Capitolul 1✔️

6.6K 241 20
                                    

Drance POV.

De ce eu trebuie sa fiu Regina lui ? De ce eu trebuie să sufăr mereu ? Nu înțeleg de ce nu altă fata . Nu înțeleg de ce m-a ales pe mine . Chiar nu înțeleg de ce . Chiar nu înțeleg .

- Drance , ma asculți ? mă soate din ganduri vocea mamei .

- Îm..da, da , despre ce vorbeam ? o intreb putin confuză.

- Vorbeam despre tine . Te intrebam daca acum ca te-ai casatorit te simti mai diferită .

- Da mă simt diferita. Si chiar ma simțeam . Ma simțeam ca si cum m-ar fi omorât cineva . Azi m-am casatorit cu minunatul Rege Harry Styles. Acum toti invitatii au plecat . A mai ramas mama si tata sa își ia ramas bun de la mine .

- Bine scumpo , te iubim !

- Si eu va iubesc . Spun si îi iau in brate .

- Pa scumpo !

- Pa mama , pa tata .  zic si urc scările spre camera în care voi dormi. Nu mai sunt îmbrăcată  in minunata rochie de mireasa . Port o rochie de noapte alba de catifea si un halat alb . Intru pe usa si il vad pe Harry stand in pat si butonand telecomanda. Inchid usa si ma bag langa el in pat intorcandu-i spatele.

- De ce te porti asa urat cu mine ? Ce ti-am facut ? glasul lui Harry ma face sa ma ridic in fund si sa imi dau ochi peste cap .

- Cica , ce mi-ai facut ? Ce intrebare stupidă! Mai luat de langa părinții mei si mai obligat sa ma casatoresc cu tine . Încă imi este rusine ca am mintit preotul cand i-am spus ca te voi iubi mereu .

- Nu inteleg ! Ce iti lipseste ? Ai o țară intreaga la picioare . Ai baini , haine , masini si tot ce iti doresti !zice si ma priveste in ochi

- Asta e problema ! Tu nu intelegi ! Eu nu vreau o țară întreagă  la picioare.Nu vreau bani , haine , masini sau alte porcării de astea ! Vreau sa am libertate si sa imi gasesc cu adevarat bărbatul pe care il iubesc .

- Asta nu o sa se întâmple ! Tu esti a mea pentru totdeauna ! Are dreptate sunt a lui pentru totdeauna .

- Te urasc ! Ma dezguști ! Tu nu ești om dacă crezi ca bani si averea cumpara totul ! Afla de aici ca iubirea mea nu o poate cumpăra nimeni ! zic si ma intorc cu spatele la el din nou .

- Nu îmi întoarce spatele ! Vreau sa nu ne mai certam si sa ne cunoaștem .

- Bine. Dacă tot vrei sa ne cunoaștem , zi-mi ceva despre tine .îi zic ridicandu-ma in fund.

- Pai am fost căsătorit până acum 4 luni. Pe fosta mea sotie o chema Medeline . Nu ma iubea deloc . La scurt timp a ramas insaricinata cu copilul meu . A zis ca o sa nasca copilul finca il iubește , dar pe mine nu o sa ma iubească niciodata . A născut un baietel care i-am pus numele Derek . Ea a murit la nastere .

- Inteleg . Si Derek unde e ? il intreb confuză.

- În cealaltă cameră . Vrei sa îl vezi ?

- E si logic că da . zic si mă ridic in piciore urmându-l pe Harry până la o ușă. Deschide ușa si este o cameră albastră si are un pătuț albastru cu un copilaș in el .

Era un băiețel cu ochi negri care se pare ca era treaz . Se uita atent la mine si dupa începe sa plângă . Il iau in brate si incep sa il legan .

- Ti-ai adus aminte de mami nu ? Of ..Puișor mic ce esti ! zic si ma uit la el .Incepe sa râdă . Harry se uita foarte atent la noi doi . Eu sunt Drance , sper sa ne înțelegem bine mititelule  ! ii zic punându-l in pat . Iau o jucarie si o zgâlțâi  de-asupra lui . Bine ne-am jucat destul . Trebuie sa facem si somnic . imediat cum pronunt ultimul cuvant începe sa plângă . Gata ! Ce sa intamplat mai ? zic si imediat cum l-am luat in brațe înțepe sa rada si sa se joace cu parul meu . Hoțule ! Vorbesc serios ! Trebuie sa dormi ! zic si ma uit in ochi lui mari si negri ! Vrei sa dormi cu mine in seara asta nu ? il intreb eu .

- Ce , nu! Eu voi dormi cu tine ! zice Harry bonsunflat .

- E loc si  pentru el ! zic indreptandu-ma cu  bebe catre camera in care dorm eu si Harry .

Il pun pe pătuț si eu ma asez in stanga lui , iar Harry in dreapta . Imi închid ochi si nu trece mult timp ca simt mâna lui Harry pe talia mea .

A lui pentru totdeauna H.SUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum