele fijne auto om in te rijden, met 4 deuren, dus hoef ik geen moeite te doen met Yara in de auto vast te maken.

Ik stap in de auto en rij richting de bakker. "Goedemiddag", zeg ik als ik binnen loop en verder niemand zie staan. "Goedemiddag, wat kan ik voor je doen?", vraagt de medewerker achter de balie. "Ik kom de taart ophalen die ik besteld had", zeg ik. "Op welke naam", vraagt ze weer. "Op de naam; Van Dijk", zeg ik. "Ik ga even kijken, ik ben zo terug", zegt ze en loopt dan naar achter. Als ze even later terug komt vraagt ze; "Is dit hem?". "Ja, dat klopt", antwoord ik. "Dan wordt het €15,-gaat het zo mee of wilt u er een tas omheen?", zegt en vraagt ze. "Het gaat zo wel mee", zeg ik en geef haar het geld. "Alsjeblieft en een fijne verjaardag", zegt ze. "Bedankt en werk ze nog even het laatste kwartier", zeg ik en loop naar buiten. Ik ga weer naar me auto en rijd weer terug naar huis. Kaj was samen met Yara een middagje zwemmen🏊🏼 en is dus als het goed is nog net niet thuis. Ik wilde wel mee, maar wilde ook nog wat dingen voor morgen doen, dus zijn ze met z'n tweetjes gegaan. Ik loop snel naar binnen en doe de taart in de koelkast. Gelukkig is het een dichte doos.

*17:45 uur*

Ik ben bezig met het eten als ik Kaj samen met Yara hoor binnen komen. "Heey kleine, lekker gezwommen met papa?", vraag ik haar als ze de open keuken in komt lopen en mij een knuffel geeft. "Was heel leuk, volgende keer weer met jou of allebei", zegt ze. Ik moet lachen. "Mama gaat de volgende keer weer met je mee lieverd", zeg ik terug. "Heeyy schat", zegt Kaj en geeft mij een kus. "Heeyy lieverd", zeg ik. Ik ga verder met eten koken. Als ik klaar ben, gaan we aan tafel zitten en eten.

Na het eten, is Yara zo moe dat ze meteen naar bed gaat. Ze loopt naar Kaj toe die haar een knuffel💞 en een kus😘 geeft. Ik breng haar naar boven en lees nog een kort verhaaltje voor. "Morgen wordt een grote dag, want wie is er jarig morgen?", zeg en vraag ik. "Ikkkeee....", zegt ze met een lach. "Maar er is nog iemand jarig morgen", zeg ik. "Wie dan?", vraagt ze. "Papa is morgen ook jarig", zeg ik. "Op dezelfde dag?", vraagt ze weer. "Ja, jullie zijn op dezelfde dag jarig. Toevallig hé", zeg ik weer. "Ja", zegt ze. Vanochtend had ik gevraagd of ze een tekening voor papa wilde kleuren, alleen wist ze toen nog niet dat ze op dezelfde dag als hem jarig zou zijn. "Ga nu maar snel slapen, dan is het eerder morgen, slaap lekker lieve prinses 😴💤", zeg ik en geef haar een kus. "Slaap lekker mama 😴💤", zegt ze.

*22:30 uur*

"Schat, ik ga naar boven, ben best wel moe na die middag met onze kleine prinses", zegt Kaj. "Ik kom er zo aan, moet hier nog even wat doen", zeg ik en Kaj knikt. Dan loopt Kaj naar boven. Ik pak snel de slingers🎊🎊 en ballonnen🎈🎈 uit de kast en hang alles op. Na 20 minuten ga ik dan ook eindelijk naar boven. Wat een dag voorbereiding wel niet kan doen. Welterusten.

*De volgende dag – 08:30 uur*

Ik stap zachtjes uit bed en loop naar de kamer van Yara. Ze slaapt nog, ik probeer haar op te tillen. Ik neem haar mee naar onze kamer en leg haar naast Kaj in ons bed. Vandaag wordt het een leuke dag met deze twee jarige jobjes naast me, allebei slapen ze nog. Ik kleed mezelf even aan, doe mijn haar in een mooie schuine vlecht en doe wat mascara op. Daarna loop ik alvast naar beneden en zet alvast alles voor het ontbijt op tafel, croissantjes, pistoletjes, chocolademelk enz... Daarna loop ik met, voor ieder 1 cadeautje, weer naar boven en maak ik ze wakker. "Goedemorgen lieverds, wakker worden", zeg ik. Allebei worden ze langzaam wakker. Ik geef ze allebei een kus😘😘 en zeg; "Gefeliciteerd🎉 met jullie verjaardag lieverds". Ik had Kaj wel al verteld dat Yara op dezelfde dag als hem jarig is, zodat hij niet raar opkijkt. "Gefeliciteerd papa🎉", zegt Yara en geeft hem een knuffel💞. "Jij ook gefeliciteerd, kleine prinses🎉", zegt Kaj. Zo leuk om te zien. Haha... Dan geef ik hun allebei het cadeautje, voor Yara een stoere zonnebril🕶 en voor Kaj een mooi horloge⌚️. "Dankjewel schat, hij is heel mooi. Ben er echt heel blij mee", zegt Kaj en geeft mij een kus😘. We kijken daarna allebei naar Yara die de zonnebril op heeft gezet😎. "Heey stoere meid dat je nu bent", zegt Kaj tegen haar. Alle 3 schieten we in de lach. Yara krijgt vandaag een jurkje aan en ik doe bij haar 2 vlechtjes in. Kaj kleed zich ook snel om en lopen dan samen naar beneden om te ontbijten.

Straks om 11:00 uur komen Kaj's ouders en Emma, Samuel, Dioni, Jai en Cassius al. En dan kan ik ook eindelijk de taart laten zien. Ben benieuwd wat ze ervan vinden.

p.o.v. Kaj

Wat begint de dag toch mooi. Vandaag ben ik 24 jaar geworden en is mijn kleine prinses 4 jaartjes oud geworden. Toevallig zijn we op dezelfde dag jarig. Ik check nog even mijn mobiel, die natuurlijk volgestroomd is met verjaardag berichtjes.

(Twitter)

@Sharrian2210 : Vandaag mijn 2 liefste schatjes jarig. Toevallig zijn ze op dezelfde dag jarig. Kaj 24 jaar & Yara 4 jaar. Happy Birthday 🎉🎈 lieverds. Hou van jullie 💜💋

@BBraveOfficial : Happy Birthday Bro @KAJVANDERVOORT 🎉🎈 en natuurlijk met je kleine meisje Yara 🎉🎈

@LizzyMegan : *FOTO* Gefeliciteerd @KAJVANDERVOORT en jij ook lieve Yara 🎉🎈

@TessVink : Gefeliciteerd @KAJVANDERVOORT en Yara 🎉🎈, maak er samen een gezellige dag van 💜💋

@GirlStar : Happy Birthday @KAJVANDERVOORT 🎉🎈 en ook met je kleine meisje 👧🏼

@KAJVANDERVOORT : Lief dankjewel 💖💋 "@LizzyMegan : *FOTO* Gefeliciteerd @KAJVANDERVOORT en jij ook lieve Yara"

(Instagram)

@sharrian2210 : *FOTO* Vandaag mijn 2 liefste schatjes jarig. Toevallig op dezelfde dag jarig. Kaj 24 jaar & Yara 4 jaar. Happy Birthday lieverds 🎉🎈 Hou van jullie 💜💋 ~ getagd @kajleroy

@GirlStar : *FOTO* Gefeliciteerd @kajleroy 🎉🎈 een fijne dag toegewenst

@tessxx : *VIDEO* Gefeliciteerd 🎉🎈 met je 24e verjaardag @kajleroy en met je kleine meisje die vandaag 4 jaar is geworden ❤️💙

@lizzyvdoorn : *FOTO* Gefeliciteerd @kajleroy en Yara 🎉🎈 maak er samen een gezellige dag van 😊 en @sharrian2210 jij ook gefeliciteerd met je kleine meisje en Kaj 🎉🎈😘

*11:15 uur*

p.o.v. Sharona

Iedereen is er en ik ga de taart uit de keuken halen. Ik zet er nog 4 kaarsje in en loop dan voorzichtig naar de kleine tafel waar ik hem opzet en dan de kaarsje aansteek🎂. We zingen met ze allen 🎶 Lang zal ze leven 🎶, en dan mogen Yara en Kaj de kaarsje uitblazen. Ik had al een foto van de taart gemaakt. "Wie staan er op de taart, Yara?", vraag ik. "Papa en ik", zegt ze verlegen en kijkt Kaj aan. Wat een lieverds zijn het ook. Ik verdeel de taart en Kaj zorgt voor het drinken. Allebei hebben ze veel cadeautjes🎁 gehad. Wat zijn ze weer verwend.

Wat later op de middag als iedereen weg is behalve Kaj's ouders en Emma, wilt Yara even in de tuin op de trampoline. Kaj loopt met haar mee en Emma en ik lopen er achter aan. Marije en Peter zorgen voor het eten en zijn naar de snackbar gereden voor ons.

Marije en Peter komen weer binnen. Wij lopen gelijk naar binnen. Na het eten gaan Marije en Peter gelijk naar huis. Emma gaat ook naar huis. Nadat iedereen weg is, zitten we nog even op de bank met z'n drietjes. Ik kijk nog even op mijn mobiel.

(Twitter)

@LizzyMegan : @Sharrian2210 Gefeliciteerd 🎉🎈 met Yara en Kaj 💋

@Sharrian2210 : Dankjewel lieverd 💖💋 "@LizzyMegan : @Sharrian2210 Gefeliciteerd 🎉🎈 met Yara en Kaj 💋"

@KAJVANDERVOORT : Dankjewel voor alle Birthday tweets en insta post voor mij en Yara 💙 We hebben een hele gezellige dag gehad met familie en vrienden ☺☺

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 12, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

De Liefde van je leven #1Where stories live. Discover now