Introducere

19 1 0
                                    

Era o zi frumoasa de primavara cand aparu pe lume o fetita blonda, frumoasa, cu ochii negri. Se numea Angelina.
Bunicul ei fiind foarte rau si egoist a dat-o spre adoptie. Dupa aceasta intamplare mama ei a disparut. Toata lumea a crezut ce sunt amandoua moarte.

Au trecut 20 de ani de cand a fost data spre adoptie. Se obisnuise sa fie mereu pusa sa faca curatenie, sa aduca da mancare, sa munceasca... era ca o mica "Cenusareasa".
Se angajase la un mic restaurant de la coltul strazii unde locuia.

Normal ca unei "Cenusarese" ii trebuie si o sora. Ea se numea Evelyn si era bruneta cu niste ochi negri care impietreau pe toata lumea.

 Ea se numea Evelyn si era bruneta cu niste ochi negri care impietreau pe toata lumea

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Era mereu cocheta si imbracata bine, desigur, cu ce avea... Avea si o prietena cu care se intalnea mereu fiind vecine. Aceasta se numea Skylar.

Tatal adoptiv al Angelinei, care se numea Leo  era un om bland cu un suflet imens ce nu putea face rau nici unei muste

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tatal adoptiv al Angelinei, care se numea Leo era un om bland cu un suflet imens ce nu putea face rau nici unei muste. Pe langa acest tata, normal era o femeie rea si foarte vicleana, sotia lui care se numea Nina.
Amndoi aveau in jur de 50 de ani.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 26, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

TradareaWhere stories live. Discover now