9.Şifre

85 18 8
                                    

Yeni bölüm geldi^...^
Yarın olunca hiç böyle bir şeyle karşılaşcağım aklıma bile gelmemişti.
Omzumda ağırlık vardı.Kim olduğuna baktığımda Lena olduğunu gördüm.Ve yüzümde gülümseme oluştu.Ona karşı hisslerim olduğunu kendime kabullendirmiştim ama ona söyleyemezdim.Söylememeliydim.Belkide söylesem iyi olurdu ama bunu yapmayacaktım.Bu düşüncelerimi sonlandırıb Lena'nın saçlarını okşamaya başladım.Ve bir haraket hiss ettim.Lena gözlerini ovalayıb bana baktı.Sonra her şeyi hatırlayıb çabuk üstümden kalkıyorken onu kendime yaklaştırdım.Ve onun gözlerine bakmaya başladım.O da bana bakıyordu.O sırada Lena'nın gözleri dudaklarıma kaydı.O an içimde kelebekler uçtu.Bir umut belki benden hoşlanıyor diye düşündüm ama sonra hoşlanmayacağını anladım.Sonuçta ben ne kadar yakışıklı olsamda soğuk ve kaba birisiydim.Benden hoşlanmazdı.Kız kızarmaya başladı.Ve ben elimi çektim.Kız çok utanmıştı.Lena onun elini bıraktığımı gördüyünde çabuk üstümden kalkıb odadan çıktı.Ben ise Lena'nın kızrarırken nasıl sevimli görüktüğünü düşünmeye başladım.Ama ben yarın hastaneden taburcu olacaktım.Ve yine Lena'nı görmeyecektim.Ama aklıma fikir geldi sonuçta Lena'yla arkadaş olmuştum.Ve onunla görüşe bilirdim değilmi.
Lena'nın ağızından:
Kyungsoo beni kendine çektiğinde göz-göze geldik.Ve benim gözlerim Kyungsoo'nun güzel dudaklarına kaydı.Kyungsoo bunu fark ettiğinde kızarmaya başladım.Ve o elini çektiğinde çabuk odadan çıktım ve kendi odama gittim.Yeni yatağımda oturmuştum o sırada kapı çaldı ve hemşire içeri girdi.

Hyuna"Merhaba bu gün taburcu oluyorsunuz size iletmek istedim".
Ben"Teşekkür ederim".
Hemşire odadan çıktı.Ve ben nasıl kızardığım aklıma geldi.Ve gülümsemeye başladım.Ondan hoşlanıyordum.
Kyungsoo ne yapacağını planlayıb Lena'nın odasına gizlice yaklaştı.Ama Lena onu görmemeliydi.
Kyungsoo'nun ağzından:
O sırada hemşire bana yaklaştı.
Hyuna"Kimi arıyorsunuz?"
Kyungsoo"Şeyy ben bu odada olan kızın nasıl olduğunu merak ettim".
Hyuna"Lena'nımı söylüyorsun.O kız çok iyi.Hatta bu gün taburcu olacak".
Kyungsoo"Teşekkür ederim bilgileriniz için".
Hemşireni doktor çağırdığı için yanımdan ayrıldı.Ve ben ne yapıb edib bu gün işlerimi bitirmeliydim.Kapıyı yavaşca açtım.Lena odada değildi.Galiba lavaboydaydı.Yavaş-yavaş gidib yatağın üstünde olan telefonu elime aldım.Ama telefonda şifre vardı.Şifre acaba neydi düşünürken kapı sesini duydum.
Yazar:
Benden size hediyye Kyungsoo.

Yazar:Benden size hediyye Kyungsoo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Happy birthday Tao

   Not:Merhaba okuyucularım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Not:Merhaba okuyucularım.Hikayemi daha da güzel yazdığımı düşünüyorum.Ve daha da heyecanlı yapıcam.Her zamanki gibi yorum ve vote bekliyorum.Ve sizi seviyorum♡♡♡

Kyungsoo'nun Aşk HikayesiWhere stories live. Discover now